Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
ora de masa, apoi de joaca...
imediat o sa invatam sa zburam :dans:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
ora de masa, apoi de joaca...
imediat o sa invatam sa zburam :dans:
Ce dragalasi sunt mititeii
super..... :aga:
Sunt superbi micutii :pup: Sa creasca mari si sanatosi :hug:
Cresc pe zi ce trece... :bravo: Asa o gradinitza mi-ar placea si mie.... :heart:
Ce frumosi sunt micutii.
sunt adorabili :dans:
koku-telu' meu a crescut , e disperat dupa mancare orice, si mucenici
Uite ma ce scump e cand mananca el acolo :heart:
noi am fost in parc , acum 10 minute ne-am intors acasa , lui Angel i-a placut mult mult mult soarele si caldurica de afara , cred ca i-a fost dor sa iasa la plimbare .
noi am fost in parc , acum 10 minute ne-am intors acasa , lui Angel i-a placut mult mult mult soarele si caldurica de afara , cred ca i-a fost dor sa iasa la plimbare .
are aripile taiate ?
vreau sa cumpar un marele alexandru pentru cineva si nu stiu cum sa recunosc daca e pui sau nu, daca mi-ati da niste sugestii v-as fi recunoscator
O sa te trimit tot la Oti,vezi ca el a postat niste mesaje cu papagalii disponibili ,care pot fi vanduti in lunile urmatoare.Puii nu au format in jurul ochilor cercul alb.
Sau -alexandra-dia.trimite-le mesaj cu ceea ce iti doresti,mic sau mare alex....
Domnul Oti,aveti la vanzare si perechi de adulti?
alexandra-dia ceva poze noi cu puiutii?
alexandra-dia ceva poze noi cu puiutii?
cum sa nu?
Domnul Oti,aveti la vanzare si perechi de adulti?
Buna,
In toamna o sa mai am un mascul matur de vanzare.
Daca doriti pentru reproducere atunci cumparativa pui si asteptati cativa ani.
Pe perechi reproducatoare dati o caruta de bani ( degeaba ) pe tepe, asa ceva nu se gaseste pe net.
Salutari.
asa e mai bine,caci pe site sunt in format mai mic
a sal am si eu o intrebare pe la ce varsta incep sa vorbeasca? AL MEU ARE 1 AN.MULTUMESC
Al meu avea 6 luni cand a spus primele cuvinte : "ce faci?". De atunci a mai invatat ceva cuvinte. Trebuie sa te ocupi mult de el. Trebuie sa-i repeti tot timpul ceea ce vrei sa invete. Acum are 1 an, dar numele lui nu vrea sa-l invete.
M-am gandit ca in loc de fructe sau prajituri mai bine arata decorat cu .....Alexi. :hihi: :heart:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Suntem zburlici,jumatate din pene le-am dat jos,fiind in perioada de schimbare de ...,,look''.
Ce dragur e !!!!!! :heart: :heart:
Alexi, scumpo, ce frumoasa esti! Cat sunteti voi, sufletele mici, de adorabili! Te-as papa, frumoaso! :hihi:
fiecare cu farfuria lui
Salutare tuturor, de cca 2 saptamani avem un nou membru in familie, un minunat mascul de Marele Alexandru.Pe aceasta cale tin sa-i multumesc inca o data lui Oti - user papagali si sa-l recomand cu caldura pentru toti doritorii de Marele Alex sau alta rasa. Mai jos va trimit cateva poze sa vedeti ce nazdravanii fac copii nostri ))
Credeti ca un mascul de cca 3 ani, care a trait doar in compania pasarilor mai poate fi imblanzit? Eu sunt optimista dar astept si pareri din partea celor mai experimentati.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria