8,076

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Foarte frumosi perusii,ce zici daca le-ai lua o colivie mai marisoara,nu e scumpa wink Sau daca nu le cumperi lasa-i mai mult timp prin casa

8,077

@pacococo erau prea multe poze intr-un mesaj si riscam sa "crape" forumul si sa fie obositor de urmarit atatea poze. Ti-am sters eu pozele care ar fi trebuit intoarse si pe cele care erau foarte asemanatoare cu altele.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

8,078

bine nu conteaza ca leai sters
vladcristian papagalii mei stau cat vor de mult afara din colivie deoarece usitza e deschisa in continuu zi si noapte,dar daca stau 2 zile afara intra doar ca sa manance dupa aceeea nu mai vor sa intre inauntru cam 1 saptamana ,dar eu le las usitza deschisa
va rog nu le pteti estima varste perusilor mei?

8,079

femelei iar i s-a facut narile maro si isi petrece diminetile prin cuib (cam pana la 13 cam asa)
si cand trece cineva pe langa colivie fuge direct in cuib nici nu o vezi de ce?

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,080

13 luni? si nu eu nu am vazuto niciodata in cuib deoarece lam pus de 4 zile
hei poseidon96 imi poti raspunde te rog neutral  neutral ??

8,081

POSEIDON 96 te-ai referit la ora 13 ,? Poate se pregateste de clocit .PACOCOCO-sunt adulti,vor intra in cuib la timpul potrivit[ai mei intra doar din curiozitate]  :perusi:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,082

multumesc mult sa sti ca acum 5 minute am citit ceva despre perusi si scria ca puii au ochi complet negri iar adultzi ai doar centrul neglu

8,083

pacococo wrote:

iata pozele:

Cea verde 6 luni iar cel bleu 4-5 luni, sunt inca puii si nu e indicat sa se imperecheze.  wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

8,084

dana1 am aflat: femela :perus: e matura iar masculul :perus: mai are ceva timp pana la maturitate
de unde sti?
pari eperta :bravo:  sa sti ca ai mei sunt :iubareti:  iubareti (intre ei)
si oricum multumesc foarete mult pentru informatii da acum am sa le tin minte varsta scriu pe un carnetel varsta fiecaruia ca sa stiu cand au 1 an atunci sunt gata de imperechere
te mai intreb o data de unde sti varsta unui papagal?

8,085

dana1 wrote:

Daca le dispar dungile negre de pe frunte ,si le apare un cerc alb la ochi[puii au ocii complet negri] se maturizeaza[cam pe la 6-7 luni].     :perusi: Le-ai mutat locul,nu te cunosc se vor obisnui ai rabdare.pe mine CLAUDIU m-a ciupit de multe ori dar s-a obisnuit cu mine .De curind mananca portocala iar morcovul mi-l farimiteaza  fara sa manince . :perus:

asa am scris cu o ,,pagina ,,inainte si DA   ILOVEANIMALS este priceputa .,o  admir si eu :perusi:

8,086

da si eu mi se mare experte ,dar am sa iau in caonsiderare parerea ei si da ca e asa peste 8 lunu o sa fie amandoi maturi

8,087

pacococo:femela e apta pt imperechere zic eu dar baiatul nu are 1 an,din ce am observat eu din poze

8,088

De ce te grabesti sa faca pui?Vrei mai multi?Bucurate cu ei [deocamdata] caci sunt superbi  :perusi:

8,089

nu ma grabesc dar vreau sa le stiu varsta sa stiu sunt pui sunt batrani su la mijlocul vietzii nu stiu vlad cristian dupa ca am auzit ca aun adult are in jur de 20 cm nu pre cred ca femala e matura pt ca in realitate e mica :perusi:

Adaugat: 19-02-2011 16:51

observati? ea are in jur de 13-14cm lungime iar masculul(cu coada) avea tot atat dar acom nu mai are coditza intr-o dimineatza mam dus la ei si am observat lipsacaoditzei dar ma bucur cai creste una noua deoarece cealalta era cu lipse de pene si urata

8,090

pacococo wrote:

te mai intreb o data de unde sti varsta unui papagal?

Din poze, dungile de pe cap, ochi cerom. smile
Femela e un pic mai mare acum observ cremul care i-a aparul pe cerom, asta a avut si Candy a amea la varsta de 8-9 luni.
!! Nu e niciunul din perusi aptii pentru imperechere, varsta minima de imperechere este de 1 an si jumatate la ambele sexe, se pot imperechea si mai deverme dar sansele ca oualele sa fie fertile sau puii sa supravietuiasca,in caz ca oualele sunt fertile, sunt foarte slabe, la o varsta mai frageda parintii nu au inca spiritul matern resprectiv patern dezvoltat.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

8,091

ms de informatii sa sti ca am vazuto pe snowy a ta foarte dragalasa

8,092

Snowy a fost baiat.  sad Multumesc, adevarul e ca a fost un papagaal foarte frumos.  sad

8,093

:perusi:  :perusi: azi a facut un ou :perusi:  :perusi:

8,094 (edited by vladcrisan 19-02-2011 18:00)

mych3ll3:felicitari wink Spor la oua si la puiutzi desigur
pacococo:nu ma cheama cristian smile ci crisan

8,095

mych3ll3 felicitari si sa ai noroc de ei cel putin 4 oua :ou:  sa ai si toate sa reuseasca :ou:  :perusi:
vladcrisan imi pare grau de gresala mea imi cer scuze :rusine:  :rusine:

8,096

Ma puteti ajuta cu o dieta exacta pt perusi mei:D? Nu stiu ce sa le dau.. Nu vreau sa ii plictisesc doar cu seminte..

8,097

poti sa le tai bucati de mar sau de ou tare si sa le infipti in zabrelele de la colivie.le mai poti da si salata verde daca vrei...

-Ioana-

8,098

Spune-ti si voi....e frumos ce-am facut noi,ca sa aiba mami dupa ce sa faca curatenie???? :rusine:   :perusi:
http://img146.imageshack.us/img146/233/dscn0003j.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Si pe urma am stat cuminti si n-am recunoscut nimic.....  tongue

http://img257.imageshack.us/img257/2793/dscn0014s.jpg

http://img267.imageshack.us/img267/5851/dscn0012r.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,099

La mine e invers!Copiii mananca pe pat iar ei fac ,curat, ..Le place portocala ,au si calciu dar se murdaresc  pe codite de la el :perusi:

8,100

pacococo te rog sa nu mai scrii atatea mesaje unul dupa altul. Concentreaza-te sa scrii intr-un mesaj mai multe lucruri, este obositor sa umpli topicul de postari consecutive. A trebuit sa-ti editez 10 mesaje!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!