Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Este adorabil :hug: Pupam cioculetul :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Este adorabil :hug: Pupam cioculetul :pup:
Kiss, odata ce esti pe acest forum esti si in " clubul" nostru.
Un papagal Marele Alexander de 4 ani ar putea vorbi?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7kgev307yRE[/youtube]
Buna all!!!
Adela bineinteles ca pote sa vb un papagal la varsta de 4 ani porcusoru meu are 2 ani si uite cum vb
multumesc pentru incurazare
salutare..am un marele alexandru de 3 luni aproape..l-am luat de la un crescator care a zis ca are 4 luni..ma rog o fi mintit un pic..cu 2-3 luni nu conteaza ca m-am atasat de el. a inceput sa imite cateva sunete ( f putine dar nu asta e problema...vreau sa stiu cum il dau pe brazda sa zis asa..e cam recalcitrant ..manaca din mana portocala mar..etc..dar nu ezita sa te si ciupa de deget daca nu esti atent. l-am lasat sa mai zboare prin casa..dar se cam loveste de mobila..si imi e mila de el. vreau sa stiu daca aveti niste sfaturi cum sa-l iau incet incet sa fie mai sociabil. am rabdare cu el..nu e nici o graba..dar macar un pic mai sociabil sa fie
. multumesc/ :dans:
Alexeiul tau e ceva mai matur decat ti s-a spus,deja se formeaza in jurul ochilor cercul alb,ma gandesc undeva la vreo 8-9 luni.Incearca sa tai o bucata mai mare de fruct si asa sa nu poata ajunge la degetul sau mana ta.Nu stiu ce colivie ai,dar lor le place sa stea deauspra asa ca ar putea sa-i placa un bat sau un copacel mai mic unde sa se aseze.Cu zburatul ar trebui sa se obisnuiasca,de regula isi fromeaza un areal unde stiu ca pot zbura,probabil dupa ce va fi lasat mai mult afara.
Ionutz,Claudia aveti niste baietzei tare scumpi si vorbaretzi.Pupam cioculetzele mari..... :pup:
buna...Nicu nu te ingrijora sunt convinsa ca e o chestiune de timp,in sensul ca e normal sa nu te accepte de la inceput tinand cont ca cel mai probabil s a atasat cat de cat de altcineva...ideea e sa ti pastrezi calmul,iar atunci cand are intrentia sa te ciupeasca ridica putin tonul vocii si spunei nu e voie...isi va da seama ca te deranjeaza.
eu nu as recomanda sa le dam sa manance doar din mana,cu Coco chiar am o problema in sensul asta,ziua cand nu sunt acasa si sta in colivie nu mai mananca nimic.....,dar isi pastreaza pota de vorba pentru cand ma intorc :dans:
Adaugat: 11-02-2011 20:27
Coco mandru de noul cadou :dans:
Bine v-am gasit!
Abia astept in aprilie sa iau puitul de Marele Alexander :dans: ,momentan am comandat colivia ;P
buna seara ...am facut niste poze cu andrei al meu..ca sa va arat ca am avansat in relatia cu el...el a facut primul pas...azi a venit la laptop si ne-am uitat la tv :ok: :ok:
A sosit colivia
buna tuturor
Nicu ai mare grija cu lapetopul si lui Co ii plac foarte mult tastele...atat de mult incat a considerat ca trebuiesc scoase,si totul in cateva momente de neatentie,asa ca nu ti recomand sa il obisnuiesti cu lapetopul....incet incet faceti progrese,ma bucur.
Intr adevar frumoasa colivie ,insa sunt sigura ca si puiutul tau va prefera sa stea pe colivie.
:dans:
adycoke,ai colivie exact ca a Alexei mele.....S-o stapaneasca sanatos,cand va veni acasa....Alexi sta pe ,,terasa'' cum ii zic eu.I-am agatat acolo tot felul de jucarii si isi face de lucru cu ele.
Nicu sa-ti traiasca frumusetea.vad ca e deja interesat de lucurile din jur.O sa faceti reale progrese,daca stati mult impreuna si ,,socializati''.
salut adicoke..cat te-a costat colivia? ca e chiar reusita. kriss si suana va multumesc de "incurajari" . deja mi-a depasit asteptarile andrei al meu. abia astept sa reproduca cateva cuvinte ..inafara de imitatulul pupatului.. si alte vorbe de-ale lui.
multumesc tuturor,
@nicu ......colivia a costat 750 ron+transport(de la Oti-Arad),un bun raport calitate/pret si comparativ cu ce am gasit in petshop-uri.
astept oferte pentru reclama :dans:
..pai nu vedeti cat e de mititel???
so sweet,dar de ce are aripile taiate?sau mi se pare...?.
merci.nu ti se pare-cand l am cumparat era puiut iar crescatorul i le a taiat ,in ideea de as se obisnui cat mai repede si a fi nevoit sa ma lasa sa l ajut,deja i au cam crescut.si ieri pt ca a fost baietel cuminte a mai primit o jucarioara-un clopotel sper sa fie mai rezistent ca e din tabla...app.ai vostrii folosesc leaganul? Co nu se atinge de el :dans:
Adaugat: 27-02-2011 11:46
Ady cand iti schimbi foto de la profil cu mandretea ta? tot asteptam aici....doar cusca? grabeste te ,fa presiun :dans:
...pai nud epinde de mine,puii au abia 3 saptamani acum ,o sa -l iau abia undeva la finele lunii aprilie atunci cand se va putea hranii singur.
Asteptam si noi cu nerabdare marele eveniment, sa ne faci cunostinta cu micutul! :hug:
Unul dintre micutii acestia va fi stapanul volierei lui adycoke2
Sunt superbi,Alexandra. :pup: Asa micutzi si dragalasi.Adycoke,cred ca abia astepti sa treaca vremea sa poata veni acasa.....
.....asa greu trec zilele ,pfffffffffff
ffff frumosi :dans:
foarte frumosi papagalii va urmaresc demult acum am intrantat si eu salutare la toti
rikki
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria