8,326

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Dana ai un smecheras frumos foc. :pup: Sa-ti traiasca,e perus ondulat,nu e standard.
setris,pareri de rau pentru pierdere.Acum e dincolo de curcubeu,cu ceilalti ingerasi.....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,327

Imi pare rau pt pierderea lui piscotel sad  sad

Adaugat: 09-03-2011 14:40

Are ceva daca dezinfectez colivia perusilor cu clor??? Dupa aceea o limpezesc

8,328

Sa nu le faci rau , daca dezinfectezi cu clor , mai bine cu apa fiarta.

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

8,329

da au cuib

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,330

buna.vreau sa il prezint pe noul meu prieten Paco!din cate stiu eu este un pui(pana in 3 luni) si este baietel!daca vi se pare altceva astept pareri!atasesz poze si cu colivia lui

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

8,331

:k:  Sa-ti traiasca Andre, este inradevar puiut, dar mie imi pare a fi fetita  :rusine:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

8,332

dana1 wrote:

numarati voi puii ca noi punem capul in pene si ne pregatim de somnul de amiaza[cu fetita..bineinteles]

Imi pare rau , dar trebuie sa intelegi ca aceste simtome duc la moarte . Stiu cum e ! Papagalul meu la fel era ,
statea cu ciocul in pene si era infoiat . Imi pare rau ... du-l la veterinar , poate il salveaza  .

:perus: asta e viata :perus:

:perus: Iubesc Papagalii Perus

O pereche : Niki  :heart:  Riki  :perus:

8,333 (edited by dana1 10-03-2011 15:23)

Ain poza de mai sus si una din fete doarme asa..dupa o sedinta foto fugarita au cam obosit [am inteles ca de la oboseala]..nu dorm tot timpul asa..oricum il tin sub observatie pe cel nou venit..la veterinar am fost odata si a murit papagalul cu injectiile lui[am scris pe la TRATAMENTE....]AM VAZUT mesajul pt. WHISKEY dupa ce l-am scris pe-al meu..i-mi pare rau ca ti-a murit inaripata..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,334

In starea aia era si al meu !

8,335

ralukutzza wrote:

In starea aia era si al meu !

eu am pus acest obicei[dormitul cu capul in pene-mai dorm si fetele asa ]pe seama schimbarii de mediu..si daca tot m-ai pus in tema voi fi mai atenta la el [a inceput sa manance ,ciupeste fetele,..] :perusi:

8,336

papagalitza e murdara la fund de excremente nu e mult e foarte putin doar azi am vazuto........si leam pus ceai de menta......vreau sa adaug ca sau imperecheat marti.........si la o fata cand cloceste face diarie....de ce?....o  las numai cu ceai de menta ?...trebuie sa o stergt cu un prosopel?......leam dat si ou fiert cu morcov si coaja maruntita de ou. si sa nu fie de la asta

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,337

Eu zic sa o iei pe perusica murdara la fund si sa o uzi putin cu apa calda acolo ca sa se duca mizeria , e bun ceaiul de menta pentru astfel de probleme.
Maya a facut aseara al 2-lea ou , maine il asteptam pe urmatorul.  big_smile

8,338

Azi popica a devenit un ingeras :angel:  :cry: Si-a deschis ochii si vedea bine dar aseara la 00:30 nu puteam dormi de el pt ca tot ciripea,nu stiu ce avea,dupa un moment s-a linistit.Cand am mers la scoala mi se parea in regula dar cand am venit era mort :cry:  :cry:
Pt cei care nu l-au cunoscut va atasez o poza
Perusica mea a ramas pt a 3-a oara singura

Adaugat: 11-03-2011 14:02

Va pun si poza

8,339

Imi pare rau Vlad.O intrebare:din acelasi loc ai luat perusul?Si mie mi s-a intamplat sa pierd 2 masculi unul dupa altul,fiind luat din acelasi loc.Posibil sa aiba vreo boala ....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,340

Vlad imi pare atat  de rau sad Eu ma gandesc sa nu poarte femela vreun microb pe care lil da masculilor  hmm

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

8,341

imi pare rau Vlad pentru pierderea ta si pentru perusa.. :cry:
P.S:te joci Webkinz?ca si eu joc. big_smile daca vrei da-mi numele tau prin MP sa te adaug la prieteni tongue

-Ioana-

8,342

Va multumesc tuturor
D-na Ramona:Baiatul nu l-am luat de unde a fost si celalalt
Estera:Acum cred ca fata i-a dat raie si baiatului
Ioana:nu joc eu webkinz,sora mea joaca

8,343 (edited by alex.coco 11-03-2011 15:09)

Vlad imi pare foarte rau de pierderea ta...Popica era un scump... sad  sad  sad

8,344

Da,chiar era foarte frumusel
Poate va interbati care sunt cei 3 masculi pe care i-a perdut fetitza pt ca voi doar pe 2 ii stiti,ei bine,primul era verde ceva cred ca era light green si acela a zburat

8,345

imi pare rau . Vreau sa spun ca si perusul meu a fakut la fel . Luni , pe la 07:30 ciripea in continu fara sa ii faka tata keva , si pe la 15:00 cand m-am intors de la sc a murit . Statea cu ciocul in pene ? Era murdar la fund ? Era mereu infoiat ??

Dana , te rog ff mult , spunemi intr-o mica descriere comportamentul lui . Imi voi da seama usor de boala sa ! Al meu a mancat o gramada de seminte si dupaia a murit. Deaia te sfatuiesc ! Bea apa in exces ? Daca da , cumparai de la farmacia normala o doza de Parazitromicina , cred ca se numea asa , (daca nu dute si intreaba la vanzatorul de unde ai cumparat papagalul ) , amestecal in apa fiarta si racita ( 2 L ) si schimbai apa zilnic !

8,346

Si al meu statea unfoiat,isi baga capul in pene si era plin de excremente la fund

8,347

Era Clar ! Imi pare foarte rau !

8,348

buna...am si eu urget nevoi de ajutorul vostru...unul din perusii nostri este blonavior si vrem sa ajungem maine dim cu e la un medic veterinar.Stie careva un cabinet veterinar in iasi?..va rugam sa ne ajutati cat mai repede.. :perus:  sad  sad

8,349 (edited by dana1 12-03-2011 10:21)

vladcrisan wrote:

Si al meu statea unfoiat,isi baga capul in pene si era plin de excremente la fund

asa a murit al prietenei mele[perechea nu a avut nimic]..la vanzatoarea mea [de unde am luat fetele ]cam tot asa se manifesta ]   regret pierderea ta VLAD..RALUCUTZA ..al meu cauta intuneric ,nu-l vad sa bea apa in exces .nu mai iese moale. se corata la fund..e mai vioi fata de cand l-am adus acasa..in SITE la DIRECTOR sunt adrese de cabinete.. :perusi:

Adaugat: 12-03-2011 07:57

:perus:
A murit si perusica ;;vanzatoarei;;[mi-a spus la telefon ] :floare:  RALUCUTZZA..nu ti-am raspuns aseara ca mi-a intrat maus-ul la apa[l-a udat baiatul] si l-am pus pe calorifer la uscat     tongue    :wis:

8,350

Imi pare rau  , Vlad pentru pierderea baietelului  :floare: . Acum ce ai de gand sa ii mai cumperi altul? Dezinfecteaza bine colivia si toate lucurile din ea , ca in cazul unei boli sa nu ia si fetita.