9,501

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

ioanaa wrote:

deja ies din cuib? eu am citit pe net ca la 8 saptamani ies... ei au 3.

eu pe Tzuki il am de cand avea 1 luna jumatate si iesise din cuib de vreo 2 saptamani

:grey: Tzuki

9,502

Da, e timpul sa iasa afara,si le oferi caldura in camera.

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,503

la mine in camera sunt 26 de grade... e destul sau trebuie mai cald?

9,504

E foarte bine,scoate-i afara pe fundul colivie si pune si tu ceva acolo sa fie de cald... si scoate cuibul dar sa nu o mai vada.

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,505 (edited by masteru 14-03-2011 18:49)

Azi am cantarit iar puii..cel mic are 51 de grame si cel mare are 60 de grame..si nimfa185 daca te pricepi la pui ai putea sa-mi raspunzi si mie la ultimul post de pe pagina anterioara (453) big_smile?

9,506

salutare la toti..tin sa va anunt ca motzatu meu a inceput sa fluiere si sunt foarte mandru de el:x:x:X :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :sanatate:  :sanatate: foarte frumosi puiutii vostri...si monna ma bucur si pt tine ca a inceput si al tau sa fredoneze..o zi buna fratilor

9,507

Cred ca e o problema cu puiul mijlociu... la penaj arata mai rau decat cel mic... fulgii nu se desfac si tuleii(cred ca se spune) cad... oare are o problema cu penajul, tin sa mentionez ca el este cel mai mancacios. Asta e o poza de ieri, cel mijlociu este cel mai inchis la culoare din stanga... azi mi se pare ca arata mai rau.

9,508

iullyy86 wrote:

salutare la toti..tin sa va anunt ca motzatu meu a inceput sa fluiere si sunt foarte mandru de el:x:x:X :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :sanatate:  :sanatate: foarte frumosi puiutii vostri...si monna ma bucur si pt tine ca a inceput si al tau sa fredoneze..o zi buna fratilor

wow, ai reusit sa-l convingi sa faca baita? eu am incercat sa-l pacalesc azi pe Tzuki dar nu mi-a iesit. M-am tot plimbat cu un bol cu apa dupa el si l-am stropit dar nici nu m-a bagat in seama  smile  eh... am rabdare, incet incet o sa invete si asta.
Acum papa seminte de la noi, daca i le dam pe varful degetului ca daca le punem in palma inca are retineri  :ironic:

9,509

Ioana nu te panica,Rabdare si ai sa vezi ca o sa fie frumosi toti wink

==>Misu<==

9,510

Azi de dimineata dupa ce am facut curatenie in colivie am pus puii pe fundul coliviei, si intre timp am facut curatenie si in cuib... dupa un timp in care parintii lor s-au uitat ciudat la ei, freddy s-a dus si i-a tras de coada( puii caraiau cad ii tregea de coada)... dupa aceea am luat puii si i-am pus innapoi in cuib. si o poza de azi de dimineata innainte sa le dau papa. smile

9,511

Ioana,  observ in ultima poza cu puii niste seringi cu mancare. Ii hranesti la mana? Daca da, ii hranesti exclusiv tu sau ii lasi si cu parintii sa-i hraneasca? Cum s-au obisnuit sa primeasca hrana si de la tine(de obicei puii nu prea accepta)? La ce varsta ai inceput prima data sa ii hranesti? Intentionezi sa ii hranesti exclusiv tu? Si nu in ultimul rand, ce ai bagat in seringi? - pare ceva cu ou, gresesc?

Te intreb pentru ca si eu astept puiuti, dar de la o pereche de perusi si as vrea sa cresc la mana o parte din pui, dar dupa 3 saptamani cam asa- puii de perusi fiind si mai mici decat nimfele.

9,512

Ioanna. Sa-ti traiasca puii! Sunt foarte frumusei.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

9,513 (edited by Misu85 15-03-2011 18:13)

De azi noi avem 2 puisori    smile

==>Misu<==

9,514

nimfa185 felicitari pt cei 2 puisori, sa fie sanatosi
eu i-am pus lui Tzuki un filmulet pe youtube (cel in care Sonny al lui Flayaway canta la ora 23.00) si incearca de zor sa-l imite  smile  smile

9,515

Puii ii hranesc la mana o dat pe zi de dimineata... mai ales pe cel mare care are mereu gusa goala... ceilalti sunt mult mai mancaciosi decat cel mare si le mai dau si lor putin... si nu ii hranesc cat sa se sature fiindca intotdeauna cand i-am hranit dupa ce i-am pus in cuib i-au hranit si parintii. Am inceput sa ii hranesc acu 2 saptamani cand era sa il pierd pe puiul mic care nu mai primea mancare de la parinti.... si ii hranesc cu ovomix. Cand le e foame mai ales de dimineata deschid ei singuri ciocul si cer mancare cand vaz siringa, dar cel mare e mai mofturos... nu mananca intotdeauna.
felicitari nimfa185 pentru cei 2 puisori... sa speram ca ies si mai multi.
Multumesc deyseby si puiutii tau sunt niste scumpi.

9,516

ioana,minunati puiutzii...  :hug:  :pup:
Noi am ocupat toata curtea,am ciripit si ne-am bucurat de aer,impreuna cu toata lumea....
http://img291.imageshack.us/img291/2568/dscn0034pt.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img864.imageshack.us/img864/9025/dscn0036.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/9009/dscn0037lr.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

9,517

Ramona ce frumos  :k:  sa-ti traiasca motatii frumosi  :pup:

in seara asta am facut baita!!!!!! si am stat si pe mana la mami, am verificat care mai e treaba pe net, am dat si pupic dar nu m-a prins mami in poza ca am fost smecher si-am tras repede capul  big_smile . acum dorm ca sunt obosit de la atata treaba  :heart:  :heart:

9,518 (edited by suana 15-03-2011 19:28)

Multumesc,monna.Si al tau e super dragalas si alintat. :pup: Trebuie sa comunicam cu prietenii,ce bine ca exista net,nu?

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

9,519

suana wrote:

Multumesc,monna.Si al tau e super dragalas si alintat. :pup: Trebuie sa comunicam cu prietenii,ce bine ca exista net,nu?

da, pai cum altfel?
eu ma bucur tare mult de progresele lui pt ca-l am doar de 2 saptamani si deja s-a obisnuit cu mine  :heart:  :heart:  :heart:
si maine implinim 2 luni  :lma:

9,520

Waw suana...acolo la voi e paradisul papagalilor si cred ca nu numai.
monna3 felicitari pentru progresesle cu nimfa ta... ce n-as da sa fie si ai mei mai prietenosi.

9,521

ioanaa multumesc  :pup:

9,522

Nu stiu de ce acum cand incearca femela sa le dea la pui de mancare puii isi tot trag capul..femela umbla prin cuib dupa amandoi si i prinde de cioc sa le dea mancare dar ei se plimba dintr-un colt in altul prin cuib si nu vor sa manance..oare nu le este foame? am vazut ca acum femela doarme langa ei ..poate din cauza ca sunt mai mari acum..unul are 21 de zile si celalalt 20 dar si au pene pe ei dar inca nu am vazut  sa aiba creasta..am pus si niste poze si daca puteti sa imi spuneti daca arata normal pentru varsta lor..ieri i-am cantarit si unul avea 51 de grame si celalalt 60  :iubareti:

9,523

Masteru iti pun o poza cu puii,cel din dreapta de tot are 20 de zile implinite azi... creasta a aparut la putin timp dupa ce au inceput sa iasa fulgii... deci trebuie sa apara si la tine. Puii tai vad ca au gusa plina, ai mei niciodata nu o au. Probabil sunt satui puii de fug de mama lor sau sunt mofturosi cum e puiul meu mare care mananca doar cand nu mai poate de foame. Le pui in apa parintilor vitamine? Eu le pun si morcovul e la ordinea zilei(mai ales ca e preferatul lor).
Aaaa am uitat sa va anunt ca ieri am gasit mei decorticat la un magazin de produse naturiste si puiul mare mananca singur... desigur doar cateva bobite pentru inceput.

9,524 (edited by masteru 15-03-2011 21:17)

ioanaa wrote:

Masteru iti pun o poza cu puii,cel din dreapta de tot are 20 de zile implinite azi... creasta a aparut la putin timp dupa ce au inceput sa iasa fulgii... deci trebuie sa apara si la tine. Puii tai vad ca au gusa plina, ai mei niciodata nu o au. Probabil sunt satui puii de fug de mama lor sau sunt mofturosi cum e puiul meu mare care mananca doar cand nu mai poate de foame. Le pui in apa parintilor vitamine? Eu le pun si morcovul e la ordinea zilei(mai ales ca e preferatul lor).
Aaaa am uitat sa va anunt ca ieri am gasit mei decorticat la un magazin de produse naturiste si puiul mare mananca singur... desigur doar cateva bobite pentru inceput.

De astazi nu le-am mai pus picaturi in apa pentru ca pe ele scrie sa le fac tratament cam 5-7 zile si diferenta de 3-4 saptamani intre tratamente..le dau si eu morcov,cateodata spanac,mar si le dau si ou fiert ..puiul tau din poza din dreapta arata mai mare la 20 de zile..nu stiu ce sa zic..poate ai mei cresc mai incet  hmm
Le-am luat acum cateva zile si bloc de minerale..nu am luat mai repede pentru ca le puneam os de sepie si am crezut ca e acelasi lucru big_smile

9,525

poate si fiindca eu le dau si ovomix o data pe zi, si ala are si vitamine... asta cred ca e  motivul... oricum arata bine puisorii sunt niste scumpi, sa-ti traiasca