Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Multa lume noua ! Bine ati venit alaturi de noi , dragelor, impreuna cu "bijuteriile" voastre ! Sunt frumosi toti ! :hug:
Noi astazi am facut schimbari mari ! Am desfiintat cuibul si puiutii stau in colivie !Acum 15 minute am facut schimbarea ! Sa vedem daca le va place la parinti !
Sunt tare curioasa ! Acum ei mananca iar puiutii stau cuminti ... A intrat Sonny si a inceput sa ciugulesca un puiut si a venit Ally si l-a scos afara ! Acum puii tipa ... :music: Nu le-a facut nimic Sonny , ca il urmaream ... Dar cred ca nu ii convine lui Sonny :hihi: Sau e prea devreme sa ii las in colivie ?? Puiul cel mare are 17 zile ... Am facut pasul asta pentru ca de fiecare data cand ridicam capacul la cuib ei tipau si daca vroiam sa pun mana pe ei nu ma lasau ... fugeau ! Am zis sa se obisnuiasca cu lumina si cu noi ... Voi ce parere aveti ???
Poze cu piticii ...
Foarte frumosi sa-ti traiasca..inca nu pot sa imi dau seama cum cresc ai tai asa repede..ai mei au 25-26 de zile si arata ca si puiul tau cel mai mic numai ca nu au creasta...