ia legatura cu sorin balanoiu, nush daca pot sa ii pun site-ul aici, eu am luat o nimfa de la el si e sanatoasa, nu are nimic
e f frumoasa
... poti sa tragi si tu o fuga pana in buc sa iei ... nu e departe
Adaugat: 05-10-2008 14:07
Mda ... "cocostarcii" mei se cam cearta cateodata. Cand vor sa doarma, baiatul o cam ciuguleste pe fata, la mancare la fel. Baiatul se mai duce la fata ... sta cu, capul in jos ca sa fie ciugulit .... Fata incepe si il ciuguleste , ii face freza, il ciuguleste sub cioc, cand se opreste incepe si o "bate"
. Odata a apucat-o de obrajor si i-a smuls un fulg rosu
. Si l-a mancat
nush ce sa fac ...
Eu stiu ca sunt baiat si fata, dar mi-e sa nu fie 2 fete :-s.
In rest sunt fricosi raaau. Cand le schimb mancarea baiatul parca ar vrea sa ma omoare si fata se sperie se urca sus pe peretii coliviei, e agitata. Daca le dau drumu afara, s-au invatat sa doarma pe un bat pus de mine, pentru a avea unde sta si pt a "ateriza" safe din zbor.
Nu stiu cum i-as putea "domestici" sa fie si ei mai intelegatori :cry: Pe baiat il am de 3 luni si pe fata de 2 sapt. Daca sunt asa varza in continuare imi voi lua un yako sau un alex
Am rabdare, din 3 luni 2 am stat cu mana intinsa pt a manca, dar era pe pozitie, cum o miscam putin hop incepea sa haraie si sa ma ciupeasca, cat despre fetita ea se sperie si incepe si zboara prin casa 
Ii iubesc, dar vreau sa ma iubeasca si ei si sa se iubeasca intre ei
. Nu sa vad cum ii smulge fulgi, eu strig la el cand vad ca are intentia sa o ciuguleasca. Se opreste, dar va dati seama ca daca nu sunt acasa cine stie ce se intampla. In 2 sapt de 2 ori i-a rupt 2 fulgi
si mai rau e ca ii mananca si ma enerveaza. Sa nu fie vreun obsedat ceva

Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curand.