9,351

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

flyaway70 wrote:

Multumesc la toti ! :hug:
Am reusit sa fac cateva poze la puiuti ... pana a venit iar Sonny sa le dea sa pape ! Nu prea sunt de calitate , dar alt aparat nu am . Cred ca inca nu stiu eu sa il folosesc ca lumea ! hmm Dar aflu eu ... nu ma las ! :hihi:

foarte frumosi puii...sa ti traiasca

9,352

Laura felicitari pentru puiuti :bravo:   Sunt adorabili  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

9,353

Frumosi foc, peste 3 saptamani e randul nostru..  smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,354

Buna tuturor ,va urez o primavara placuta

Am nevoie e cateva sfaturii ,
:grey:  Piri al meu se juca in continu in dulap ,cand a aparut  :nimfa: domnisoara Amore,ia aratat si ei locul de joaca ,acum cateva zile ,teroristi au ros o cutie de pantofi ,care era in dulap ,de pantofi nu sau atins ,dar toata hartia aia ,facuta bucatele ,au adunat-o intr-un colt ,tot mai des erau in dulap ,am deshis incet usile si am vazut ca stateau pe gramada de hartie ,iar domnu Piri cand ma vede ,sare ca un catel la picioarele mele,ok ii las in pace .In data de 1 martie ,domnisoara depune primul ou ,scumpa de ea ,Piri nu o mai lasa nici pe ea sa se apropie de dulap.am luat un cos ,am pus servetele de bucatarie ,si am pus oul in el ,dar Amore tot la gramada de hartie tragea ,am  schimbat servetele cu hartia ,a stat fara probleme asa ,pana azi au facut cu schimbul ,uneori stau si amandoi.Azi ,normal ,ar trebui sa faca al 2-lea ou,nici o problema pana aici.
Problema ii ,ca eu in data de 15 ar trebui sa plec din tara ,iar mama mea ,fiind bolnava ,nu cred ca va reusi sa se ingrijeasca si de puiuti,as vrea sa stiu ,au nevoie de o ingrijire speciala ,(inafar de mancare speciala data parintilor si igiena )din cate am inteles nimfele sunt parinti excelenti .

Cine te iubeste nu te face sa suferi...

9,355

vin si eu cu 2 pozici noi  smile

Adaugat: 03-03-2011 12:14

cine imi spune si mie ce mutatie sunt cei doi (cele doua)? tatal lor e whiteface iar mama lutino. mie mi se par a fi pearl (din ce am citit pe site la mutatii) asa e?

:grey: Tzuki

9,356

Buna! Va anunt ca ieri am fost nevoiti sa hranim noi puiutul cel mic, am cautat in tot bucurestiul ovomix. Era foarte moale, abea mai tinea capul sus, la fel ca cel care a murit. Dar azi vad ca e mai bine, dar i-am dat si de dimineata de mancare fiindca avea gusa cam goala. Parinatii inca ii hranesc dar mai mult seara... de dimineata cam putin. Va pun si poze cu puiutii facute ieri de dimineata cand am observat ca puiul mic avea gusa goala.Pozele sunt in ordine: puiu mic, mijlociu si mare.

9,357

Monna sunt superbe nimfulitele tale  :pup:
Ioanaa sunt adorabili micutii tai. Sa-ti traiasca si sa iti traiasca toti. Este putin de munca cu ei daca trebuie sa ii hranesti la mana dar va merita  :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

9,358

ioanaa wrote:

Buna! Va anunt ca ieri am fost nevoiti sa hranim noi puiutul cel mic, am cautat in tot bucurestiul ovomix. Era foarte moale, abea mai tinea capul sus, la fel ca cel care a murit. Dar azi vad ca e mai bine, dar i-am dat si de dimineata de mancare fiindca avea gusa cam goala. Parinatii inca ii hranesc dar mai mult seara... de dimineata cam putin. Va pun si poze cu puiutii facute ieri de dimineata cand am observat ca puiul mic avea gusa goala.Pozele sunt in ordine: puiu mic, mijlociu si mare.

Foarte frumosi..sa-ti traiasca..cate zile au fiecare?

9,359

Multumesc mult, pai au 14,11,9 zile

9,360

Cam dupa cate zile si-a deschis cel mare ochii? Al meu cel mare are 9 zile si cel mic 8 zile si mai este inca un ou dar nu cred ca o sa mai iasa ceva din el...

9,361

pai acu a inceput cel mic sa deschida si el ochi, deci in jur la 10 zile, a fost la mine. Mijlociul in poza nu ii are deschisi, dar ieri incepuse, si azi ii are aproape deschisi. o sa fac poze si azi si o sa le pun, dar mai tarziu ca acum e liniste la ei, probabil dorm si nu vreau sa-i deranjez.

9,362

Inseamna ca si ai mei vor incepe sa ii deschida big_smile

9,363

Estera si Silviu multumesc  :pup:

9,364

Astazi am facut o schimbare ... Cand am venit de la munca , pe la 16.00 , am scos-o pe Ally la pupat si Sonny a intrat iar in cuib ! De data asta l-am inchis pe el in colivie ca sa nu il "rupa" Ally ... smile Si i-am lasat asa pana acum jumatate de ora ! Sonny le dadea de zor sa manance la pui , cam din ora in ora . Nu a iesit deloc din cuib pana nu l-am scos eu ! Ally in schimb facea ce facea si fuga la colivie ... Mai manca 2-3 seminte ... fuga la colivie ! Mai venea sa o pup ... fuga la colivie !  :hihi: A facut si baita fara sa o pun eu ! Am in permanenta o farfurie cu apa langa colivie . Asa fac ei cand vor !
Acum am inchis lumina si el zici ca e disperat ! Tipa si urca scarita de la colivie , dar usa e inchisa ! Sper sa se potoleasca , ca ma aud vecinii ! :hihi: O aude pe Ally ca hraneste puii si vrea si el la puiuti ! sad
Maine cand vin de la munca o sa fac la fel ! Il las pe el cu puiutii ! Desi in noaptea asta sau maine cred ca iese si urmatorul puiut !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

9,365

azi a aparut al 2-lea ou ,punctuala doamna

9,366

naria succes cu outele si sper sa ai si puisori cat de curand  smile

9,367

multumesc ,doar ca eu in 15 trebuie sa plec ,si nu stiu cum va reusi maicamea sa se descurce cu ei ,chiar nu stiu ce sa fac ,sa ii iau ouale ,sau sa o las .

9,368

Pai oricum daca o sa scoata pui se vor ocupa nimfele de ei mama ta nu trebuie sa le faca nimik doar sa le puna apa si mancare la dispozitie.

9,369

stiu ca nimfele sunt parinti excelenti ,dar daca apar probleme ,am vazut ca multi posesori ajung sa hraneasca ei un puiut ,doi ,din anumite motive ..sa las pe mana mamei nature totul?

9,370

Pai dupa parerea mea e cel mai bine, eu nu asi putea sa arunc ouale stiind ca sunt puisori in ele sad Dar oricum tu decizi eu doar mi-am exprimat parerea.

9,371

da stiu ca eu decid ,dar nici nu as accepta sa ii aduca pe lume si sa nu se ingrijeasca de ei ,in cazul in care au nevoie de ingrijire speciala,prefer sa nu ii fac sa sufere .de aia am intrebat ,daca au nevoie de ceva ingrijire ,inafar de hrana,apa  si igiena

9,372

IMI PARE RAU SA CITESC DESPRE O MAMA BOLNAVA dar cred ca avand nimfele de mult timp cred ca se pricepe si ea INTREB-O DACA DORESTE SA SE OCUPE DE EI IN LIPSA TA si ii urez multa SANATATE!!!ACORDA-LE SANSA DE A FI PARINTI  TU DECIZI!!! :grey:  :nimfa:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

9,373

da ,se pricepe ,chiar ii sunt dragi ,acum mananca doamna   :nimfa: Amore si  :perus: Coco din acelasi loc ,Amore ,acum  :grey: Piri sta pe oua ,ca doar toata noaptea a stat ea .deci eu sunt de acord ,pt ca acum imi este si casa in constructie ,in maxim 2 ani ,parterul va fi ridicat ,si ingerasi astia mici vor avea o camera doar a lor .  voi lasa totul pe mana mamei natura

9,374

naria eu sper ca totul va fi bine si parintii vor avea grija de puiuti cum trebuie  :pup:

9,375

va multumesc pentru sfaturi,deci am hotarat ,raman .multumesc din inima