Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
l-ai cumparat asa bland ? sau l-ai imblanzit tu ... ca si eu am o fata la 4 luni .. si e sperioasa :bang:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
l-ai cumparat asa bland ? sau l-ai imblanzit tu ... ca si eu am o fata la 4 luni .. si e sperioasa :bang:
era fricos la inceput..eu il am de aseara...nu cred ca era..prima data cand l'am luat in mana ma muscat rau..
ma voi rezuma la un yako X( cocostarcii mei au o personalitateeee vai. Mai ales baiatu. O sa il filmez saptamana asta si va voi arata sa il vedeti
nu se pune nimeni cu el
incearca sa desparti fata de baiat..tinei despartiti cateva zile sa vezi sunt tot la fel de rai..:)
este prima oara cand vad cum face baiatul
se punea pe usa de la colivie si sarea in sus
si scotea un sunet frumusel ... dar era haios cum sarea in sus si in jos, topaia
) :X e baiatu meu :*
Buna ma numesc Alina si am 2 nimfe Coco si Coca si le am din iulie nu stiu cat timp au exact dar nu sunt nici prea mari. Sunt o incepatoare si as vrea sa stiu si eu cum sa procedez sa le pot lasa in camera si sa stea cu mine. Mie frica ca nu vor mai veni inapoi daca le las si nici nu stiu cum sa incep. de cand le am nu le`am lasat in camera niciodata, acuma le`am cumparat o colivie mai mare sa poate sa zboare cat de cat. Am noroc cu ele ca nu fac galagie, dimineata doar si umpic dupa-masa dar seara sunt cuminti nu le auzi glasu. toata lumea zice ca sunt cuminti. Am tot vazut poze cu nimfe afara din colivie si as dori si eu sa le obisnuiesc macar sa le mangai Daca ma pute`tii sfatui cumva as fii tare recunoscatoare! Va multumesc
pai le poti da drumul... ele se intorc in colivie pentru a manca. Dar nimfele mele noaptea nu mai dorm in colivie ... si-au gasit locul lor ... asta e defectul, la mine. Dar inainte se intorceau si dormeau in colivie .... nu le oferi toata ziua libertate altfel se vor invata ... asa s-a intamplat la mine . Ca sa le mangai ... trebuie rabdare ... eu am o nimfa de 4 luni si una de 2 sapt. Pe niciuna nu pot sa o mangai ... doar cand stau pe bat le ating cozile. Rabdare si imaginatie ... eu nu stiu ce sa ma fac, cu puisorii mei, unu e rau unu e sperios
asa ca bafta amandorura ( tie si mie ).
tualina daca le dai drumul prin casa cam o zi iti vor sta afara pt ca trebuie sa exploreze toata camera,nu te chinui sa ii prinzi pt ca ai sa ii stresezi.Eu am 2 nebuni snow si sunny (galbiuta) care stau 24 din 24 cu usa la colivie deschisa si nu am nicio problema cu ei,intra-ies din clivie,zboara si pot sa-ti spun ca atunci cand ii vezi nici nu zici ca sunt mici pt ca sunt inca nu au ajuns la maturitate si sunt mai mari decat cei maturi
:rusine:
Papagalu meu stranuta intruma orece are ??:wow::cry: sa mrg la veterinar ????:sol::cry:
Poate este racit
Si ce sa ai facccccccccccccccccccccccccc:sol::sol::sol::sol::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
N-am idee
offfffff:cry:
poate este alergic la ceva.ai mei stranuta cand se spala.dupa un stranut nu iti poti da seama daca este racit sau nu. de ex daca este racit are narile unflate,nu prea mai mananca si sta intr-un colt toata ziua
si ai mei stranutau ... incearca sa le pui vitamine dinalea in apa .... picaturi eu le-am dat 3-4 zile si nu mai stranuta
Croco al meu e pe mioarte nuj daca mai apuca ziua de maine:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
cum sa fie pe moarte ? ce are saracu ?
incearca vitamine ... incearca ceva. nu-l lasa
nu am ce sa ai fac pt. ca el statea pe usa si mama nu l-a vazut sus si a inchis usa si nu mai vede bine i-a cus sange pe nas din ochi (asera s-a intamlat accidentu):cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
saracu ...
( la veterinar nu il duci ? te rog
il duc azi si ma duc sa ai i-au si vitamine din Auchan :cry::cry:
imi pare rau pentru el crede-ma ... ma uit la ai mei ... si imi imaginez
:cry::cry:Acum e pe balcon la sore sta so dorme cand ma mai apropii de al mai deschide un ochi iar pe celallt il deschide umpic cred ca il dore c i-a cur sange din el :cry::cry::cry:apropo aici veterinaru este forte scum imi cere 1milion jumte pt o cnsultatie
nu stiu ce sa iti zic, decat ca trebuia sa fii si tu mai atent atunci cand era afara, eu una sunt cu ochii in patru cand sunt afara si cum sunt mai tot timpul afara iti dai seama ce calvar. singurul sfat pe care il pot da este sa te duci pana la urma la un vet pt ca daca se intampla ceva nu ai sa ai mustrari de constinta ca nu ai incercat si asta.:(
doar cand te uiti la ei ce micuti sunt ... ar trebui sa cauti ... ca nu e un singur veterinar in pitesti ...
fa ceva .. vitamine, dragoste
Adaugat: 09-10-2008 12:03
vezi si tu care e aproape unu de celalalt si incearca imi e mila de el
crede-ma
Arges Pitesti Remus Inter str. Negru Voda,nr.31
Arges Pitesti Medifarm str. Trivale,bl.42,sc.C,ap1
Arges Pitesti Lowen Vest Farm str. Mihail Kogalniceanu,nr.16
Arges Pitesti Constantin Stancu str. Paltinului,bl.P21,sc.A,ap2
Arges Pitesti Andrei Stan str. Republicii,nr.18
Arges Pitesti SC Becosper Ro srl str Crinului nr D7
Arges Pitesti Sam str. Razboieni,bl.J9,sc.B,ap.2
Arges Pitesti Wien str. Vasile Lupu,nr.12