pacococo wrote:buna sunt nou aici si as ave nevoie de sfaturi
ooo sa va spun am un perus Paco care e baiat :perus: si o perusa Coco :perus: ,dar sunt foarte fricosi de ce?
:perusi: si as dori si pui :ou: de la ei doi
de unde stiu daca se vor imperechea,cand? si de ce nu mananca altceva inafara de mancarea de la magazin?
Ti-am mai spus odata. Citeste subiectul asta o sa gasesti tot ce vrei! Dar naa...cine sa mai stea sa citeasca atatea paginii, toti vrem mura in gura...
Ai incercat vreodata sa lucrezi cu ei timp indelungat ca sa ii imblanzesti?? Asa sunt pasarile, salbatice, nu sunt animale crescute atata timp langa casa omului. Se pot obisnuii cu tine numai daca lucrezi mult cu ei.
Se vor imperechea cand vor dorii, nu trebuie sa ii obligi. Spui ca nu stii mai nimic despre ei, atunci cum vrei stii sa ii ingrijesti cand vor avea pui??? Asta e o responsabilitatea destul de mare pe care doar un cunoascator o poate duce la capat!
Si cu mancarea, stii vorba aia "cu rabdarea treci si marea" iar cu putina inteligenta poti ajunge chiar sa nu te uzi. Fii inventiv si cobinale celelalte alimente cu meiul.
"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki