Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
bine ati venit ,fff frumos si rikki al tau,asteptam mai multe informatii despre el :dans:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
bine ati venit ,fff frumos si rikki al tau,asteptam mai multe informatii despre el :dans:
Bun venit Sorin.Ne bucuram sa mai avem inca un membru frumos foc.Sa-ti traiasca Rikki.
Multumesc!
Bun venit, Sorin!
De astazi au inceput sa apara si penele verzi... incet-incet, semanam tot mai mult cu Alexeii :ok:
Adaugat: 01-03-2011 15:16
Suntem putin murdari de mancare... tocmai am mancat si cel mai bun servetel de sters cioculetul este... fratele sau sora mea... :angel: :hihi:
wow :dans:
Sa va fie de bine,puisori...Mici inca... :hihi: Crestetzi voi frumosi si mari.... :pup:
Si la noi a venit putin primavara ,adusa de martisor si matzisori...... :floare:
Uploaded with ImageShack.us
Alexi, frumoaso, te pupam, cioculet mare ce esti tu! :pup: Imi place tare mult de ea :pup: Are mami grija sa simta si ei ca vine primavara!
:pup: Ramona, crengutele alea mai sunt intregi? Nu cred sigur. Te-ai riscat asa le lasi acolo? Sau doar pt decor.
da bine v am gasit si pe voi rikki al meu are aproape un an e cuminte si nu sunt sigur ca este baiat,dar nu conteaza
poze un pic mai clare cu puiutii de Marele Alexander
superbi....
Superbi e putin spus !!! Cred ca nu exista termen de comparatie ! :heart:
Foarte frumosi puii.Nu am mai vazut pana acum pui de marele alexander
Superbi :heart: :heart: :heart:
Cum ii cresti la mana?
Ii separi de parinti, sau le dau si ei de mancare si contribui si tu?
se pare ca micutii au facut ravagii pe site,toata lumea vorbeste acum.deci trebuiesc aduse noutati! :dans:
Cum ii cresti la mana?
Ii separi de parinti, sau le dau si ei de mancare si contribui si tu?
Da, puii ii scot din cuib dupa 1-2 saptamani, dupa care ii hranesc cu hrana speciala pentru pui. Este o experienta fantastica sa-i vezi crescand...
Adaugat: 02-03-2011 22:50
se pare ca micutii au facut ravagii pe site,toata lumea vorbeste acum.deci trebuiesc aduse noutati! :dans:
Nici o problema, doar sa mai treaca inca o zi, doua, ca sa se vada ceva diferente
Alexandra sunt superbi puisorii :bravo: Mai asteptam poze cu minunatiile :pup:
sa pun si eu cateva poze cu rikki
:bd:
dupa cateva zile...
azi am implinit 1 luna!
Ooo, cat de draguti sunt!Sa fie sanatosi, dragii de ei!
haha..extraordinari .. :aga:
PS dar unde este al 5-lea?
Va multumesc pentru urari si aprecieri!
@adycoke2 - daca te uiti mai atent... il vezi si pe el. Asta e ca in tabloul acela cu cai - numara cati sunt :blb:
aici e vorba de o gramada ordonata :rusine:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-9BsKKn-JQM[/youtube]
haha ce e acolo....revolutie
Alexandra sunt grozavi prichindeii..... :pup:
De la cate perechi sunt puisorii?
de la o pereche
Adaugat: 07-03-2011 18:22
Alexandra sunt grozavi prichindeii..... :pup:
:pup:
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria