401 (edited by iloveanimals 25-02-2011 22:35)

Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre

Ramona nu ar fi mai usor daca ai lua o voliera pt toti piticii? Nu sunt pasarii autoritare asa ca s-ar intelege. :pup:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

402 (edited by suana 25-02-2011 22:46)

Nu. :pup: Si stii de ce....Pentru ca fiecare isi cunoaste casutza lui.E obisnuit sa mearga ,,acasa''.Si copacelul lor personal l-am adus cand ne-am mutat,n-am facut unul nou,pentru ca eram sigura ca va prezenta locul sigur unde ei s-au obisnuit.Si asa a fost.Pana au cunoscut camera si locurile unde puteau ateriza,copacelul le-a fost de folos.Si intra fiecare in colivia lui si cu partenerul lui.Imi place mai mult asa,decat voliere care parca sunt mai putin,,personale''.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

403

Cum consideri tu ca e mai bine pt ei, eu te sustin, ma gandeam doar ca e mai putin de munca cu o voliera pt toti. :pup:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

404

foarte frumos D-na Ramona "cartierul" pasarelelor smile ,ai un adevarat paradis pentru ele!

akapac sper sa nu te superi daca iti spun de ce nu ii lasi pe cei doi kakariki impreuna?Am vazut ca i-ai pus cuib femelei,cum crezi ca o sa ai pui singura???Vorba Ramonei,par foarte triste pasarelele tale.De ce nu au apa,os de sepie si jucarii???
Sa ai o pasare e o responsabilitate,nu inseamna doar sa le arunci intr-o voliera sau colivie si sa nu le oferi conditile necesare...

-Ioana-

405

pe cuib le pun fructe :perusi:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

406

dana1 wrote:

pe cuib le pun fructe :perusi:

Cuibul nu face decat sa le ia din spatiu, un cuib nu se pune in interiorul coliviei la nivelul podelei...

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

407

Eu v-as sfatui sa scoateti cuibul deoarece le ocupa mult loc si nici colivia nu e prea mare si daca vreti sa ii puneti fructe puneti-le intr-o farfurioara wink

408

va multumesc pt.sfaturi ! :bravo:   cam pe aici isi petrec ei ziua ,in colivie intra sa manance si sa doarma noaptea   :perusi:

Adaugat: 03-03-2011 18:03

am uitat sa atasez pozele sus  :furios:   scuze !! tongue

409

Foarte frumosi perusi aveti :perusi: Sa aveti grija de ei wink

410

dana1 wrote:

se vede ca perusii tai sunt de rang inalt tongue  :perus:

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

411

bratzarinuta wrote:
dana1 wrote:

se vede ca perusii tai sunt de rang inalt tongue  :perus:

MULTUMESC pt.afirmatie..ei ne vegheaza de sus..de la tavan.. :perusi:

412

35/30/30[lungime/latime/inaltime]..isi fac veacul mai mult pe draperie[am pus poze ] portita e mereu deschisa[se vede ].am scos cuibul de ieri.se vor inperechea cand voi lua masculi ..la vremea lor..e bine??p.s. pt. SILVIU   :perusi:

413

daca ar sta numai inchisi ar fi o problema dar ei stau mult afara ..pe colivie .si celelalte locuri prezentate.pot iesi cand au ei chef .MERSI pentru grija,stiu ca vrei binele lor .si apreciez asta :perusi:

414

Freddie si casuta lui... smile

415

http://www.4animale.ro/animalbum/nimfy/2324/7596#nav

Aici e colivia lui !

:grey:  Duminica ii iau si pereche . si la vara ii fac voliera  :nimfa:

:iubareti:

My pets : :grey: : Nimfy & Lola big_smile , dog: Rex & Tasha big_smile , cats: no names , over 10 cats big_smile
I love my cockatiels __/
Oh , si mai am o cinteza Cinty tongue

416

Uite nimfy poza ta aici  big_smile  :k:  smile  http://www.4animale.ro/images/pet/2011_03/colivia_mea_d_a.jpg

417

da bianca nu a pus poza cu noua cusca?k era vorba k ii ia parintii ei o cusca mai mare si facusera oute nimfele ei au iesit pui ceva?

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

418

volierele mele

419

noua casuta a lui Sunny sper sa va placa pentru k pe el il incanta big_smile big_smile  :bravo:  :perus:

:perusi: Sfaturile bune sunt cel mai probabil ignorate, dar asta nu este un motiv ca , sa nu le oferi. smile  ~~SANDA~~ 1 perus Bella si al 2-lea(coco care s-a dus la ingerasi) sad(

420

http://www.4animale.ro/forum/uploads/2011_08/p8310144_b.jpg

Asta e colivia lui Blu smile ...

421

Buna sunt noua pe acest forum de curand am achizitionat o pereche de perusi si nu stiu daca colivia este destul de mare  2 :perusi:  :perusi:  1 :tzest:  1 :caine:

422

E buna.

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

423

:perus:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

424

This is my house wink

Ceva mai simplist, intra de trei ori pe zi, mananca si iese smile)

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

425

colivia papagalilor mei :iubareti: