8,351

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Pai nu stiu daca o sa ii mai cumpar un baietzel,daca ma hotarasc sa ii cumpar asteptam sa terminam cu raia pt ca da semne bune si dupaia mai vedem.
Inainte cu o zi de a muri am dezinfectato foarte bine cu clor si dupaia am limpezit-o bine wink

8,352

Din cate mi-a zis dany raia o data aparuta o sa reapara mereu.
Vorbeste cu ea pentru mai multe detalii.

8,353

nu cred ca e adevarat findca o data tratata nu mai apare
ca acum 6 ani si perusul meu a avut , lam tratat la vet si nu a mai aparut pana in prezent

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,354

buna.parerea mea vlad este ca nu ai facut bine curatand cusca cu clor!am intrebat pe cineva cum dezinfectez cel mai bine cusca si mi s-a spus asea:sa o spal bine de tot in cada cu apa calda,apoi sa pun la fiert o cantitate suficienta de apa dupa care spal cusca(cu tot cu accesorii etc.) cu acea apa clocotita!aceste solutii si mai ales clorul se clatesc mai greu si orice mica particula ramasa poate afecta animalutul!STRICT PAREREA MEA

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

8,355

Astept puiuti de la una din perechi. Amandoi sunt la prima ponta.
Primul ou a fost un cadou de 1 martie  big_smile 
Pana acum au 5 oua, din care se pare ca deocamdata 2 sunt fertile. A inceput sa dea la o parte cele 3 oua si sta doar pe cele fertile.
Mamica este grijulie si sta toata ziua in cuib, iar daddy intra si el de multe ori pe zi- mai ales cand sunt prin preajma.

Niste poze cu fericitii viitori parinti:

8,356

:perus: Deci e mai bne ?? Ma bucur , si succes !  :perus:

:fluture:   Ralukutzza  :fluture:

:perus: Iubesc Papagalii Perus

O pereche : Niki  :heart:  Riki  :perus:

8,357

outele si perusii tai minunati mai inveselesc aceasta;pagina';; plina de vesti triste ..bafta la puisori ..sa pui poze si cu ei[desi nu am puisori .am vazut de aproape si sunt ...scumpei] :ou:  :ou:   sper sa fie totul o.k. RALUCUTZZA  :perus:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,358

Vlad imi pare rau pentru Popica al tau...sincer..imi dau seama ce simti si cat de greu iti este...

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

8,359

Vlad...scz...debia acum am vazut ca ti'a murit popica sad ...imi pare rau..nu'l aveai de prea mult timp...stiu ca il inlocuise pe masculul dinainte.... sad ....  :pup: acum ne priveste din cer la fel ca toti ceilalti ingerashi pe care i'am pierdut... sad

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata

8,360

buhuhu al meu ,se tine de sotii..daunazi l-am cules dintre jucariile fetei ,azi statea cu capul in jos pe perdea in bucatarie [eu am fost plecata la piata si sotul a fost atipit],,in schimb cauta intuneric ,sta ca boierul in ..cuib [femeia care mi l-a vandut a spus ca asa statea si la ea iesea la mancare si intra inapoi..nu numai el ci si ceilalti pui..] :perusi:

8,361

Din ce orase sunteti ?? Eu sunt din pitesti si doresc adresa unui Pet Shop care are nimfe . Ma puteti ajuta ??

8,362

@ dana1  Buhuhu vad ca se simte tare bine la tine , face tot ce ii trece prin capsor.
Eu sunt cam speriata in legatura cu Maya care s-a oprit la 2 oua , ieri trebuia sa il faca pe al 3-lea si vad ca nici azi nu a aparut. Ma pune pe ganduri, vad ca e putin umflata spre cloaca dar nu stiu de ce nu apare si urmatorul ou.   hmm  Poate ca s-a blocat . Ce ma sfatuiti sa fac?  :pup:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

8,363

in SITE este RETENTIA OULUI LA PASARI sper sa-ti fie de folos   :ou: ..sau poate are numai 2 ?

8,364

Dana ce ma face Buhuuu?
ai mei stau pe monitor si ciripesc cand vad pasarele tale si dau cu ciocul in monitor smile
maine trebuie sa le aranjez viitoarea lor casa(balconul) la alor mei si poate saptamana viitoare o sa le dau drumul sa zboare prin el. :perus:

-Ioana-

8,365

STA SI EL LA INALTIME CU FETELE[pe draperie] si mai sus am scris ca face sotii.. :perusi:

8,366

scuze,nu m-am uitat de cat la pozele din paginile anterioare tongue

-Ioana-

8,367

ralukutzza wrote:

Din ce orase sunteti ?? Eu sunt din pitesti si doresc adresa unui Pet Shop care are nimfe . Ma puteti ajuta ??

sunt vreo 3 petshopuri,pe strada cu piata,si unu pe la monument.

8,368

smile   Am uitat sa va spun ca Maya a facut al 3-lea ou aseara , pana la urma.

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

8,369

Ieri , m-am decis , in loc de Nimfa , sa ii iau perusului meu (Niki) o femela . O cheama Roki big_smile

E o skumpika , o sa va pun poze cu ei doi .

8,370

poseidon96 la mine asa s-a intamplat, mi-am tratat perusul timp de o luna si ceva cu vitamina a si sulf, si-a revenit si i-am luat o fetita, ea nu a avut nimic timp de 4 luni iar el dp o luna si ceva de cand am inceput tratamantul a continuat sa-i reapara si tot asa timp de un an pana a murit. sad Dupa ce a murit fetita inca mai avea urme de raie pe cioculet si in 2 saptamani i-au disparut. Poate ca nu a fost raie si a fost un alt fel de parazit, nu stiu ce sa zic eu asta am vazut la mine.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

8,371

Am un perus pe nume paco  :perus:  el este singur e liber si nusitu ce sa fak oare sa ii iau o per

8,372

Nu trebuie neaparat sa aibe pereche, dar ei se plictisesc foarte repede si trebuie sa aibe mereu ocupatie, cand sunt singurii le e mai greu ca si la noi viata singur e mai grea iar viata in doi parca se mai usuoareaza putin.  :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

8,373

Ei i-am luat pereche . Miera tare firca sa nu moara deoarece era ff singuratic si trist

8,374

RALUCUTZZA  ..asteptam si noi sa vedem poze cu perusii tai..si repede ..pana vine BUHUHU..!!! :perus:

8,375

buna da astia da perusi dragalasi, la ai mei leam cumparat un baton dinacela pe bat nu stiu cum se numeste si cu toate ca aveau mancare in 2 zile lau dat  :wow:  yikes  :wow:  :sanatate: gata si mancarea a ramas neatinsa cred cale place foarte mult!!! :perus:  :perus: