9,151

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Postez si eu cateva poze cu motatul meu, recent a inceput sa purice in cap toti membrii familiei dupa ce se purica el smile) si mititelu de cand a descoperit oglinda mea nu se mai dezlipeste de ea.
Am observat ca a inceput sa-si manance singur unghiile, oare face lucru asta din lipsa de calciu? (recent i-am facut eu pedichiura, are os de sepie da nu se atinge de el).

9,152

buna,draguta nimfa ta,nu cred  ca are lipsa de calciu si a mea isi roade unghile.astaapta mai multe pareri nu stiu sigur.

am avut un catel pe nume bobi,un perus pe nume ali,un papagal  pe nume lori,o broasca testoasa;am un papagal nimfa de 5 ani jumatate pe nume coco si un ciobanesc geraman pe nume grand

9,153

Buna, va cer sfatul intr-o dilema de-a mea  big_smile Am cumparat o nimfa acum 2 sapt care este destul de prietenoasa si comunicativa. As vrea incet incet sa o invat sa vina pe mana si eventual sa vorbeasca. Aseara am primit cadou doua zebre australiene. Sunt intr-o alta colivie, separat de nimfa. De aseara nimfa nu a mai cantat. Oare este influentata cumva de zebre? Exista riscul sa nu mai comunice cu noi? Astept parerea voastra!

9,154

Hey deci perechea mea a fost prima care s-a imperecheat si ultima care face ou ... Interesant...In alte ordine de idei tata azi dimineata s-a uitat si a vazut un ou...Mi-a zis si mie si eu m-am uitat pe gaura cu lanterna ca ei nu au mai iesit din cuib decat cu randu...SIII GHICITI IN SFARSIT AU FACUT UN OU!

9,155

Ai mei se calca zi de zi si am sa va arat unde se retrage pacolina, fie sub scaun intru'n colt fie sub sifonier..si nu pot le pune cuibul inca...

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,156

Am observat ca femela are la fund negru probabil din cauza ca a ouat sau i-a iesit cloaca?O poza nu i se vede perfect funduletul dar na...Si outul...Acum femela mananca si masculul e in cuib

9,157

Felicitari pentru out !  :bravo: Acum urmeaza restul outelor ! Bafta multa ! :succes: Nu cred ca este o problema cu nimfa ta !
Misu de ce nu le poti pune cuib ?

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

9,158

Misu, punele cuib. Nu-i poti lasa sa depuna pe unde le vine lor.

Adaugat: 13-02-2011 15:31

suana wrote:

Da,da...Dar explica-i tu la Bombonel sa-i faca curte la Silverina,nu la Hanny.....  :bang:  Asa serios cum pare Bombonel,ravneste la nevasta altuia.....   tongue

Tu crezi ca eu nu le explicam la toti 3 sa nu umble dupa Perluta? Si ghici ce am rezolvat? NIMIC.  smile 
Daca inchizi perechile separate in colivii o sa se imperecheze intre ele. Fara sa le dai drumul deloc. Acum depinde dupa inima ta. Eu nu-i puteam tine inchisi. Pt o tura de pui merita sa calci pe suflet.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

9,159

ralukutza.cool wrote:

buna,draguta nimfa ta,nu cred  ca are lipsa de calciu si a mea isi roade unghile.astaapta mai multe pareri nu stiu sigur.

multumesc fr :* , e un motat tare alintat, i-am dat cam multa libertate si acum a inceput sa-mi roada din fiecare colt al camerei cate ceva.

9,160

Cat timp poate sta un ou singur in cuib fara ca parintii sa stea pe el?

9,161

fhgfhgn wrote:

Am citit undeva ca poate sa stea maxim 5 zile.

9,162

si sa ramana fertil ?

9,163

Da..cel putin asa am auzit...dupa 5 zile nu mai este fertil

9,164

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3BuT0Z4C5WU[/youtube]
wink

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,165

Foarte frumosi sa iti traiasca si sa ai parte de multi pui de la ei big_smile  :iubareti:

9,166

Multumesc.Mami si Tati numai ne primeste,asa ca avem noua casuta

==>Misu<==

9,167 (edited by flyaway70 14-02-2011 18:26)

Bravo Misu ! Acum vor avea ce face si ei ! :hihi: La multe oute ! :succes:

Acum venim si noi cu al patrulea out ! Primele 2 poze sunt cand a iesit Ally , iar celelalte 2 dupa ce a mai intrat o data ...
Iar pazitorul ... sta la panda ! :hihi: Nu care cumva sa umblu eu la cuib !

fhgfhgn wrote:

Daca nu a inceput sa il cloceasca poate sa stea 7 zile !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

9,168

Si cum imi dau seama daca a inceput sa il cloceasca?Daca sta pe el mult?Ca ea sta mai mereu pe el doar ca mai iese si acum cred ca are 30 de minute de cand a iesit

9,169

Lasa-i in pace...eu le-am pus cuibul si numai ma bag peste ei....Lasa-i in pace ca stie ei cum si ce...ia gandeste-te cand sunt ei liber in tara lor tu cum crezi ca se descurca? isi vor face cuib etc!!

==>Misu<==

9,170

la voi masculii nu sunt agresivi knd au oute? zuzu meu se *hahaie* la mine numai daca ma apropii de cusca si sare la mana mea inclusiv knd vreau sa ii schimb mancarea :-?? si nu mai canta deloc ... sad

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

9,171

Misule mie mi-e frica sa nu paraseasca oul dar cand se apuca de clocit/?

Adaugat: 14-02-2011 21:42

De o ora nu au mai stat in cuib defapt de o ora si un sfert sau jumatateX(HELP!

9,172

Ei de obicei se apuca de clocit de la al doilea ou ! Nu te speria asa ! Abia atunci isi intra in atributii ... Si (asa e la ai mei) ea nu o sa il mai lase pe el sa intre in cuib deloc pana nu termina de facut ouale ! Astazi l-a muscat de picior si i-a dat sangele ... L-am pedepsit  pe el si am inchis-o pe ea in colivie !
Asa ca stai linistit ! :hug:

9,173

Laura,nu-i separa lasa-i inpreuna.

==>Misu<==

9,174

grey

9,175

Ai mei au tot 4 oua .. ultimul ou l-a facut in 10 si astazi e 15..au trecut 5 zile si nu a mai scos nici unul..cred ca s-a oprit nu? :ou: