726

Re: hamsteri pitici

iloveanimals wrote:

Si daca nu stie sa aibe grija de ei atunci de ce ii mai tine? de ce nu se intereseaza de nevoile lor?

la intrebarea asta nu pot sa ti raspund pt ca sincer nici eu nu stiu de ce si a luat , daca ma crezi si eu am hamster pentru prima data da inainte sa mi l iau am citit tot ce se scrie despre hamsteri sirieni si sincer inca nu stiu tot de aceea am intrat aici sa mai aflu de la voi un sfat ca nu strica

727

In prima poza e Mandy in restul e Rufus smile

- Bianca

728

Uite si niste poze facute acum cateva minute...nu sunt prea clare,dar totusi...a da,sa va spun,micutul are cancer neutral ...ce sa faci.Totusi,o duce bine,bine ca nu este grav,nu se extinde,totul e ok. (in ultima poza intra in culcus smile) ).

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

729

klausn wrote:

Uite si niste poze facute acum cateva minute...nu sunt prea clare,dar totusi...a da,sa va spun,micutul are cancer neutral ...ce sa faci.Totusi,o duce bine,bine ca nu este grav,nu se extinde,totul e ok. (in ultima poza intra in culcus smile) ).

imi pare rau pentru el:( e un dulce. cum a facut cancer?

730

Nu stiu...cica la ei este ceva genetic,majoritatea pot face caner.Deocamdata este bine,am inteles ca sunt 2 forme ale tumorii,nu stiu cum se numesc,dar stiu ca este cea care se dezvolta,si cea simpla,care 'ramane'.
Sper sa fie a 2-a forma...anume cea simpla.

Adaugat: 03-02-2011 11:20

Nu am avut ce face duminica si uite ce am realizat (Acum 10 minute) wink)
va place?

My Pets:

731

Da foarte interesant  :bravo:  Vad ca ii place si hamsterului smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

732

Cat de cat i-a placut,a inspectat,dupa care s-a plimbat putin si nu mai vroia sa intre smile)
Oricum,mi-am ocupat si eu din timp.

My Pets:

733

va rog din suflet spuneti-mi si mie ce sunt cei doi hamsteri Campbell sau Alb de iarna. va salut si multumesc anticipat

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

734

campbell

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

735

Extrem de frumos cel alb ! Eu am unul identic cu celalalt...Daca as gasi unul ca si cel alb...

My Pets:

736

mai vreau pareri?campbell sau alb de iarna?

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

737

100% Campbell

My Pets:

738

alte pareri?...insist deaorece pana acum nu au fost 2 persoane care sa imi spuna acelasi lucru...si nu mai inteleg nimik:(

739

nu sunt Campbell 100 % sunt un mixt

- Bianca

740

Mixt sau nu,sa nu incurcam omu,Campbell e...oricum ce conteaza asa mult?

My Pets:

741 (edited by biancadumi 09-02-2011 21:18)

asta  nu inteleg nici eu ce conteaza ...oricum nu e e rasa 100 % asta nu are cum..decat daca i-ai luat de la crescatori de afara wink .

- Bianca

742

nu draguta mea ...nu pt asta mi-am luat aceasta pereche...nu pt asta am papagali,caine etc......pur si simplu vroiam sa stiu daca am fost pacalita la pet shop si eventual vroiam sa stiu daca am unul alb de iarna si unul campbell....da nu neg faptul ca sunt multe persoane care din asta traiesc din imperecherea animalelor...dar crede-ma nu fac parte din acea categorie...imi plac animalele,imi place sa aflu tot ce se poate despre animalul pe care il detin si sa ii fac o viata cat mai frumosa...daca tu ai ajuns singura la concluzia ca eu pt asta m-am interesat de specia lor este strict problema ta

743

Ok,atunci te-au mintit ..in Bucuresti sau in Romania nu exista hamsterul sa fie de rasa rasa .... sunt undeva intre neamuri corciti,daca vrei unul de rasa ia de afara smile eu am hamsterii din Ungaria (printii lor) si sunt rasa rasa ... dar nu de asta i-am luat ..i-am luat ca mi-au placut smile

- Bianca

744

cand am spus ca vreau sa stiu daca am fost pacalita la pet shop nu m-am referit la specia pura in sine...imi cer scuze ca nu m-am facut inteleasa...m-am referit la faptul ca vroiam sa stiu daca mi-au dat 2 hamsteri din aceiasi specie,adica campbell,sau sunt 2 hamsteri specii diferite...crede-ma ca si eu tot pt ca mi-au placut mi i-am luat...cel putin de fata(cea alba)sunt indragostita...in legatura cu specia...conteaza pentru mine...atat...pentru cunostiintele mele si nimic mai mult

745

ok smile asa mai merge smile ok,pai sunt aceias rasa smile primiii mei hamsteri au fost ca ai tai ...poate dasta m-am implicat asa sad ..imi cer scuze,...dar seamana leit ..si mi-am trezit amintiri sad

- Bianca

746

nici o problema...deja incepusem sa cred ca ai ceva cu mine...:(

747

nuuu,doamne fereste ....doar ca seamana leit ...si nu stiu ... m-am  implicat emotional asa ... sa mai pui poze cu ei,sunt tare scumpi smile
PS: cea ce au zis cei de la pet shop nu e adevarat...pot sta impreuna doi de acelas sex daca au conditii optime adica o cusca de minim 70 cm cu 2 roti,2 casute...din toate cate doua...ca sa nu aibe pe ce s certa smile

- Bianca

748

pay si dc au murit?

749

Erau foarte batrani ... s-a intamplat in urma cu 4-5 ani ... au trait cam 3 ani smile

- Bianca

750

La voi prin bucuresti cat e un hamster?

My Pets: