Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
SI AI TAI SUNT DRAGALASI[CRED CA TOTI SUNT] . A mai crescut codita la mascul??
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
SI AI TAI SUNT DRAGALASI[CRED CA TOTI SUNT] . A mai crescut codita la mascul??
dana1 de ce sunt asa 'trase'(suple) femelele? Au facut oua?
aici e una dintre ele cu cel luat recent ..sunt tinere .n-au facut oua ..poate ca si poza nu-i prea recenta...au mancare mereu sunt libere oricand[nu le tin inchise]
Ce va mai fac pasarile? Noi ne distram de nu mai putem...
http://www.youtube.com/watch?v=0Gs4bNhgUaU
Scuze de calitate dar nu il pot filma decit cu telefonul. De ap. foto fuge...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Gs4bNhgUaU[/youtube] poftim ryky acum ti se vede videoclipul
:k: :k:
E cea mai reusita poza . Baiatul ( cel in verde ) pe care il am de doua sapt. nu sta pe deget si se sperie cand bag mana , insa ea din prima zi a stat pe deget . Acum sunt mai agitati ( cred ca din cauza chestii cu luna , deoarece pe 19 Martie o sa fie cea mai imensa luna ) . II :heart: . Sunt skumpiliki , insa fata vrea sa il pupe pe baietei iar el fuge ba chiar o loveste usor la caput . E posibil sa nu se indragosteasca unul de celalalt ?? as vrea macar cateva oute de la ei . Eu i-am numit Riki si Niki .
Se indragostesc ei,nu rezista tentatiei...
da dana1 ia crescut 4cm
si ff dragalasi toti perusii din pagina asta
si fetele mele naparlesc..le-a cazut si lor pene din coada...e vreo problema daca le iau OVOMIX ?? :perusi: se plimba pe draperie ca pe bulevard..dintr-un capat in altu..se urca si BUHUHU si le tine companie ,[asa somnoros si infoiat] :perusi:
Dar Fetele Tale Nu Se Cearta Pe buhuhu ? Ale Tale Cum Sunt Acum ?? Ca Ale Mele Sunt Ff Agitate :perusi: .
se mai bat toti 3 de la mancare ,el e mai mic si mai calm. ele sunt de nedespartit, se striga una pe alta daca sunt despartite ,el doar piuie usor dar nu le urmeaza.. :perusi:
Am o intrebare : La fete le credc punchele acelea din jurul gatului ??
am o veste buna lui paco ia crescut in totalitate coada acum zboara mult mai usor dar era ca un ghemotoc si foarte dragalas cand nu avea coditz o sa va trimit poze
Am o intrebare : La fete le credc punchele acelea din jurul gatului ??
da dar nu la toate
ZUZA are cateva mici dar DIA nu are nici una :perusi:
Salutare !
Am si eu un perus alb din luna decembrie.
Cand ma uit la el atent se vad niste pene verzui dar foarte putin.
Credeti ca o sa ii creasca pene verzi in totalitate? :aga:
nu cred ca se va face tot verde..va ramane mai mult alb[am vazut pozele lui si e un scumpel] :perus:
azi pt ptima oara am scos papagalii afara . Aveam un geam dar micut care ducea in balcon si nu mi-am dat seama ca se poate duce la el si fetita mea s-a lovit de geam ( dar nu prea tare ) . Dar s-a cam lovit de inca un geam dar cred ca a crezut cai perete , si se urcase pe icoana si o cazut putin in spatele televizorului , dar am luat-o , parea sa nu aiba nimik . acum am bagat-o in colivie si sta infoiata :cry: :cry: :cry: . Se poate sa se fi lovit si sa moara ?? Mie tare frica ... sa il duc la un veterinar ?? Si doarme mult.
azi i-am cumparat perusului meu pereche.este o femela foarte frumoasa si indrazneata.am bagat mana in colivie dupa o perioada de timp si m-a lasat sa pun mana pe ea.
sa te bucuri de amandoi..;vecina;. :perus:
Adaugat: 19-03-2011 20:12
la ai mei le-am facut ieri baie ..BUHUHU pare acum si mai ;pufos;..iar fetele i-mi aranjeaza faldurile la perdea...am si eu ajutor la treaba.. :k: :perusi:
![]()
azi pt ptima oara am scos papagalii afara . Aveam un geam dar micut care ducea in balcon si nu mi-am dat seama ca se poate duce la el si fetita mea s-a lovit de geam ( dar nu prea tare ) . Dar s-a cam lovit de inca un geam dar cred ca a crezut cai perete , si se urcase pe icoana si o cazut putin in spatele televizorului , dar am luat-o , parea sa nu aiba nimik . acum am bagat-o in colivie si sta infoiata :cry: :cry: :cry: . Se poate sa se fi lovit si sa moara ?? Mie tare frica ... sa il duc la un veterinar ?? Si doarme mult.
Ma ajutati ?? :furios:
nu si-a revenit nici acuma?du-l la veterinar..si LOVE a scris acelasi lucru la PAPAGALUL MEU ESTE BOLNAV..sau mai asteapta sfaturi.. :cry:
ralukutzza cu atitudinea asta o sa te ajute cora(cainele meu)
Mai astept sfaturi . Mi se pare cam suspect . Cum imi dau seama ca , Riki si Niki ( fata si baiat ) , papagalii mei , se imperecheaza ?
cauta la imperechere perusi .si vei gasi mai multe articole legate de ceea ce cauti ..si-a revenit?? :perus:
Adaugat: 20-03-2011 11:50
ralukutzza cu atitudinea asta o sa te ajute cora(cainele meu)
pune-o pe CORA sa latre ,,poate-si revine papagalul.. :caine: :perus:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus