Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
mych3ll3 perusul albastru este fetita Din ce se vede in poze ai o pereche :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
mych3ll3 perusul albastru este fetita Din ce se vede in poze ai o pereche :pup:
ce vrei sa zici ca perusu galben e baiat? e fata si ala galben e pui
of sunt intr o mare dilema
Multumesc tuturor care ma ti ajutat :pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :perusi: :perusi:
Ala galben e mascul si cel albastru e femela. Daca nu ma crezi problema ta.
MS MULT. MI S A ZIS CA E FATA :pup: :pup:
am si eu o intrebare.
i-am luat unui prieten un perus(femela), daca ii ia mascul din alta parte or sa se inteleaga?
:perus:
pentru ca de unde i-am luat eu avea numai femele ...
am si eu o intrebare.
i-am luat unui prieten un perus(femela), daca ii ia mascul din alta parte or sa se inteleaga?
:perus:
depinde de fiecare perus,dar in cele mai multe cazuri se inteleg.si mie mi-a murit masculul si am cumparat altul.primele zile se bateau dar nu tare doar se ciupeau incet,dar acum se pupacesc.
Am rugat-o pe mama sa le faca perusilor mei batoane dupa reteta lui Dany dar nu a facut in forma de batoane ci in forma de prajitura .Uitati ce ai iesit
va dam o veste bune?! astazi a iesit un puisor de la o pereche de perusi.de dimineata femela l'a hranit si are o culoare normala a pielii
Vlad au iesit bine. Si eu cand le-am facut la ai mei a iesit cam tot ca placintelele
Andreea felicitari pentru puiut :bravo: Sa creasca mare si sa fie sanatos :pup:
Felicitari pt puisor andreea
Felicitari pentru puiut andreea
va dam o veste bune?! astazi a iesit un puisor de la o pereche de perusi.de dimineata femela l'a hranit si are o culoare normala a pielii
Felicitari pt. puisor andreea7.... sa se faca mare.frumos si sanatos!!!!! :pup: :sanatate:
Felicitari Andreea ! :bravo: Sa creasca mare si voinic si sa se alature si ceilalti fratiori/surioare ! :hug:
foarte frumoasa reteta aceea poate o voi folosi si eu :X
Astazi i-am luat lui Theo alta domnisoara... :angel:
Am dezinfectat colivia si i-am pus impreuna... acum vad ca sunt cuminti!
Revin maine cu poze!
Am rugat-o pe mama sa le faca perusilor mei batoane dupa reteta lui Dany dar nu a facut in forma de batoane ci in forma de prajitura
.Uitati ce ai iesit
va rog frumos sa imi dati si mie RETETA pentru batoane de alea ... un privat sau o adresa de unde pot sa o iau !
Va multumesc mult !
Reteta de batoane pentru papagali
Ingrediente:
1 ou
50 g faina
1 lingurita de miere (sau poate fi inlocuita cu zahar din fructe)
250 g seminte (cele din meniul obisnuit sunt ok,eventual scoateti floarea soarelui)
Se pot adauga si verdeata/legume/fructe taiate marunt.
Toate aceste ingrediente se amesteca,apoi se da forma (de covrig,sau de baton sau cum vreti voi) si se baga la cuptor la 130 de grade pentru 15-20 de minute.Mare atentie sa nu se arda!Timpul il puteti modifica in functie de cat de bine si uniform incalzeste cuptorul,cum ziceam important este sa nu se arda"
Reteta de la Dany
multumesc estera esti o dulce ! pop si multumesc ! :iubareti:
Uitati o poza cu domnisoara...
PS: Se pare ca de la stres are diaree... sper sa-i treaca... le-am pus MultiVitaminico de la Padovan in apa...
Foarte frumoasa, ce penaj impecabil are. Sa iti traiasca. Ps: Modifica semnatura... Ce nume i-ai pus? :perus: :perus: :perus:
Uitati o poza cu domnisoara...
PS: Se pare ca de la stres are diaree... sper sa-i treaca... le-am pus MultiVitaminico de la Padovan in apa...
Este o dulce !!!
Sa-ti traiasca :pup: !!!
Multumesc lui Estera, Buldozer, iancumarian si poseidon96. E fata , am dat papgalul galben si i am luat un mascul. Prima zi l a batut iar a 2 a zi se pupaceau de zori. :perusi: :perusi: . :pup: :pup: :pup:
Asteptam atunci poze cu fericitii
Le-am mai facut niste poze mititeilor... :X
Sunte foarte comici... se cearta stau pe bete separate, apoi ii vezi cum se pupa... :wis:
Doamne ce frumosi mai sunt :pup: Sa-ti traiasca si sa se iubeasca :heart:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus