Buna, silviu sunt raluca prietena andreei, ea imi da scris pe mess ce sa scriu aici pe forum si nu mai modific la persoana a IIIa
Adaugat: 28-01-2011 18:03
Dodo, l-am luat pe deget, si inca se rodea si se juca cu inelul. cand e pe deget parca e mai vioi. nu mai vomita, dar nici nu mai doarme cu capul in aripi. de mancat nu mananca nici nu bea apa, dar isi curata mereu penele. doarme cu capul in jos(nici jos de tot), isi curata mereu ciocul de batul din lemn pe care sta, are os de sepie, dar acum nu ii mai trebuie nimic. Dar cat timp a stat pe deget, i-am repetat o comanda si a facuto(sa se invarte, si sa dea gheruta) deci inca e constient si inteligent. Emurdar, lipicios de la ce a vomat el, si ochiul stang nu il tine ca cel drept(rotund cum il are el) il tine intr-un fel ca ochiul uman. se poate sa fie de la voma? adica sa i se fi lipit ochiul de pleoapa? si mai e ceva. la ochi are intr-un fel cum au crocodilii ochiul cand intra in apa(un fel de pielita) va rog, daca stiti sa raspundeti la intrebari cat mai repede. mai are sanse sa se faca bine? va multumesc
Si nu facea maro cu sange. echilibru nu avea, dar acum poate si-a facut efect antibioticul si seringa facuta de doctor. Acum doarme cu capul in aripi. am vrut sa o pun eu jos, dar nu sta. urca inapoi pe bat