8,951

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

NU va dura ff mult ,este doar o chestiune de timp...ai rabdare toate la timpul lor.  Mult noroc, si asteptam vesti :k:  :k:  :k:  :pup:

8,952

va rog sa imi raspunda si mie cineva la intrebare smile

8,953

buna,unii papagali nu suporta sa pui mana pe ei,incearca sa te imprietenesti cu el dandu-i ceva de mancare  care ii place din mana ta.altceva nu stiu ce sa-ti spun.succes cu motatul.

am avut un catel pe nume bobi,un perus pe nume ali,un papagal  pe nume lori,o broasca testoasa;am un papagal nimfa de 5 ani jumatate pe nume coco si un ciobanesc geraman pe nume grand

8,954

In sfarsit si-a dat seama cineva de stresul la care este supus saracul  papagal. El este aproape mort si ea il dreseaza  :furios: 
Vasi cu rabdare vei reusi sa te apropii de el. Lasal prin camera liber. Se va apropia el de tine.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

8,955

le-am luat casa noua la cei mici  :k:

prieten adevarat este cel care,cu toate ca stie totul despre tine,te iubeste

nimfele mele : Kiri-fata ; Stevie-baiat ; puii - Mavro si Aspro

8,956

oho,e mare smile sa o stapaneasca sanatosi smile cat ai dat pe ea? ) de curiozitate big_smile

- Bianca

8,957

De cateva zile de cand am facut cuibul ,femela sta aproape toata ziua in el si scoate rumegusul afara..trebuie sa-i pun alt rumegus sau sa-i las sa il scoata pe tot afara?

8,958

Nu trebuie sa-i pui altul ,ea  aranjeaza cuibul cum i se pare ei mai bn si scoate rumegusul. :succes:  :heart:

8,959

Si nu are nimic daca nu mai are rumegus pe cand o sa depuna ouale?

8,960

Si eu trebuie sa-i iau o colivie mai mare lui Angel..a cam crescut. Cam cat ai dat pe colivie, chelie_d? Mi-ar placea marimea aceea big_smile .

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

8,961

masteru wrote:

Si nu are nimic daca nu mai are rumegus pe cand o sa depuna ouale?

Pai o sa le depuna in scorbura aceea speciala
PS:daca o sa-i pui iar rumegus ea o sa-l dea din nou afara , deoarece ea lasa rumegus cat i se pare ei suficient :succes:  :hihi:

8,962

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BXuEJALaDM4[/youtube]
o serenada de la Paulie

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

8,963

Este un scump!!!!Pupam motatul!!! :hug:  :hihi:

8,964

biancadumi wrote:

oho,e mare smile sa o stapaneasca sanatosi smile cat ai dat pe ea? ) de curiozitate big_smile

am vazut in Hornbach, o colivie asemanatoare, era la 200 lei

8,965

De asta intreb..caci si eu am vazut in Hornbach o colivie asemanatoare, tot la 200 lei...si eram curioasa sa vad daca e vorba de aceeasi sau daca a luat-o mai ieftin hmm

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

8,966

200 de lei de la hornbach.Eu de acolo le iau şi mâncare,os de sepie,etc.................sunt mult mai ieftine decât în petshop-uri  wink

prieten adevarat este cel care,cu toate ca stie totul despre tine,te iubeste

nimfele mele : Kiri-fata ; Stevie-baiat ; puii - Mavro si Aspro

8,967

Aha..avand in vedere ce marime are nu e scump...ma apuc de strans bani smile .

Iusti

8,968

Niste poze cu Samy.

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

8,969 (edited by suana 30-01-2011 20:08)

Ehe...se intorc prietenii vechi.Si bine fac. :k: Sa fi poze cu cat mai multi motzatzi frumosi si alintatzi.  :hug:  :grey:  :nimfa:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,970

Bine ai revenit Mony !!! :hug: Imi era dor de voi ! S-a facut un frumos si jumatate Samy ! :pup:  :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,971

titi.coco wrote:

Este un scump!!!!Pupam motatul!!! :hug:  :hihi:

Multumesc!  :hug:

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

8,972

Hai sa dam o petrecere pentru toti prietenii,asa mai zic si eu,se mai anima Latifa ,asa cum a fost odata. Vine toata lumea cu animalutzele,apoi vedem ce-o iesi....  :hihi:    :pisica:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,973

flyaway70 wrote:

Bine ai revenit Mony !!! :hug: Imi era dor de voi ! S-a facut un frumos si jumatate Samy ! :pup:  :hug:

Multumesc  :rusine:  Cioculetul lui s-a facut foarte gri....si deja de pe unele pene din coada i-au disparut liniutele.Nu prea canta dar atunci cand canta te bufneste rasu...face in toate felurile posibile  smile   smile
In rest...nu sta pe mana si nu suporta sa se apropie altcineva de el decat mine.Noi suntem prieteni buni,eu imi fac bratari,el le strica,eu vreau sa dorm,el ma trezeste,ii pun apa,el baga seminte in ea,ii fac jucarii si el le strica,eu ii fac curat el face mizerie si tot asa.In rest mananca seminte din mana,roade tot ce prinde si ii place sa-mi roada unghiile  smile  are o placere sadica.   :angel:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

8,974

suana wrote:

Hai sa dam o petrecere pentru toti prietenii,asa mai zic si eu,se mai anima Latifa ,asa cum a fost odata. Vine toata lumea cu animalutzele,apoi vedem ce-o iesi....  :hihi:    :pisica:

pai hai sa facem un topic cu asta. :k:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

8,975

Ralukutza.cool si Deyseby va multumesc pentru sfaturi:*