9,101

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Bafta la oute si tie masteru big_smile
Si motatii mei au clocit inca de la primul ou...Loli a facut la o zi si vreo 15 ore sa zic al doilea ou.
Whiskey sper ca motatu tau sa se faca bine, si sa te bucuri in continuare de el...

9,102

Se poate sa fi facut si nimfa mea al doilea ou .. nu ma pot uita pana nu iese sa manance ..o sa va anunt smile

Adaugat: 05-02-2011 21:15

M-am uitat in dimineata asta in cuib cand a iesit femela sa manance si am vazut si al doilea ou  :ou: ..primul e mai ascutit si al doilea mai rotund si umpic mai mic sau mi se pare  hmm    :iubareti:

9,103

Primul ou e normal sa fie mai ascutit big_smile

9,104

daca femela este la prima depunere nu este exlus sa fie si cu urme sa sange ' ! :ou:

9,105

Doi iubiti  :heart:

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,106

Ce frumosi sunt  :heart:

Adaugat: 06-02-2011 15:16

Mai am inca o problema cu nimfele.. masculul sta afara si nu o lasa pe femela sa mearga la mancare sau sa iasa din cuib nu stiu de ce.. acum am luat capacul de pe cuib si am pus o cutiuta cu mancare langa femela si a inceput sa manance..cred ca ii era foarte foame..ce sa fac sad?

9,107

Nu stiu daca era pe aici un raspuns la intrebarea asta dar nu inteleg...Totul este pregatit dar ouale intarzie sa apara:|2 femele sau masculi nu au cum sa fie pentru ca s-au imperecheat si stau in cuib ca si cum ar fi facut oute dar cand ma uit nimic

9,108

fhgfhgn wrote:

Nu stiu daca era pe aici un raspuns la intrebarea asta dar nu inteleg...Totul este pregatit dar ouale intarzie sa apara:|2 femele sau masculi nu au cum sa fie pentru ca s-au imperecheat si stau in cuib ca si cum ar fi facut oute dar cand ma uit nimic

Trebuie sa mai astepti..vor aparea ele cat de curand daca s-au imperecheat

9,109

salut ninfa mea sat pe sora mea si ii roade cercei
eu vad ca sia revenit

9,110

Acu avem 6 oute! sper ca a terminat de facut oute...si sper si sa iasa ceva puisori big_smile

9,111

salut ninfa mea sat pe sora mea si ii roade cercei
eu vad ca sia revenit
:grey:

Adaugat: 07-02-2011 16:08

ioanaa wrote:

Acu avem 6 oute! sper ca a terminat de facut oute...si sper si sa iasa ceva puisori big_smile

succes in continuare

9,112

Multumesc Whiskey...ma bucur ca nimfa ta nu a mai facut crize, se simte bine, si se joaca. big_smile

9,113

ioanaa wrote:

Succes in continuare cu ele  :heart:
Si ai mei au deja 3 oua big_smile al treilea l-a facut azi  :ou:

9,114

Multumesc masteru, si tie cat mai multe ousoare si cat mai fertile big_smile  :ou:

9,115

Ms si eu..mai am inca o intrebare..masculul sta tot afara si daca intra in cuib il bate femela..dar e in regula sa cloceasca doar femela singura?Femela nu prea mananca si nu prea bea apa cand e in cusca pentru ca nu o lasa masculul si i pun cutia cu mancare in cuib pana se satura si dupa i pun apa ... mananca si bea acolo in cuib...ce sa fac?  hmm

9,116

masteru wrote:
ioanaa wrote:

Succes in continuare cu ele  :heart:
Si ai mei au deja 3 oua big_smile al treilea l-a facut azi  :ou:

La cat mai multe oute, poate o sa am noroc, sa-i iau un partener motatei meu de la voi.

9,117

masteru wrote:

Ms si eu..mai am inca o intrebare..masculul sta tot afara si daca intra in cuib il bate femela..dar e in regula sa cloceasca doar femela singura?Femela nu prea mananca si nu prea bea apa cand e in cusca pentru ca nu o lasa masculul si i pun cutia cu mancare in cuib pana se satura si dupa i pun apa ... mananca si bea acolo in cuib...ce sa fac?  hmm

De obicei femela cloceste ziua , iar baiatul noaptea . La tine nu il lasa deloc , sau doar ziua ? Femela unde isi face nevoile daca nu iese deloc ?

Adaugat: 07-02-2011 23:21

Acum 5 minute Ally a facut 1 out ! :ou: Nu stiam de ce nu iese din cuib cand am stins lumina sa se culce !  :angel:  :bravo:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

9,118

Sa fie bine si sa ai pui frumosi iar ally sa fie sanatoasa!

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

9,119

Multumesc Mary ! Sper sa fie totul bine ! Am sa am mare grija de ea ! :merci:  :pup:

Adaugat: 08-02-2011 00:44

Inculpatul ! :hihi:

Adaugat: 08-02-2011 09:30

flyaway70 wrote:
masteru wrote:

De obicei femela cloceste ziua , iar baiatul noaptea . La tine nu il lasa deloc , sau doar ziua ? Femela unde isi face nevoile daca nu iese deloc ?

Mii de scuze Maestru ! Am incurcat borcanele !  :rusine:  :bang: Baiatul cloceste ziua si fata noaptea ! :rusine:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

9,120

La el e cam invers,ca toata ziua ii sta femela in cuib big_smile

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

9,121

URAAAA, in sfarsit il vad si eu pe golanul meu ca mananca osul de sepie. Nu stiu ce l-o apucat  smile Doar mancare are smile) Musca din osul de sepie pe care sta el si mai spune un cuvant. Ce simpatic e! Tot nu am reusit sa il apropii de mine. Asta e.
Sanatate motatilor vostri si ocrotire outelor!

9,122

Poate a realizat ca defapt ii place wink)

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

9,123

Buna. Vad ca toti motatii au inceput sa faca oua...ai mei au cam terminat sper...si va pun si o poza
La mine femela cloceste si ziua si noaptea ,dar mai iese ziua sa manance si sa-si faca nevoile prin camera(in nici un caz in colovie), iar el cloceste ziua alaturi de ea si noaptea doarme pe bat.
Bafta tuturor in continuare cu ouale, si clocitul lor.... sa aveti oua cat mai fertile. big_smile

9,124

flyaway70 wrote:
flyaway70 wrote:
masteru wrote:

Mii de scuze Maestru ! Am incurcat borcanele !  :rusine:  :bang: Baiatul cloceste ziua si fata noaptea ! :rusine:

Cred ca si noaptea femela e tot in cuib si masculul sta la usa cuibului...am vazut numai femela sa claceasca..si masculul foarte rar...

9,125

Laura si Ioanaa felicitari pentru oute  :bravo:  Sa aveti parte de puisori sanatosi si frumosi  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi