651

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

l-ai cumparat asa bland ? sau l-ai imblanzit tu ... ca si eu am o fata la 4 luni .. si e sperioasa :bang:

Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curand.

652 (edited by ANGY 05-10-2008 19:03)

smile era fricos la inceput..eu il am de aseara...nu cred ca era..prima data cand l'am luat in mana ma muscat rau..

653

sad ma voi rezuma la un yako X( cocostarcii mei au o personalitateeee vai. Mai ales baiatu. O sa il filmez saptamana asta si va voi arata sa il vedeti neutral nu se pune nimeni cu el neutral

Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curand.

654

smile incearca sa desparti fata de baiat..tinei despartiti cateva zile sa vezi sunt tot la fel de rai..:)

655

hmm este prima oara cand vad cum face baiatul hmm se punea pe usa de la colivie si sarea in sus neutral si scotea un sunet frumusel ... dar era haios cum sarea in sus si in jos, topaia smile) :X e baiatu meu :*

656

Buna ma numesc Alina si am 2 nimfe Coco si Coca si le am din iulie nu stiu cat timp au exact dar nu sunt nici prea mari. Sunt o incepatoare si as vrea sa stiu si eu cum sa procedez sa le pot lasa in camera si sa stea cu mine. Mie frica ca nu vor mai veni inapoi daca le las si nici nu stiu cum sa incep. de cand le am nu le`am lasat in camera niciodata, acuma le`am cumparat o colivie mai mare sa poate sa zboare cat de cat. Am noroc cu ele ca nu fac galagie, dimineata doar si umpic dupa-masa dar seara sunt cuminti nu le auzi glasu. toata lumea zice ca sunt cuminti. Am tot vazut poze cu nimfe afara din colivie si as dori si eu sa le obisnuiesc macar sa le mangai sad Daca ma pute`tii sfatui cumva as fii tare recunoscatoare! Va multumesc

657

pai le poti da drumul... ele se intorc in colivie pentru a manca. Dar nimfele mele noaptea nu mai dorm in colivie ... si-au gasit locul lor ... asta e defectul, la mine. Dar inainte se intorceau si dormeau in colivie .... nu le oferi toata ziua libertate altfel se vor invata ... asa s-a intamplat la mine sad. Ca sa le mangai ... trebuie rabdare ... eu am o nimfa de 4 luni si una de 2 sapt. Pe niciuna nu pot sa o mangai ... doar cand stau pe bat le ating cozile. Rabdare si imaginatie ... eu nu stiu ce sa ma fac, cu puisorii mei, unu e rau unu e sperios smile asa ca bafta amandorura ( tie si mie ).

658 (edited by snow 08-10-2008 19:38)

tualina daca le dai drumul prin  casa cam o zi iti vor sta afara pt ca trebuie sa exploreze toata camera,nu te chinui sa ii prinzi pt ca ai sa ii stresezi.Eu am 2 nebuni snow si sunny (galbiuta) care stau 24 din 24 cu usa la colivie deschisa si nu am nicio problema cu ei,intra-ies din clivie,zboara si pot sa-ti spun ca atunci cand ii vezi nici nu zici ca sunt mici pt ca sunt inca nu au ajuns la maturitate si sunt mai mari decat cei maturi

659

:rusine:

660

Papagalu meu stranuta intruma orece are ??:wow::cry: sa mrg la veterinar ????:sol::cry:

661

Poate este racit big_smile

662

Si ce sa ai facccccccccccccccccccccccccc:sol::sol::sol::sol::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

663

N-am idee big_smile

664

offfffff:cry:

665

poate este alergic la ceva.ai mei stranuta cand se spala.dupa un stranut nu iti poti da seama daca este racit sau nu. de ex daca este racit are narile unflate,nu prea mai mananca si sta intr-un colt toata ziua

666

si ai mei stranutau ... incearca sa le pui vitamine dinalea in apa .... picaturi tongue eu le-am dat 3-4 zile si nu mai stranuta smile

667

Croco al meu e pe mioarte nuj daca mai apuca ziua de maine:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

668

cum sa fie pe moarte ? yikes ce are saracu ? sad incearca vitamine ... incearca ceva. nu-l lasa sad

669

nu am ce sa ai fac  pt. ca el statea pe usa si mama nu l-a vazut sus si a inchis usa si nu mai vede bine  i-a cus sange pe  nas din ochi (asera s-a intamlat accidentu):cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

670

sad saracu ... sad( la veterinar nu il duci ? te rog sad

671

il duc azi si ma duc sa ai i-au si vitamine din Auchan :cry::cry:

672

imi pare rau pentru el sad crede-ma ... ma uit la ai mei ... si imi imaginez sad

673

:cry::cry:Acum e pe balcon la sore sta so dorme cand ma mai apropii de al mai deschide un ochi iar pe celallt il deschide umpic cred ca il dore c i-a cur sange din el :cry::cry::cry:apropo aici veterinaru este forte scum imi cere 1milion jumte pt o cnsultatie

674

sad sad nu stiu ce sa iti zic, decat ca trebuia sa fii si tu mai atent atunci cand era afara, eu una sunt cu ochii in patru cand sunt afara si cum sunt mai tot timpul afara iti dai seama ce calvar. singurul sfat pe care il pot da este sa te duci pana  la urma la un vet pt ca daca se intampla ceva nu ai sa ai mustrari de constinta ca nu ai incercat si asta.:( sad sad

675

doar cand te uiti la ei ce micuti sunt ... sad ar trebui sa cauti ... ca nu e un singur veterinar in pitesti ... sad fa ceva .. vitamine, dragoste sad

Adaugat: 09-10-2008 12:03

vezi si tu care e aproape unu de celalalt si incearca sad imi e mila de el sad crede-ma

Arges     Pitesti     Remus Inter     str. Negru Voda,nr.31    
Arges     Pitesti     Medifarm     str. Trivale,bl.42,sc.C,ap1    
Arges     Pitesti     Lowen Vest Farm     str. Mihail Kogalniceanu,nr.16    
Arges     Pitesti     Constantin Stancu     str. Paltinului,bl.P21,sc.A,ap2    
Arges     Pitesti     Andrei Stan     str. Republicii,nr.18    
Arges     Pitesti     SC Becosper Ro srl     str Crinului nr D7
Arges     Pitesti     Sam     str. Razboieni,bl.J9,sc.B,ap.2
Arges     Pitesti     Wien     str. Vasile Lupu,nr.12
Arges     Pitesti     Amivet SRL     str Trivale bl 36 A ap 4
Arges     Pitesti     Prosper Liliana     str Exercitiu nr 47    
Arges     Pitesti     Becosper RO srl     str Lotrului nr 8

Adaugat: 09-10-2008 12:20

sa ma tii la curent cu ce se intampla. sad