8,026

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

poseidon96 wrote:

uitati niste poze

Femela e cea cu albastru si este in perioada de imperechere,daca le pui un cuib s-ar putea sa ai niste oua.

soso_best wrote:

Le-am mai facut niste poze mititeilor... :X

Sunte foarte comici... se cearta stau pe bete separate, apoi ii vezi cum se pupa...  :wis:

La fel si la tine, femela este in perioada de imperechere,cu un cuib s-ar putea sa ai niste oua.

Bafta multa.

8,027

inca o veste bune...ieri a mai iesit un puisor la perusi.si are ochii rosii  neutral oricum eu il iubesc si ochii rosii sau verzi sau albastrii  :elefant:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

8,028

O sa aiba mutatia lutiono sau albino.
Ai o poza cu parintii?

8,029

nu.dar masculul este albastru normal cu fata alba, iar femela este galben cu verde.nu stiu daca m'am exprimat bine...da' cred ca se trage din bunici

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

8,030

grafadesign wrote:
poseidon96 wrote:

uitati niste poze

Femela e cea cu albastru si este in perioada de imperechere,daca le pui un cuib s-ar putea sa ai niste oua.

soso_best wrote:

Le-am mai facut niste poze mititeilor... :X

Sunte foarte comici... se cearta stau pe bete separate, apoi ii vezi cum se pupa...  :wis:

La fel si la tine, femela este in perioada de imperechere,cu un cuib s-ar putea sa ai niste oua.

Bafta multa.

k multumes ............dar au avut cuib pana acum ........am sa il pun sambata inapoi

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,031

Doar lutino sau albino au ochii rosii.

8,032

soso,foarte frumosi amandoi,sa-ti traiasca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,033

mai am un puisor la perusi  :elefant: am 3 pana acum si cred ca atatia o sa ramana.ca celelalte 2 oua nu cre ca au samanta

8,034

andreea7 wrote:

mai am un puisor la perusi  :elefant: am 3 pana acum si cred ca atatia o sa ramana.ca celelalte 2 oua nu cre ca au samanta

Felicitari andreea ...sati traiasca si sa se faca mari si frumosii :pup:  :ou:

8,035

Felicitari Andreea pt cei 3 puisori :bravo: asteptam si poze daca se poate big_smile

8,036

felicitari Andreea pt puisori  :perusi: sa fie sanatosi sa se faca mari si frumosi

daca la masculu mai trebuie sa-i cresca pene de la coada si aripi(penele au 2cm ) deci mai este in perioada de naparlire?
Va putea sa se imperecheze cu femela?

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,037

Andreea, felicitari pentru micuti  :bravo:  Sa creasca mari si sanatosi  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

8,038

Felicitari,si tie Silviu.Observ ca majoritatea oamenilor de pe forum au macar oua daca nu puisori.Speram sa avem si noi prin vara,pana atunci ii mia las sa creasca big_smile

8,039

poseidon96 wrote:

felicitari Andreea pt puisori  :perusi: sa fie sanatosi sa se faca mari si frumosi

daca la mascul mai trebuie sa-i cresca pene de la coada si aripi(penele au 2cm ) deci mai este in perioada de naparlire?
Va putea sa se imperecheze cu femela?

imi raspundeti si mie va rog

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

8,040

:perus: un mic ajutor daca se poate am impresia ca ambii perusi ai mei sunt baieti neutral  nu stiu sigur unul are intradevar ciocul albastru ma rog la nasuc dar celalalt are mai putin si mi s-a zis ca e fata insa eu cred ca e tot baiat:) astept o parere ca sa stiu daca trebuie sa le cumpar perechi:))oricum eu ii iubesc asa cum sunt unul l-am cumparat fara coditza din petshop fiindca mi-a fost mila de el neutral  :perusi:

8,041

Hm...eu zic ca amandoi sunt baieti !

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

8,042

alexisa123 wrote:

:perus: un mic ajutor daca se poate am impresia ca ambii perusi ai mei sunt baieti neutral  nu stiu sigur unul are intradevar ciocul albastru ma rog la nasuc dar celalalt are mai putin si mi s-a zis ca e fata insa eu cred ca e tot baiat:) astept o parere ca sa stiu daca trebuie sa le cumpar perechi:))oricum eu ii iubesc asa cum sunt unul l-am cumparat fara coditza din petshop fiindca mi-a fost mila de el neutral  :perusi:

Amandoua sunt femele, codita ii va creste la loc fara probleme .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

8,043

silviu felicitari pentru puisor.multumesc tuturor  :pup: puisorii cresc pe zi ce trec.daca o sa pot, o sa pun si poze

8,044

Buna... eu am 2 perusi de 2-3 luni..  Unul are fosele nazale alb-albastrui.. iar altul roz spre albastru-mov... Ce sex au :perus:  :perusi:Va rog frumos ajutati-ma big_smile

8,045

salutare..... eu is cam nou pe aici si novice in ceea ce priveste perusii si pasarile in general.... :wis:  am primit cadou o pereche de perusi (fratiori)  si is curios  daca as putea sa ii las sa faca outze....(avand in vedere ca sunt sunt fratiori).cine ar putea sa imi dea un sfat va rog.o alta problema ... de fapt nu e o problema o neclaritate a mea. am vazut la un pet shop zebre australiene..... niste pasari micute si deosebit de scumpe  :aga: ....as cumpara o pereche de zebre australiene.dar ceea ce nu stiu eu ..... perusii ar deveni  agresivi daca as incerca sa ii pun  in aceeeasi colivie? cool

8,046

isabella:perusul cu alb-albastru pe cioc e femela si celalalt e mascul
dedi117:in niciun caz sa nu imperechezi fratiori pt ca puii ar putea avea defecte
silviu:Sper sa se insanatoseasca tatal perusului,pt ca fara el ar fi foarte greu ca mama sa hraneasca puiul sau puisorii daca o sa mai fie

8,047

silviu wrote:

Multumesc, dar azi l-am gasit pe tatal lui pe fundul coliviei,  :cry:  nu era mort, dar nici multe nu mai avea daca nu interveneam. L-am separat intr-o colivie, i-am pus un prosop pe fund, l-am "infofolit acolo sa ii fie cald, l-am pus si la lampa, i-am facut niste orez fiert si a baut putina zeama, i-am acoperit colivia,  iar acum de cateva minute i-am dat pe cioc niste mei. Nu stiu daca se va mai face bine, eu sper pt. ca altceva nu stiu ce i-as mai putea face.

imi pare rau sa iti spun,dar daca nu te duci cu el la veterinar va muri.asa a fost si paco.greseala mea ca nu l-am dus la veterinar.oricum sper sa se faca bine!

8,048

Perusii mei sunt frati Se vor iperechia? Nu stiu,dar cred ca sunt masculi amindoi,!Am dreptate?   :perusi:    :perus: Au ammandoi albastru la nari,dar le difera noanta.Cel mai cu alb[la pene]e CLAUDIU celalalt e ZUZU.

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

8,049

dana1 wrote:

Perusii mei sunt frati Se vor iperechia? Nu stiu,dar cred ca sunt masculi amindoi,!Am dreptate?   :perusi:    :perus: Au ammandoi albastru la nari,dar le difera noanta.Cel mai cu alb[la pene]e CLAUDIU celalalt e ZUZU.

Sa-ti traiasca!!! sunt amndoua (sau sa zic trei tongue  ) fetite  :k:  asa ca sansele de imperechere sunt zero .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

8,050

Sunt fetite,nu se pot imperechia chiar daca erau fata& baiat fiind frati de cuib nu este indicat.