626

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Bianca wrote:

salutare!ia ghiciti.ieri cand m-am intors de la scoala si m-am uitat la paco.statea intr-un colt.m-am uitat la el si ghici!paco a facut un ou smile .de acum o cheama Pakita.o sa modific si la animalbume.poze mai tarziu wink

Ce tare Bianca!Bine ca nu i-ai luat inca o partenera ca aveai 2 fetitze... smile

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

627

Bianca wrote:

salutare!ia ghiciti.ieri cand m-am intors de la scoala si m-am uitat la paco.statea intr-un colt.m-am uitat la el si ghici!paco a facut un ou smile .de acum o cheama Pakita.o sa modific si la animalbume.poze mai tarziu wink

asteptam poze cu ousorul. smile ce-ai facut cu el? l-ai aruncat sau i l-ai lasat?

628

deci pako nu era mascul smile

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

629

vai smile smile smile.. sper sa nu mi se intample si mie! smile smile smile

Adaugat: 26-09-2008 20:31

uite o smecherie a nimfelor sa nu se ia numa masculi smile

Adaugat: 26-09-2008 20:33

ce frumos e big_smile

630

Sal am si eu o intrebare catzi ani pote trai o nimfa??

Adaugat: 01-10-2008 21:14

Sal are cineva nimfa femela de vanzare ,varsta sa fie ca 3 ani . ID meu yo.andrei76 sunt din Pitesti

631 (edited by snow 01-10-2008 21:44)

cam 12-20 poate si mai mult daca sunt bine crescuti

632

E cnva din Pitesti pe aici
???

633

pai...3vale iti poti lua de la o crescatorie ca acolo au toate varstele nu?

634

poi faza e ca pe aici sunt numai pet-shopuri si nu vreu sa i-au de la pet sop ca nu sunt ingrijiti

635

hmm atunci nu stiu

Adaugat: 02-10-2008 19:01

eu miam luat de la pet shop si nu are nimic chiar era foarte ingrijit

636

Da depinde de pet - shop aici la mine sunt 2  1e particular su celalat e antr-un hiper -market Auchan si aia din auchan sut mai ingrijiti ca aia de la particular . La particulat o nimfa e 85 ron si in hiper market 100 ron :einstein:

Adaugat: 03-10-2008 10:43

:wis::bravo:Aprop un nifa dak are 3 ani mai pote fi invatat sa vorbesa??
:k:

637

pai depinde... trebuie sa fi fff rabdator cu ea

Adaugat: 03-10-2008 17:22

vb de mascul sau femela ca femela nu poate nici vorbi nici fluiera

638

mascul

Adaugat: 03-10-2008 21:18

dc nu pote canta femela??
:angel::wow:

639

Poate,cum sa nu poata?doar ca femelele mai rar pot fi invatate sa vb...din cate stiu eu wink...si intr-adevar masculii canta mai mult si mai frumos,fluiera in cazul nimfelor...dar si femelele canta,doar nu sunt mute tongue

640

Am crezut ca nu fluiera :pup::ok:

641

va garantez ca si femelele nimfa canta! vara mea are o nimfa de 3 ani si canta si fluiera f frumos!!:D

642

de obicei "regula" e valabila nu numai in cazul nimfelor...eu am kakariki femela si intr-adevar nu canta toata ziua dar o mai apuca si pe ea cateodata...deci femelele NU SUNT MUTE tongue

643

bravo fetele!!=)

644

Puiutul meu de nimfa big_smile

645 (edited by caly 05-10-2008 13:41)

ia legatura cu sorin balanoiu, nush daca pot sa ii pun site-ul aici, eu am luat o nimfa de la el si e sanatoasa, nu are nimic smile e f frumoasa big_smile ... poti sa tragi si tu o fuga pana in buc sa iei ... nu e departe smile

Adaugat: 05-10-2008 14:07

Mda ... "cocostarcii" mei se cam cearta cateodata. Cand vor sa doarma, baiatul o cam ciuguleste pe fata, la mancare la fel. Baiatul se mai duce la fata ... sta cu, capul in jos ca sa fie ciugulit .... Fata incepe si il ciuguleste , ii face freza, il ciuguleste sub cioc, cand se opreste incepe si o "bate" sad. Odata a apucat-o de obrajor si i-a smuls un fulg rosu sad. Si l-a mancat neutral nush ce sa fac ...
Eu stiu ca sunt baiat si fata, dar mi-e sa nu fie 2 fete :-s.
In rest sunt fricosi raaau. Cand le schimb mancarea baiatul parca ar vrea sa ma omoare si fata se sperie se urca sus pe peretii coliviei, e agitata. Daca le dau drumu afara, s-au invatat sa doarma pe un bat pus de mine, pentru a avea unde sta si pt a "ateriza" safe din zbor.
Nu stiu cum i-as putea "domestici" sa fie si ei mai intelegatori :cry: Pe baiat il am de 3 luni si pe fata de 2 sapt. Daca sunt asa varza in continuare imi voi lua un yako sau un alex sad
Am rabdare, din 3 luni 2 am stat cu mana intinsa pt a manca, dar era pe pozitie, cum o miscam putin hop incepea sa haraie si sa ma ciupeasca, cat despre fetita ea se sperie si incepe si zboara prin casa sad
Ii iubesc, dar vreau sa ma iubeasca si ei si sa se iubeasca intre ei sad. Nu sa vad cum ii smulge fulgi, eu strig la el cand vad ca are intentia sa o ciuguleasca. Se opreste, dar va dati seama ca daca nu sunt acasa cine stie ce se intampla. In 2 sapt de 2 ori i-a rupt 2 fulgi sad si mai rau e ca ii mananca si ma enerveaza. Sa nu fie vreun obsedat ceva neutral
sad

Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curand.

646

:d:d:d

Adaugat: 05-10-2008 19:16

:rusine:

647

Printzesa wrote:
Bianca wrote:

asteptam poze cu ousorul. smile ce-ai facut cu el? l-ai aruncat sau i l-ai lasat?

l-am pastrat.adica le-am pastrat a de vreo 5 zile are 3 oua tongue .i le-am lasat ca am citit ca va face altele daca i le iau pe alea :wis:

Adaugat: 05-10-2008 19:35

cat de scumpik e ,angy!!

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

648 (edited by ANGY 05-10-2008 18:38)

tongue

649

ANGY wrote:

Puiutul meu de nimfa big_smile

ce micuta este

650 (edited by ANGY 05-10-2008 18:48)

:rusine: are 4 luni :rusine: si este un baietzel :rusine: