9,426

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

mai am o intrebare  :rusine:  am observat ca puiutii mei se scarpina cam des si as vrea sa cumpar spray-ul  Ectocid dar am citit prospectul si scrie ca nu ar trebui folosit la puii sub 3 luni. stiti vreun alt produs care se poate folosi si la puiuti?

:grey: Tzuki

9,427

si eu imi doresc tare mult inca un puiut pt motata mea,  va rog daca o sa aveti de vanzare sa nu ezitati sa ma contactati, accept orice puiut in afara de lutino.

9,428

monna3 wrote:

mai am o intrebare  :rusine:  am observat ca puiutii mei se scarpina cam des si as vrea sa cumpar spray-ul  Ectocid dar am citit prospectul si scrie ca nu ar trebui folosit la puii sub 3 luni. stiti vreun alt produs care se poate folosi si la puiuti?

Faci o mare greseala,si ai mei se scarpina de cand in cand,este normal sa se scarpina ca sunt pasari....doar nu vrei sa le controlezi de paduchi?....

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,429

nimfa185 wrote:
monna3 wrote:

Faci o mare greseala,si ai mei se scarpina de cand in cand,este normal sa se scarpina ca sunt pasari....doar nu vrei sa le controlezi de paduchi?....

atunci m-am linistit, ma speriasem ca-i tot vedeam scarpinandu-se si nu stiam daca e normal asa

:grey: Tzuki

9,430 (edited by masteru 08-03-2011 17:46)

Azi am aruncat oul din care nu a mai iesit nimic..cu cateva zile  in urma m-am uitat la el cu o lanterna si in interior se vedea doar lichid.. cand l-am aruncat s-a spart si nu era nici un pui in el doar lichidul .Acum au ramas cei doi pui care deja isi deschid ochii..stau putin cu ei deschisi si ii inchid la loc ..deja aripile s-au facut putin gri si unul dintre ei are si o pata gri ca si culoarea aripilor pe cap..urmeaza sa ii creasca si penele si creasta big_smile.. Le-am dat si ou cu gris nimfelor si am vazut ca amandoi puii au cate o gusa foarte mare si de culoare galbena dar inca continua sa le dea de mancare ..nu le da prea mult?  hmm

9,431

cu sigurante stiu ei cand sa se opreasca... Acu am ajuns acasa si am auzit in cuib multa galagie(carait) de la pui. m-am uitat la ei si puiul mijlociu cand l-am luat in mana a carait foarte rau, de obicei el e cel cu care ma inteleg cel mai bine(e foarte cuminte)... si camd il atingeam pe spate si aripioare caraia iara, mi se pare ca tine aripioarele cam jos... oare e lovit la aripioare.. m-am uitat si nu se vede nici o rana.

9,432

oare o fi ceva neanregula papagalul meu a intrat in mucenici iar ei erau pe foc iar focul era oprit el a intrat doar cu labutele acum sta in cusca si mereu are ochi inchisi oneori im mai deschide  sper sa fie bine apropo a si racit

9,433

vesti bune : Doli a mea a depus un ou !  big_smile  dar pacat ca am racit si nu pot sa ma bucur :ill: ! dar e doar unul ! mai depun dintr-o zi in alta sau...?e lichid,credeti ca e asa doar pentru ca este depus azi?

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

9,434

va rog sa imi raspundeti
sad il iubesc asa de mult pe pako al meu :grey:

9,435 (edited by biancadumi 09-03-2011 17:04)

BiancaPoli....tot in acea colivie MINUSCULA sunt nimefele? daca da,ai facut un lucru oribil sa ii lasi sa faca pui intr-o colivie in care nici ei nu incap,daramite si vreo 3-4 pui ...

- Bianca

9,436

va rog ajutatima

9,437 (edited by biancadumi 09-03-2011 17:07)

A intrat tot,sau doar a pus gherutele un pic? ...era firbinte? eu nu cred sa ii faca ceva decat daca era fierbinte,aa l-ai sters dupa sper nu?

- Bianca

9,438

a intrat cu gheruta un pic si era fierbinte iam dat cu putin ulei dar acum e bine  cred ca sa stropit si pe ochi
ii curge nasul e si racit
si doarme cu capul in pene e ceva neanregula
va rog ajutatima cum puteti

9,439

Ai rabdare,o sa raspunda cand intra cineva ...

- Bianca

9,440

biancapoli wrote:

vesti bune : Doli a mea a depus un ou !  big_smile  dar pacat ca am racit si nu pot sa ma bucur :ill: ! dar e doar unul ! mai depun dintr-o zi in alta sau...?e lichid,credeti ca e asa doar pentru ca este depus azi?

Cum adica e lichid?  hmm  oul?  :wow:

9,441 (edited by vladcrisan 10-03-2011 17:55)

Bianca :Sa sti ca doar chinui animalele alea cu colivia aia mica si cuibul care ma mir ca au incaput sa depuna oul :furios:  :furios: Faci un lucru groaznic sa sti

9,442

Astazi am facut curatenie in cuib ! Am facut si o mica sedinta foto ... wink
1-2 _ Primul pui ... 9 zile
3-4 _ Al doilea pui ... 7 zile
5-6 _ Al treilea pui ... 5 zile
7-8-9 _ Al patrulea pui ... 3 zile
:angel:  :angel:  :angel:  :angel:

Adaugat: 09-03-2011 20:17

Si pozele de "grup" ... tongue
:heart:  :heart:  :heart:  :heart:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

9,443

Sunt superbi toti :heart:  :heart:  :heart:

9,444

Ce frumosi sunt big_smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,445

Frumuseti motzatzi,Laura ,ca intotdeaauna.O ,,bunicutza'' fericita,sa-ti traiasca.  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

9,446

flyaway70 wrote:

Si pozele de "grup" ... tongue
:heart:  :heart:  :heart:  :heart:

Sunt foarte frumosi puii sa-ti traiasca  :heart: 
Ai mei au 16 si 15 zile dar inca nu i-am vazut cu ochii deschisi ca si al tau..cand i-am mai luat in mana sa le fac curat in cuib am vazut ca au ochii deschisi dar foarte putin..incep sa le creasca penele pe aripi dar creasta inca nu a iesit ..doar s-a colorat putin cu gri zona de unde creste creasta..nu sunt mici..au marimea unui ou de gaina..si gusa plina toata ziua big_smile ..cand aveau 9 zile aveau doar puf si ochii inchisi..ai tai cum au crescut asa repede  hmm ?

9,447

Va multumesc la toti ! :pup:  :heart:  :hug: Pupici la fiecare ! :pup:

masteru wrote:

Sunt foarte frumosi puii sa-ti traiasca  :heart: 
Ai mei au 16 si 15 zile dar inca nu i-am vazut cu ochii deschisi ca si al tau..cand i-am mai luat in mana sa le fac curat in cuib am vazut ca au ochii deschisi dar foarte putin..incep sa le creasca penele pe aripi dar creasta inca nu a iesit ..doar s-a colorat putin cu gri zona de unde creste creasta..nu sunt mici..au marimea unui ou de gaina..si gusa plina toata ziua big_smile ..cand aveau 9 zile aveau doar puf si ochii inchisi..ai tai cum au crescut asa repede  hmm ?

Hmm ... eu stiu ce sa spun ?? De cand am vazut ca a facut primul ou am inceput sa le dau la amandoi calciu si vitamine in fiecare zi amestecate cu oul fiert ... Cum legume si fructe nu vor , le-am dat numai semintele lor ! Altceva nimic special ! Ma enerveaza ca nu vor macar legume ... :furios: Inainte mai manca Ally ardei gras . Acum nu vor ... si gata ! hmm Nu reusesc sa ii fac sa manance deloc ! Asta este ... Sa manance ce vor ei  tongue Bine ca mananca macar oul fiert ! :wis:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

9,448 (edited by masteru 09-03-2011 22:15)

Ai mei nu au probleme mananca ou cu gris , morcov,mar, salata si intr-o zi le-am dat si o frunza de spanac dar nu prea au mancat big_smile..eu acum de 2 zile am inceput cu vitaminele in apa..pana acum nu le-am dat pentru ca m-am gandit ca puii sunt mici si vitaminele sa nu fie prea concentrate pentru ei..in rest os de sepie le dadea si lor..ou ,legume tot ce le dadeam..si ou le dau cam de o saptamana..totusi ma bucur ca macar au crescut si incep sa deschida ochii mai tare  :heart:

9,449

foarte frumosi puiii.
am citit ca le dati la nimfe ceai de musetel? pentru ce e bun..?

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

9,450

Eu i-am dat ceai de musetel pentru diaree si in 3 zile i-a trecut..

Adaugat: 10-03-2011 14:54

Am uitat sa pun si eu o poza cu puii.. am observat acum ca au ochii deschisi mai mult  :heart: