Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
NU va dura ff mult ,este doar o chestiune de timp...ai rabdare toate la timpul lor. Mult noroc, si asteptam vesti :k: :k: :k: :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
NU va dura ff mult ,este doar o chestiune de timp...ai rabdare toate la timpul lor. Mult noroc, si asteptam vesti :k: :k: :k: :pup:
va rog sa imi raspunda si mie cineva la intrebare
buna,unii papagali nu suporta sa pui mana pe ei,incearca sa te imprietenesti cu el dandu-i ceva de mancare care ii place din mana ta.altceva nu stiu ce sa-ti spun.succes cu motatul.
In sfarsit si-a dat seama cineva de stresul la care este supus saracul papagal. El este aproape mort si ea il dreseaza :furios:
Vasi cu rabdare vei reusi sa te apropii de el. Lasal prin camera liber. Se va apropia el de tine.
le-am luat casa noua la cei mici :k:
oho,e mare sa o stapaneasca sanatosi
cat ai dat pe ea? ) de curiozitate
De cateva zile de cand am facut cuibul ,femela sta aproape toata ziua in el si scoate rumegusul afara..trebuie sa-i pun alt rumegus sau sa-i las sa il scoata pe tot afara?
Nu trebuie sa-i pui altul ,ea aranjeaza cuibul cum i se pare ei mai bn si scoate rumegusul. :succes: :heart:
Si nu are nimic daca nu mai are rumegus pe cand o sa depuna ouale?
Si nu are nimic daca nu mai are rumegus pe cand o sa depuna ouale?
Pai o sa le depuna in scorbura aceea speciala
PS:daca o sa-i pui iar rumegus ea o sa-l dea din nou afara , deoarece ea lasa rumegus cat i se pare ei suficient :succes: :hihi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BXuEJALaDM4[/youtube]
o serenada de la Paulie
Este un scump!!!!Pupam motatul!!! :hug: :hihi:
oho,e mare
sa o stapaneasca sanatosi
cat ai dat pe ea? ) de curiozitate
am vazut in Hornbach, o colivie asemanatoare, era la 200 lei
De asta intreb..caci si eu am vazut in Hornbach o colivie asemanatoare, tot la 200 lei...si eram curioasa sa vad daca e vorba de aceeasi sau daca a luat-o mai ieftin
200 de lei de la hornbach.Eu de acolo le iau şi mâncare,os de sepie,etc.................sunt mult mai ieftine decât în petshop-uri
Niste poze cu Samy.
Ehe...se intorc prietenii vechi.Si bine fac. :k: Sa fi poze cu cat mai multi motzatzi frumosi si alintatzi. :hug: :grey: :nimfa:
Bine ai revenit Mony !!! :hug: Imi era dor de voi ! S-a facut un frumos si jumatate Samy ! :pup: :hug:
Este un scump!!!!Pupam motatul!!! :hug: :hihi:
Multumesc! :hug:
Hai sa dam o petrecere pentru toti prietenii,asa mai zic si eu,se mai anima Latifa ,asa cum a fost odata. Vine toata lumea cu animalutzele,apoi vedem ce-o iesi.... :hihi: :pisica:
Bine ai revenit Mony !!! :hug: Imi era dor de voi ! S-a facut un frumos si jumatate Samy ! :pup: :hug:
Multumesc :rusine: Cioculetul lui s-a facut foarte gri....si deja de pe unele pene din coada i-au disparut liniutele.Nu prea canta dar atunci cand canta te bufneste rasu...face in toate felurile posibile
In rest...nu sta pe mana si nu suporta sa se apropie altcineva de el decat mine.Noi suntem prieteni buni,eu imi fac bratari,el le strica,eu vreau sa dorm,el ma trezeste,ii pun apa,el baga seminte in ea,ii fac jucarii si el le strica,eu ii fac curat el face mizerie si tot asa.In rest mananca seminte din mana,roade tot ce prinde si ii place sa-mi roada unghiile are o placere sadica. :angel:
Hai sa dam o petrecere pentru toti prietenii,asa mai zic si eu,se mai anima Latifa ,asa cum a fost odata. Vine toata lumea cu animalutzele,apoi vedem ce-o iesi.... :hihi: :pisica:
pai hai sa facem un topic cu asta. :k:
Ralukutza.cool si Deyseby va multumesc pentru sfaturi:*
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus