Re: Iepuras Pitic
stiu ca am intarziat cu pozele dar uiati o pe Hope :iepure:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic
stiu ca am intarziat cu pozele dar uiati o pe Hope :iepure:
vai,m-am indragostit!vreau si eu un asa pufulete!!!! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
care este dimensiunea maxima la care ajunge?
Ca dimensiune nu foarte mare,de aceea se numesc ''pitici''
Ca greutate...aprox 1kg.
asa e,cam max 1 kg-1 kg jumate .... eu numai am ...dar se gasesc de cumparat ...in jurul pretului de 70 ron cam asa
da,dar nu e sigur ca iei ce vrei!mai astept putin sa vad ce si cum!urmaresc piata si vreau sa fac ceva provizii inainte sa iau!aa...si o casuta mare!sunt entuziasmata tare!pana apare un bebe o sa fie sufletelul casei :rusine:
:floare: am si eu un iepuras angora pitic si as vrea sa stiu cum se ingrijeste si mai multe detali despre rasa lui.........astept raspuns.....pop
Buna,cum il chiama pe micut? de unde il ai??
gasesti despre ingrijirea lui pe site
:hug: In chiama Mochy si il am de la pet shopul din Mollu Baneasa din Bucuresti.... :heart:
Cat costa un iepuras pitic?
Maya si Teddy
pai eu am dat pe el 800 de mii..............
As dorii sa achizitionez un iepuras pitic si as vrea sa stiu mai multe despre ei. Sunt greu de intretinut?
Eu l-am cumparat de la un pet shop din mollu baneasa,mmmmmmmm nu e atat de greu de intretinut. Daca cauti pe situ asta iti spune totul despre el...... :iepure:
Azi i-am luat ham lui Teddy cea ce e ciudat este ca se comporta EXTRAORDINAR in el ... eu ma asteptam sa il scoata sa se opuna..din contra ma tragea sa mergem in cealalta camera,si a mers frumos a cercetat si pe urma s-a intorc frumos (tot in ham) aproape de cusca,acolo i-am scos hamul si s-a dus in cusca
Ce scumpica este :pup: Poti sa iesi cu ea la plimbare daca e cuminte
:hug: Buna, imi poti spune si mie de unde ai luat hamul si cat ai dat pe el?
Apropo e tare dragalas iepurasul tau :heart: ............
Am luat de la animax turda si a fost 34 de lei
Dar eu zic ca sa nu ii iei ham iepurasului tau fiindca o sa trebuiasca sa il schimbi caci va creste. Si sa nu iesi afara cu el fara sa ii faci vaccin! poate muri daca il scoti afara si nu are vaccin
Estera,da o sa ies cu ea cand se face mai cald (si o sa fac si poze normal)
Multumesc si al tau e tare tare scump
Mersii frumos.......pop
Bianca,e mortal in hamul ala..... :pup:
Cristal,pe covorul rosu. :hihi: VIB.(very impotant bunny). :hihi: :iepure:
Uploaded with ImageShack.us
Doamne ce scump e :pup: e un dragalas :pup: pup nasucul ala pufos :pup: si Teddy ii transmite un pupic :floare:
Hello! Bine v-am gasit!
Eu am achizitionat duminica un iepuras berbec pitic...
E un dulce, il cheama Fripturica.
Stie cineva un doctor bun in bucuresti pentru iepurasi? Are o iritatie pe zona de ceafa (se scarpina si are parul mai rar)
Multumesc!
Mi-am luat si eu astazi o scumpete de Iepuras Pitic.Cand l-am vazut nu am putut rezista sa nu-l iau acasa :heart: .
Sper ca nu este suparare ca am pus ateatea poze :rusine:
Am si uitat:iepurasul este mascul,numele lui este Blanche :heart:
Foarte frumos piticul sa nu il mai pui cu porcusorii
vezi ca iepurii mananca diferit decat porcusorii,nu mananca aceleasi lucruri
Sa iti traiasca!
@cutzitaru, te sfătuiesc să mergi la cabinetul domnului doctor Ionescu.
Dr. Radu Ionescu,
Servicii medicale veterinare complexe, consultatii, tratamente, chirurgie, urgente
Cabinet ISRAVET, Bd. Basarabia Nr. 28, sector 3
Orar: L-V: 9-21; S: 10-18; D: 10-14.
Telefon: 320.55.19; Mobil: 0722-503.508
http://www.cabinet-veterinar.ro/
Pare a fi o micoză, se tratează. Sănătate multă micuţului, să-ţi trăiască. Este foarte frumos.
@octy, şi tu ai o frumuseţe. Ce l-aş mai smotoci, aşa de scumpi sunt! Pufoşenie mică.
gabriela094,multumesc de complimente :hug:
biancadumi,nu am sa il mai tin impreuna,cu toate ca se inteleg perfect.De mancat i-am luat macarica speciala lui Blanche(iepurasul)
Ma bucur ca va place de el,si eu l-as smotoci dar,la cat de mic e ,mi-e frica sa nu il omor :hihi:
Forum 4animale → Animale mici → Iepuras Pitic