7,901

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Ce pacat ,alexandra. sad Acum e ingeras....Stiu ce greu e...

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

7,902

multumesc ca sunteti alaturi de mine!inca nu imi vine sa cred ca nu mai este printre noi :cry: polly astazi a vrut cu orice pret sa iasa din colivie.acum stiu de ce scotea sunetul acela.era paco bolnavior si ea avea grija de el de aceea facea asa.ii voi lua o pereche cat mai curand.

7,903

buna seara, imi pare rau pt paco al tau alexandra10!!!am si eu o intrebare.de ex, daca, doamne fereste, moare masculul si femela este pe oua si nu are cine s-o hraneasca, ce trebuie facut?sa-i iei ouale k sa nu le mai poarte grija e bine?sper sa nu i se intample nimanui asta!!! intreb numai din curiozitate......

,,metalrock,, and animals forever........ :rock:

7,904

Andreea ce iti fac perusii??Parca spuneai k ai pui la una din perechi.Ne arati niste poze??

7,905

vlad nu stiu daca la mine te refereai, dar si asa trebuie sa va spun.puiutul care a iesit din ou a murit in dimineata urmatoare.femela nu l'a hranit deloc.probabil ca a fost la prima depunere.acum am o pereche care are 3 oua, din care unul (cred eu) este fertil.asteptam sa vedem daca iese ceva si daca v'a fi hranit

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

7,906

am si eu un perus si o perusa pe nume Timi si Miki. :iubareti:....Timi e baiatul si Miki e fata,Kimi o chema pe fosta mea perusa care a murit :cry:....va voi trimite o poza cu Timi si Miki big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  :perusi:
Timi e cel verde si cea galbena si micutza e Miki :heart:  :heart:  :heart:

7,907 (edited by suana 30-01-2011 14:51)

Grupa mea mica.....  :perus:  :heart:

http://img199.imageshack.us/img199/899/dscn0052ik.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img513.imageshack.us/img513/9053/dscn0075c.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/1528/dscn0062yn.jpg

http://img705.imageshack.us/img705/1213/dscn0035i.jpg

Iusty,bine ai revenit.Ne-a fost dor de tine si micutzii tai.Frumuseii.....  :heart:  :heart:  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

7,908 (edited by Iusty 30-01-2011 16:14)

Multumesc Suana :hug: ! Acuma sunt putin nostalgica pt ca nu gasesc cardul de memorie de la aparatul foto..si acolo aveam poze cu pasaroii hmm ! In orice caz...membri grupei mici sunt niste scumpi :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

7,909

Bine ai revenit Iusty big_smile

7,910

Salutare tuturor ! Sunt nou pe forum si am sa va pun cateva intrebari:
1. Am un perus si nu stiu de ce sex este...uitati aici poza 2. Cum il pot invata sa vorbeasca?
3. Cum il pot invata sa vina pe mana la mine? :hug:  :perus:

7,911

pak0 wrote:

Salutare tuturor ! Sunt nou pe forum si am sa va pun cateva intrebari:
1. Am un perus si nu stiu de ce sex este...uitati aici poza 2. Cum il pot invata sa vorbeasca?
3. Cum il pot invata sa vina pe mana la mine? :hug:  :perus:

1.Cred ca e mascul
2.Sa il inveti sa vorbeasca e mai greu...eu nu am reusit aceasta performanta  smile
3.Ca sa vina pe mana la tn trebuie sa il imblanzesti...sa il obisnuiesti cu tine  wink

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

7,912

1. pare mascul
2.e valabil si la perusi.  tongue http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … -vorbeasca
3.http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … am-perusii

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

7,913

Cum de esti asa sigur Silviu? E albino si nici pozele nu sunt foarte clare. tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

7,914

iloveanimals wrote:

Cum de esti asa sigur Silviu? E albino si nici pozele nu sunt foarte clare. tongue

big_smile  Ma bag si eu in seama ?( fara suparare ) si eu zic ca este femela, are nasul bleu si ai alb sidefat spre nari, ceea ce indica o femela 100%...dar intradevar si calitatea pozei poate influenta verdictul...dar fiind albino ar fi trebuit sa aiba nasul puternic roz (parerea mea )   :rusine:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

7,915

Eu nu ma bag smile ...ar trebui o poza facuta la lumina naturala.
Uita-ti niste poze cu Cipy si Popica cand erau mici. Ultimele 2 nu sunt facute la lumina naturala.

Adaugat: 31-01-2011 10:03

Si o poza cu Bella cand am luat-o.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

7,916

setris wrote:
iloveanimals wrote:

dar fiind albino ar fi trebuit sa aiba nasul puternic roz (parerea mea )   :rusine:

mie asa imi pare, pt ca si Snowy parea fata in pozele pe care i le faceam rareori iesea in poze exact cum era nasul lui de fapt, de asta am zis ca pare baiat, in fine mai trebuie poze.  big_smile

7,917

Am vazut ca nu sunteti siguri de sexul perusului meu asa ca m-am gandit sa mai pun niste poze :
:perus:  :heart:

7,918

pak0 wrote:

Am vazut ca nu sunteti siguri de sexul perusului meu asa ca m-am gandit sa mai pun niste poze :
:perus:  :heart:

Buna, m-am uitat la pozele ce le-ai pus, din pacate nu au o calitate foarte buna si nu se poate spune suta la suta ce sex are, dar inclin sa cred ca e fetita, nariile baieteiilor avand un albastru mai proeminent, am pus mai sus in mesaj o poza cu papagalul meu care e baietel 100% si poate asta te va ajuta si iti vei da seama singur ce sex are, daca nariile sunt albastre e baietel, daca sunt roz sau chiar maronii e fetita

:perus: Bibi R.I.P. :cry: , :perus: Puiu :pup:

7,919

Si eu am pus pozele de mai sus ca sa-i vedeti ceromul Popicai cand era mica....e asemanator cu cel al perusului lui pak0.

Iusti

7,920

astazi am mers la petshop si iam luat un nou sot lui polly.din pacate are raie,dar fiind singurul mascul de acolo l-am cumparat.oricum nu imi pare rau pentru ca il ajut tratandu-l.ma gandeam sa ii pun numele piciu pentru ca imi place foarte tare :perusi: voi reveni cat mai curand cu poze.

7,921

Buna :pup:
Avem si noi ceva probleme cu micutul perusel sad
nu arata prea bine(o sa pun si niste poze)
ce sa ii fac sa se simta mai bine?
P.S. nu pot sa ii fac ceai de menta k nu am deloc prin casa  :cry:

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

7,922 (edited by klausn 01-02-2011 20:22)

Dute si cumpara 8-| ...
P.S: Foarte frumusel !  :pup:
(Vezi ca ai gresit sectiunea)

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

7,923

mersi mult de tot :pup:
i'am dat se simte mai bine acum:X:X:X
scuze nici macar nu mi'am mai dat seama la cat de ametita eram cand l'am vazut asa nu se va mai repeta multumesc mult mult de tot :pup:  :pup:

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

7,924

Pai Ioana ai postat de 2 zile la sectiunea de boli si tratamente ca e bolnavior.L-ai lasat asa de 2 zile....  hmm

7,925

oana_ioana wrote:

Buna :pup:
Avem si noi ceva probleme cu micutul perusel sad
nu arata prea bine(o sa pun si niste poze)
ce sa ii fac sa se simta mai bine?
P.S. nu pot sa ii fac ceai de menta k nu am deloc prin casa  :cry:

Dar macar stii cauza imbolnavirii??? Incearca sa eviti pe viitor sa se mai ajunga aici, ei in general nu prea dau semne de boala, decat foarte mici si in general sunt si foarte grave. Un mic sfat, nu ii da apa de la robinet, numai apa plata, se pot imbolnavi de la clor si toate celelalte substante cu care e tratata apa.

:perus: Bibi R.I.P. :cry: , :perus: Puiu :pup: