126

Re: Iepuras Pitic

http://biancadumi.sunphoto.ro/iepurasii … _saptamani

iepurasii la aproape 5 saptamani

- Bianca

127 (edited by suana 22-01-2011 20:24)

Bianca ai niste dragalasenii acolo.  :hug:
Punem si noi poze cu Cristal,ca de mult n-a mai fost in lumina reflectoarelor.Astazi s-a plimbat si a sarit in voie,Daissy preferand sa stea pe afara si asa n-a fost tot pe urmele lui. :hihi:
http://img824.imageshack.us/img824/7905/dscn0047l.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img508.imageshack.us/img508/1463/dscn0046e.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

128

Cristal mic si scumpic. :heart: Ii da Dany un pupic mare mare si il imbratiseaza muult de tooot. :heart:  :heart:  :pup:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

129

Multumim Dany :hug: Cred ca abia astepti sa-l ai acasa pe al tau.Cristal e de o cumintenie.......Iese putin la plimbare,sta la mangaiat si apoi direct acasuca.Si papa bine de toate,azi a primit nuca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

130

As fi asteptat daca as fi putut sa-l mai iau.  sad Am o multime de animalute si nu vreau sa mai intru in alte conflicte cu mama. :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

131

Ce pacat.....Daca ar sti ea ce cuminti sunt si dragalasi.Arata-i o poza ,poate o induiosezi.

132

Nu e vorba de asta Ramona, pt ca iubeste si ea animalele la fel de mult ca mine, imi ia papagalii si porcu de la mine din camera, le face curat, le pune mancare si ii tine la ea. smile Asta pana vin eu si o iau la trei ca de ce mi i-a luat. smile Aici e vorba de ingrijire, pt ca nu avem timp, eu la 3 jumatate ajung acasa, mama lucreaza in schimburi. Vara nu este o problema, pt ca ziua e mai lunga si nu se intuneca asa devreme ca iarna, am si eu si ei camera mica si nu avem unde sa tinem atatea custi pe timpul iernii, iar unde este loc e si frig. Si mai e inca o chestie, mai am doi ai si plec in bucuresti, daca o sa stau in gazda sigur nu or sa ma lase cu animale si nu voi putea sa-i las pe toti pe capul mamei. Cu 4 papagali (sper) si cu un porcut o sa se descurce. Oricum asta nu e o asa mare ploblema pt ca mai e destul timp pana atunci.  big_smile

133

Am inteles.Toate la timpul lor.Dar punem noi poze si asa iti mai trece dorul.....Intr-adevar e de munca daca ai animale si daca vrei sa fie toate in regula,bine ingrijite,in curatenie si alintate.

134

Multumim Ramona smile

Cristal e superb :heart: Venim si noi cu poze smile

suntem separati de mamica de o saptamana si ne descurcam foarte foarte bine smile

- Bianca

135

Doamne ce scumpici s-au facut.  :heart:  :heart:

136

Multumesc Dany smile :heart: las ca o sa fac mai multe poze cu negroteiul smile

- Bianca

137

Vaiii Bianca mai facut sa ma indragostesc. Cel alb imi place la nebunie e asa de dragalas ca imi vine sa ii pap boticul mic si dulce. Sa iti traiasca toti ca sunt minunati  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

138

Multumesc mult,da sunt tare scumpi :heart: :pup:

- Bianca

139

:heart: a meu, e a meu.  :heart:  :heart:  :heart:

140

Azi a plecat negroteiul smile noua lui stapana este Dydy smile o sa va povesteasca ea mai multe cand intra smile

- Bianca

141

Ce scumpete.... :bravo: Bianca sunt tare nedumerita......Cum de a furat iepurasul asta mic covorasul din cusca lui Bruno......Ca sta pe perna ca a mea inteleg dar pana la Bruno in cusca a ajuns :wow:  smile
Dany,asteptam venirea acasuca..... :bravo:

142 (edited by biancadumi 28-01-2011 21:12)

Eeeee,pai nu era atent si zdup la luat repede si a fugit cu el big_smile

si restul pozelor big_smile ca am uitat sa le pun big_smile

http://biancadumi.sunphoto.ro/Iepurasii … _saptamani

- Bianca

143

Pai ce sa va zic de el, toata noaptea a dormit cu mine in pat, m-a zgariat pe fata, pe maini pe ce-a apucat, sare de colo colo. Acum doarme la spatele meu, e asa scumpic.  :heart:

Adaugat: 29-01-2011 12:03

Uite-i. :heart:

144

Imparte cusca cu Barni?:) Este foarte dulcel:) Cum il/o cheama?

Animalele ne fac un singur rau in viata! Atunci cand mor...

145

hope a ajuns la mine,pun maine si poze

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

146

Cam alintatzi iepurasii astia mici.....  wink Dar nici nu se poate altfel,la cat sunt de dragalasi.Dany ,n-ai gasit dimineata ,,urme'' in pat  smile Aduni bobitza cu bobitza......  smile

147

Ba da, am gasit o multimee... smile  smile dar ce sa-i faci. Cusca nu pot sa zic ca o imparte cu Barni pt ca ei stau in pat, mai nou a invatat si barni cum sa iasa din cusca si sa se mai joace.

148

Teddy si Maya smile

a mai ramas Fulg,care va pleca saptamana viitoare... smile

- Bianca

149

Ce frumoase sunt. :heart: Asta mica imi sta in spate si imi face freza. smile

150

Buna, ma intrebam daca un porcusor si un iepuras pot sta impreuna in timpul alocat pentru plimbat prin afara custii.  Nu s-ar musca? In caz ca imi iau un iepuras as dori sa stiu, nu se bat? Din pozele lui Iloveanimals vad ca nu se cearta big_smile