601

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

RAMMSTEIN23 wrote:

femela mea nimfa, are scaunul f. moale...moale- lichid NU MANANCA PESMET, PAINE PRAJITA...NMK CE AR PUTEA SA O AJUTE...CE SA-I MAI FAC???

Am avut o problema similara...actioneaza repede ca stare se agraveaza repede....eu i-am dat ceva carbune cred ca era...de la pet shop...asa mi-au recomandat...te duci spui care e pb si ei o sa iti recomande ceva...DAR URGENT!

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

602

Am aceasi problema ca a lui "RAMMSTEIN23" ce pot s fac????:sol:

Adaugat: 17-09-2008 17:55

OARE SA FIE DE LA SCHIMBARE ANOTIMPULUI ???
hmm:ill:

603

are sa imi dea si mie cineva o colivie pt 2-3 zile ? ca vreau sa ii iau lui coco o prietena ... si pana se obisnuiesc nu am unde sa o tin ... va rog frumos :* dau un suc tongue

Va rog frumos daca se poate astazi sad

Adaugat: 17-09-2008 20:33

vaaa rog sad

Adaugat: 18-09-2008 11:20

mda ... de cand am postat chestia cu colivia vad ca nimeni nu a mai scris ... bravo. Mersi frumos

Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curand.

604

probabil pentru ca nu au...eu am avut una dar am dat-o cuiva si oricum sunt din celalalt capat al tarii tongue...

605

tongue ma duc azi sa ii iau o prietena lui Coco big_smile sper sa nu se sperie foarte rau sad o sa o aduc intr-o cutie sad imi pare rau pt ea :-<

Adaugat: 19-09-2008 12:41

ce ziceti sa ii pun pe amandoi in colivie direct ? dar faza e ca eu cred ca nimfa care o am acum e baiat, daca nimeresc 2 fete ? se bat ?

Cand lucrurile par ca nu se mai inrautatesc, ai rabdare. Se vor inrautati curand.

606 (edited by Yoana 19-09-2008 15:00)

eu asa i-am pus...cam direct...si au fost specii diferite...vezi tu cum se inteleg tongue!daca nu se inteleg bine o sa fie unu din ei mai norocos ca o sa il lasi afara mai mult smile...ai mei nici acum nu se suporta...dar nici nu se bat...pastreaza doar distanta smile)

607

off ... i-am bagat pe amandoi ... si coco al meu cam se da la ea sad o alearga si o ciupeste ... si ea scoate un sunet incet, sper sa se inteleaga in cele din urma... ce sa fac ?

Adaugat: 19-09-2008 17:03

si inca ceva neutral ... am vazut ca baiatul tremura neutral in casa sunt 23 grade ... fata nu are nimic, dar el tremura ... ce trebuie sa fac ?

Adaugat: 19-09-2008 17:34

ultima intrebare ... imi pare rau daca sunt stresant smile
Coco e cam varza ... si le-am pus separat ... fiecare are batul lui, mancarea lui, apa lui ... e mai bine sa manance amandoi dintr-un singur recipient ? Am vazut ca mananca ... pana sa le pun si al 2-lea ... dar se ingramadeau ... si o mai ciupea pe fetita .. Raul sad

608

pai cerd ca tremura de frica sau de emotie eu cand is emotionata fac ca budinca asa tremur smile smile smile

609 (edited by snow 19-09-2008 21:13)

2

Adaugat: 19-09-2008 22:05

Aaaaaaaaa si apropo baiatul (cel galben) nu are nici un nume inca.Astept propunerile voastre.

610

poi daca vrei nume, unul din cele obisnuite, daca vrei ceva mai interesant ... inventeaza unul, dar sa fie si usor pt papagal ... poate il invata. Coco, Riki, Niki, Cipi ... nush sunt foarte multe tongue Sa iti traiasca cei 2 frumosi tongue.

PS CINE MA AJUTA SI PE MINE SA FAC O VOLIERA ? DIN BUCURESTI.

611 (edited by snow 19-09-2008 22:13)

nu imi doresc un nume comun ci ceva mai special ca de ex pe fata o cheama snow pentru ca este alba, am mai avut un baiat pe care il chema melon pentru ca atunci cand il luasem era galben dar nu vreau sa ii mai pun numele asta.

612

sun,sunny,yally(de la yellow)si...nu mai stiu cu galben

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

613

corect!!!!snow si sun .cool big_smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

614

am si eu o problema cu nimfele mele sad nu se mai curata una pe alta, nu se mai pupa ... stau separat .. ba una afara, ba una inauntru ... si cand stau in colivie ... nu se mai baga in seama ... Poate e ceva periodic ? :-s Si fata este foarte speriata ... daca ma apropii incearca sa zboare .. cand e in colivie se urca sus de tot ... Ce sa ma fac ?:|

615

poate s-au certat smile .glumeam.cel mai probabil e doar temporar wink

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

616

rammstein ai incercat sa le dai laptuca a meu haleste :bleah: nu gluma io place la nebunie da nam mai gasit prea multe in gradina

Adaugat: 22-09-2008 10:50

nu este vreun parc in apropiere ia de acolo

617

ce e aia laptuca si la ce ii foloseste? hmm

618

Laptuci gasesti peste tot...si eu stau la bloc...in gradinile de pe langa trebuie sa gasesti...sau crengute de salcie mai papa ai mei...de fapt cam orice e verde...le las acolo si sunt f curiosi wink

619

Buna ziua acum 4 zile a eclozat primul ou si cred ca este ceva in neregula cu Puiul are 4 zile si vad ca are Burtica umflata si cu multe culori Rosu Mov .... si in Gusha mai are si aer pe langa Boabe se vede aer Este Normal ? Multumesc

<< Eu Sunt Roki un Frumos Mascul de nimfe big_smile

620

laptuca e o frunza pe care papagalii leo plac mai ales puiului meu si micutului perus

621

cocoseii mei nu se impaca la mancare,nu se bat ... dar ii mai arde cate una baiatul... sa le pun 2 recipiente ? .Baiatul sta sa fie ciugulit iar cand sta si fetita ... o ciupeste . E nebun :-s

Adaugat: 24-09-2008 18:22

"Papadia se numeste in limbaj popular si buha, cicoare, crestatea, floarea-malaiului, flori- galbene, laptuca, lilicea, niparticli, papa-gainii, pui-de-gisca. Aceasta planta, vezuta pe pajisti si toate intinderile de iarba se considerata de multi o buruiana suparatoare." scuzati limbajul dar e "basina porcului" ? Asa obisnuiam sa ii spun unei flori asemanatoare ...care crestea mai peste tot

Adaugat: 24-09-2008 18:26

aoleuuuu au inceput sa se bata grav neutral sad

622

sigur, sigur sunt mascul si femela hmm

623

eu asa zic ... se pot pupa, daca nu sunt mascul si femela ? si sa se curete ? sa se "iubeasca"- baiatul statea cu capul pe fata ...Nush ce sa zic...

624

salutare!ia ghiciti.ieri cand m-am intors de la scoala si m-am uitat la paco.statea intr-un colt.m-am uitat la el si ghici!paco a facut un ou smile .de acum o cheama Pakita.o sa modific si la animalbume.poze mai tarziu wink

625

sa iti traiasca oricum!! i-ai un partener sa faca pui....ar fi pacat