8,126

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

da iloveanimals acum am citit si da ai mei nu au din fericire,dar chestia care am scriso despre gratii e adevaratanu? si despre perioada de fertilitate la femele.
grafadesing bravo  :bravo: pe ai mei inca nu iam convins sa faca :porc:

8,127

pacococo wrote:

da iloveanimals acum am citit si da ai mei nu au din fericire,dar chestia care am scriso despre gratii e adevaratanu? si despre perioada de fertilitate la femele.

da si da.  tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

8,128

La voi este mai usor ca aveti putini,dar la mine a fost ceva de munca,asa de dornici au fost de o baie...

8,129

mama mia yikes  :wow:  :wow:  cati perusi ai tu acolo? nu vinzi si daca da cu cat unul? am sa inteleg efortul tau cred ca ai in jur de 50 perusi fara oua daca ai

Adaugat: 20-02-2011 18:16

mama mia yikes  :wow:  :wow:  cati perusi ai tu acolo? nu vinzi si daca da cu cat unul? am sa inteleg efortul tau cred ca ai in jur de 50 perusi fara oua daca ai. ii lasi liberi afara? si de curios cam cat mananca toti la un loc pe zi?

8,130

Eu am scos gratiile de la perusi pentru ca mi-a fpst frica sa nu se raneasca, sa nu isi prinda piciorusul.
Nu imi fac griji, ca mananca de pe jos, pentru ca intotdeauna au mancare, si in plus sunt prea puturosi sa coboare  tongue

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

8,131

Am 56 de perusi ,maturi,reproducatori.
Dupa ce gata toti de scos puii si de intarcat o sa ii las liberi in jumatate din camera.O sa stea pana pe la sfarsitul lui aprilie asa,atunci or sa fie gata noile boxe.

8,132

ei, am fost aproape ca am zis50

perusii nu isi prind picorisele acolo din cate stiu eu tongue  tongue

8,133

shadowdinasty wrote:

Eu am scos gratiile de la perusi pentru ca mi-a fpst frica sa nu se raneasca, sa nu isi prinda piciorusul.
Nu imi fac griji, ca mananca de pe jos, pentru ca intotdeauna au mancare, si in plus sunt prea puturosi sa coboare  tongue

Da si asta, nu e neaparata nevoie de plasa ca sa-i impiedice sa manance dupa jos, ai mei nu au niciodata mancare pe jos pt ca la cateva zile le scutur tavita si le pun alta mancare. Dar fiecare face cum considera, eu una inca am plasa pt ca nu sunt chiar asa de tantalaii incat sa se impiedice de ea.  :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

8,134

multumesc de sfaturi!gratii nu le pun pentru ca nu mananca de pe jos.si pe piciu il dau cu ulei alimentar pentru raie.

8,135

Stiti parerea mea,nu sunt de acord cu gratiile.Daca se face curatenie zilnic nu au de ce sa se murdareasca,daca se intampla sa coboare pentru putin timp.Si ,in ,plus,pasarile stau prea putin pe jos.
@grafa...bun venit.Ai o crescatoie frumoasa,sa-ti traiasca toti.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,136

Si ai mei la fel faceau, dar le-am pus servetele mai mici incat sa nu mai iasa marginile afara din gratiile alea de pe fundul coliviei.  :hihi:

8,137

Nu stiu daca ai auzit de oras,Fagaras.

De ce le puneti servetele sau mai stiu eu ce pe fundul coliviei?Asta pentru cei care nu au colivi confectionate de ei.

Eu la viitoarele boxe nu o sa folosesc tava,o sa folosesc direct carton pe care o sa il schimb saptamanal iar la 3-4 cm o sa fie o plasa sa nu ajunga la el.

Multumesc pentru urari.
Am o problema,acum am ajuns de la pasari si am observat ca un pui(intarcat) nu poate sta pe picioare,azi cand a facut baie nu avea nimic,am dat toti puii ,dar pe el nu a vrut sa il cumpere,care ar fi problema?nu m-am mai intalnit cu ea.  sad

8,138 (edited by iloveanimals 20-02-2011 22:54)

grafadesign wrote:

Nu stiu daca ai auzit de oras,Fagaras.

De ce le puneti servetele sau mai stiu eu ce pe fundul coliviei?Asta pentru cei care nu au colivi confectionate de ei.

Eu la viitoarele boxe nu o sa folosesc tava,o sa folosesc direct carton pe care o sa il schimb saptamanal iar la 3-4 cm o sa fie o plasa sa nu ajunga la el.

Multumesc pentru urari.
Am o problema,acum am ajuns de la pasari si am observat ca un pui(intarcat) nu poate sta pe picioare,azi cand a facut baie nu avea nimic,am dat toti puii ,dar pe el nu a vrut sa il cumpere,care ar fi problema?nu m-am mai intalnit cu ea.  sad

Le punem servetele pt a curata mai usor fundul coliviei, nu toata lumea are timp sa frece fecalele uscate de pe fundul coliviei.  :hihi:

Nu prea ti-am inteles problema, puiul nu se mai poate tine pe picioruse? Sta infoiat? Prezinta simptome cum ca ar fi bolnav?

8,139

Cine se plange...  big_smile
Nu sta infoiat,doar ca nu isi poate sustine greutatea pe picioare,zboara,prinde cu piciorul doar ca nu se poate sustine.

8,140

E gras?  :wow:  smile

8,141

E normal,sa se fi indopat cu prea mult morcov si ou ?Gusa era destul de mare. Azi a fost a doua oara cand le-am dat puilor.
O sa vad maine cum se prezita,o sa va tin la curent.

Stie cineva unde gasesc o pereche de lutino?

8,142

grafadesign wrote:

E normal,sa se fi indopat cu prea mult morcov si ou ?Gusa era destul de mare. Azi a fost a doua oara cand le-am dat puilor.
O sa vad maine cum se prezita,o sa va tin la curent.

Stie cineva unde gasesc o pereche de lutino?

smile smile Ce sex are? E posibil sa fie asta problema daca spui ca in rest e vioi.  smile

8,143

Este femela,din toata seria asta de pui am avut doar 5 femele.
Poate primim interdictie ca facem posturi multe.
Uite mesu meu grafa_s

8,144

Nu ai de ce sa primesti interdictie pentru posturi multe atata timp cat sunt discutii despre subiect.  big_smile
Daca era baietel il luam eu.  :heart:

8,145

grafadesign wrote:

Poate primim interdictie ca facem posturi multe.

Nu primiti nicio interdictie daca discutati. Puteti scrie oricat de multe mesaje doriti, ideea este sa nu scrieti mesaje consecutive aiurea. Exemplu: ieri, un utilizator a scris 7 mesaje consecutive, unul dupa altul, pe acelasi topic, fiecare continand cate o singura propozitie. Daca le-as fi lasat asa, ar fi trebuit sa cititi 7 mesaje diferite ca sa intelegeti ce vrea sa spuna... Deci problema apare atunci cand se scriu mai multe mesaje consecutive pe acelasi topic. In rest, daca discutati pe subiect si purtati conversatii nu este absolut nicio problema. smile

Latifa wrote:

problema cu abuzul de mesaje este probabil una de care voi nu va dati seama decat partial pentru ca nu apucati sa le vedeti. Imediat cum se posteaza mai multe mesaje unul dupa altul, eu intru si le comasez intr-unul si editez si numarul de mesaje ale utilizatorului respectiv, asa ca voi poate ca nu vedeti de multe ori mesajele si nu vi se pare nimic aiurea pentru ca eu le-am aranjat deja. Daca le-as lasa asa cum se scriu de catre multi utilizatori credeti-ma ca nu v-ar placea... Ar fi forumul plin de postari care contin cate o singura propozitie, grupate cate 3-7 una dupa alta, ale aceluiasi utilizator (ma refer numai la cei care fac lucrurile astea, nu spun ca toata lumea le face)...

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

8,146

Fetita mea cam trage papagalii de codite,[ca sa-i puie pe umar],e vreo nesansa sa se rupa ?Caci daca rupe vreo una ii rup si eu urechile,,, :pisica:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,147 (edited by biancadumi 21-02-2011 15:05)

Silviu,nu ii rupe urechile ...zice si dansa asa . Oricum are toate sansele sa i-o rupa ..de ce mai bine nu ii ziceti ca nu are voie? din ce am inteles are 3 ani,deci nu stie nici ea ce face. Incercati sa ii spuneti ca o doare si pe ea si sa nu o mai traga ..si cel mai important supravegheato cand e cu papagalul .

- Bianca

8,148

La cite nazbitii fac copiii, le-ar trebui mii de urechi ca sa am ce rupe..Bineinteles ca nu ii dau voie dar..inevitabilul se produce   .. MULTUMESC pt. raspuns. :k:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,149

Ei,asa sunt cand sunt mici ...n-ai ce face. Doar sa ii supravegheati ...doamne fereste sa nu faca ceva la pasare sau pasarea la copil smile

- Bianca

8,150

kiki a mea s-a imbolnavit sad cred ca azi ii dau antibiotic de  3 zile trage cat mai mult la somn sta numai pe langa mascul care tot incearca sa o calce....de mancat mananca foarte putin...mai mult ii da masculul si de baut apa...nu am vazut-o azi ca am fost la scoala... dar i'am pus vitamine si nu prea o vad langa apa sad nu stiu daca voi incerca cu ceai de musetel ptr ca deja face un pic moale...daca-i mai dau si ceai de musetel face diaree...cred ca ii dau un antibiotic mai slab in seara asta direct pe cioc...voi ce parere aveti?

In viata echilibrul e ca fuga pe gheata