Buna tuturor ,va urez o primavara placuta
Am nevoie e cateva sfaturii ,
:grey: Piri al meu se juca in continu in dulap ,cand a aparut :nimfa: domnisoara Amore,ia aratat si ei locul de joaca ,acum cateva zile ,teroristi au ros o cutie de pantofi ,care era in dulap ,de pantofi nu sau atins ,dar toata hartia aia ,facuta bucatele ,au adunat-o intr-un colt ,tot mai des erau in dulap ,am deshis incet usile si am vazut ca stateau pe gramada de hartie ,iar domnu Piri cand ma vede ,sare ca un catel la picioarele mele,ok ii las in pace .In data de 1 martie ,domnisoara depune primul ou ,scumpa de ea ,Piri nu o mai lasa nici pe ea sa se apropie de dulap.am luat un cos ,am pus servetele de bucatarie ,si am pus oul in el ,dar Amore tot la gramada de hartie tragea ,am schimbat servetele cu hartia ,a stat fara probleme asa ,pana azi au facut cu schimbul ,uneori stau si amandoi.Azi ,normal ,ar trebui sa faca al 2-lea ou,nici o problema pana aici.
Problema ii ,ca eu in data de 15 ar trebui sa plec din tara ,iar mama mea ,fiind bolnava ,nu cred ca va reusi sa se ingrijeasca si de puiuti,as vrea sa stiu ,au nevoie de o ingrijire speciala ,(inafar de mancare speciala data parintilor si igiena )din cate am inteles nimfele sunt parinti excelenti .
Cine te iubeste nu te face sa suferi...