Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Ms estera . Iti tin pumnii sa ai si tu puisori
2 pesti zebra ; 2 caini :caine:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Ms estera . Iti tin pumnii sa ai si tu puisori
Multumesc mult :pup:
Adaugat: 08-02-2011 21:12
Zebrutele mele s-au oprit la patru oute. Va pun doua poze cu Chipy in cuibulet cum sta pe oua
Dupa cat timp isi deschid puii ochii? Dupa cat timp pot sa il ating fara ca parintii sa nu-i mai accepte?
ar fi bine sa nu il atingi.nu se stie cum vor reactiona zebrutele tale.de exemplu, puiutul meu are 1 luna si l'am luat de cateva ori in mana si parintii il hranesc in continuare.da' poate ai tai nu o sa il mai hraneasca.lasa'l sa creasca si pe urma il poti atinge
Oul care a mai ramas este mai inchis la culoare decat ieri .Inseamna ca azi o sa iasa?(astazi ar fi 18 zile de cand a depus ultimul ou)
Adaugat: 11-02-2011 14:49
Daca au trecut 20 de zile exista vreo sansa sa mai iasa puiul .Tin sa mentionez ca partea mai alungita a oului e foarte inchisa la culoare.
Poze noi cu Dia
Dupa cat timp este indicat sa ating puiutul?
iubitul meu mic a murit aseara :cry: mi'e foarte greu.toti il iubeam foarte mult.era alintatul familiei si acum toti regretam dupa el :cry: de cateva zile il gaseam pe fundul coliviei si mereu il puneam in cuib.cred ca parintii l'au dat afara si nu il mai hraneau.altfel, nu stiu ce putea sa se intample :cry:
Offf Andreea imi pare atat de rau pentru micut Sincere condoleante!
Imi pare rau Andreea pt pierderea micutului
Imi pare rau andreea :cry:
I-am facut o poza micutului meu , care acum e mare si dragut
multumesc tuturor :cry: .sa'ti traiasca love.chiar ma bucur pentru tine ca ai o asa comoara.o sa vezi cat de dragut o sa fie cand o sa creasca.sa ai grija de el.eu nu credeam ca am sa plang asa dupa o mogaldeata, dar am realizat ca si cea mai mica fiinta iti poate intra in suflet si atunci cand o sa plece o sa iti lase o durere foarte mare :cry:
Stiu andreea cum este . Si eu m-am simtit tot asa cand am vazut puiutul mort in ou.
Love ai o minunatie de puiut acolo. Sa iti traiasca si sa creasca mare si sanatos :pup:
Si la mine daca au clocit zebrutele bine, trebuie sa iasa zilele astea puiutii. Abia astept :bravo:
Si noi asteptam Estera sa iti vedem puii :ou:
Iti tin pumnii estera.
Mult succes Estera cu puiutzii :succes: :bravo: !!!
Va multumesc la toti :pup:
Astazi am observat ceva ciudat la zebrutele mele . Cand puiul se plimba pe fundul coliviei femela a inceput sa arunce toate ,,materialele'' pe care le-au folosit cand si-au facut cuibul . De ce?
Se pare ca nu au reusit zebrutele mele sa scoata puisorii Astazi am scos ouale sa nu le mai cloceasca degeaba si cand mam uitat la lumina se vedea ca nu sunt bune
A fost prima lor serie de oua sper sa reuseasca la a doua daca o sa mai faca .
Pacat ca nu au iesit nimic din oua Estera Poate data viitoare va iesi ceva
Eu am avut noroc . Asta a fost prima lor serie de oua si a iesit si un pui . Au scos 5 oua dintre care 2 le-au aruncat ca nu erau fertile si 2 aveau puii mori inauntru
Ma bucur ca cel putin tu ai un puisor Sa creasca mare si sa fie sanatos.
Intrebare cand o sa se mai imperecheze?
Adaugat: 22-02-2011 19:57
Poze cu puiutul si cu mama lui in a treia poza
:heart: :heart: :heart:
Ce dragutz e :heart: :ou:
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata