Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
felicitari Dana pentru noua achizitie!e bine ca mananca marul,ai mei il ciugulesc putin dar dupa il lasa sa se strice , ai mei sunt mai ingamfati de cat ai tai
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
felicitari Dana pentru noua achizitie!e bine ca mananca marul,ai mei il ciugulesc putin dar dupa il lasa sa se strice , ai mei sunt mai ingamfati de cat ai tai
ai mei cred ca au "frica de colivie" pt ca intra acolo doar sa manance si sa bea apa
le tai marul feliute mai mari si pun pe gratar nu stiu cat de mult mananca sau cat faramiteaza de dragul de a se juca .nu pun tot marul ci o felie sau 2.somnorosul meu nici acum nu s-a atins de boabe dar riposteaza ferm cand este ciupit de ZUZU[A] :perusi:
Astazi mi-am achizitionat un perus , fata :perus: si se intelege foarte bine cu cel vechi :perusi:
avem o traba ..sa le punem nume ..al meu sta infoiet ca o bufnita si ma amuza ..BUHUHU!!!I S-AR POTRIVI? :perusi:
da
Love , imi place foarte mult perusa ta mov :heart: , v-ati gandit ce nume le puneti?
Love e foarte frumoasa femela :pup:
BUHUHU...bufnita mea cred ca e standard am facut comparatie cu pozele puse de SUANA.acum toti fac amiaza in frunte cu fiica-mea..eu am sa beau un 3 in 1 cu voi...in speranta ca se va acomoda noul venit...mai trag o privire si pe la pesti sa vad ce mai fac.... :perusi:
Posteaza o poza cu el.
Daca l-ai luat dintr-un petshop si ai dat intre 35-45 lei sigur nu e standard.
l-am luat de la o femeie care vinde la piata duminica[cu asta se ocupa]la noi pretul e cam30-35 RON .voi incerca sa pun poze cat de curand ..chiar daca nu e, nu-i bai eu il iubesc oricum :perusi:
Felicitari Dana pentru noua achizitie :heart: .
Am sa va dau o veste buna : Maya a facut un out !! :ou:
Felicitari pt out
Felicitari pentru ou! de cand i-ai pus cuibul cat timp i-a luat sa faca outul? :ou:
P.S:saptamanile acestea trebuie sa le iau si eu cuib la alor mei,sa speram ca sa dea aceiasi rezultat,imi spune si mie va rog cineva daca e recomandat sa le iau cuib la varsta aceasta?ii am din octombrie si erau pui cand i-am luat
ioana nu le lua cuib de dragul a avea cuib...apoi vei vedea ca ei vor continua mereu..:|..nu fa aceeasi prostie care am facut eu...mai lasa-i femelei timp sa se bucure de tinerete ...Si inainte sa-i pui cuib..asigura-te ca ai ce sa faci cu puii...si o cusca incapatoare...(trebuie sa te astepti la 4-7 pui )
ma bucur pt.ANNYMARY40 ...MAYA e harnica ,poate si ALICE o va urmari..IOANA99 si ai mei erau pui in oct. si eu le -am fost pus cuib dar l-am scos la sfatul baietilor[SILVIU..]Cand e pregatita ,femela i-si schimba culoarea [maro]la cerumen..bafta .. :ou:
:cry: Piscotel, iubita mea cu ochisori negri a incetat astazi sa mai lupte, s-a alaturat stolului de ingeri :angel: ...
Asta este ...am reusit sa o mentin in viata opt luni de zile, sper sa fi fost cele mai frumoase luni ...
:heart: :heart: :heart:
@ IOANA99 - le-am pus cuibul acum o saptamana pentru ca tot i-am vazut ca sunt iubareti si de atunci s-au imperecheat in fiecare zi. Maya a mai avut 4 serii de oua dar primele 3 au fost cu un perusel mai batran care a murit si nu au iesit pui iar ultima a fost tot cu , Coco pe care il am si acum dar doar intr-un ou a fost un pui si am gasit oul aruncat din cuib si puiul mort . Acum pot sa zic ca au toate conditiile , in fiecare zi le fac ou fiert , le dau mere , au os de sepie , mei , mei cu vitamine , etc. El ii da sa pape la gura cuibului , bate cu ciocul in cuib si ea iese. Maine seara , daca ea iese din cuib cand ii pun mancare o sa ma uit sa vad daca a mai aparut vre=un ou. :heart: Ea a facut in fiecare serie cate 5 oua. Nu te sfatuiesc sa le pui cuib pentru ca sunt prea micuti , poti sa le pui prin august. La mine , ai mei sunt mari (Maya -3 ani , Coco 2 ani aprox).
@Dana: lui Alice o sa ii pun cuibul mai tarziu :wis: , chiar daca e desul de mare , o las sa mai creasca pentru ca Rikki e mai mic decat ea (6-8 luni) si e devreme.
Multumesc , va tin la curent :pup: :ou:
Adaugat: 09-03-2011 10:43
@ Setris , imi pare nespus de rau pentru Piscotel
, in mod sigur cele 8 luni au fost cele mai fericite pentru ea, acum e un ingeras care ne priveste de sus. :heart:
setris si mie i-mi pare rau de pierderea ta BUNA eu sunt BUHUHU noul membru al familiei..,[1-2] aici sunt bibelou ,iar in spatele meu e copilul care ma adora[acum e la gradinita [3-4]
setris imi pare rau pentru pierdera ta ,dana foarte frumos buhuhu,vreau sa va dau o veste buna azi iam vazut pe koko si pe cocolina imperechinduse
Sa-ti traiasca Buhuhu, este intradevar mascul, pui, are pana in cinci luni, nici nu a trecut de prima naparlire, ai grija ca are aripioarele taiate, sa nu te mire ca nu zboara tocmai bine.
:pup: Multumesc pt. gandurile de alinare .
Dana , e foarte dragalas Buhuhu al tau :heart: :sanatate: , e adorabila a 3-a poza.
@Poseidon : atunci e foarte bine , poti sa le pui cuibul daca nu l-ai pus deja si in 10-14 zile va aparea primul out , la ai mei chiar a aparut foarte repede , nici nu ma asteptam. :k:
p.s imi doresc asa de mult ca din toatae ouale sa iasa macar un puiut, sper sa avem noroc.
numarati voi puii ca noi punem capul in pene si ne pregatim de somnul de amiaza[cu fetita..bineinteles]
Nu este standard,vrea doar sa le impresioneze pe domnisoare , din aceasta cauza sta infoiat.
Este frumos,bafta cu el.
MULTUMESC pt. raspuns...dupa ce ca e un somnoros mai e si smecher??? :perusi:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus