7,876

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

D-na Mary:Va mutumesc :heart:
iancumarian:dupa parerea mea e foarte normal,poate face chiar si 10,dar acum sa te astepti la mai muti pui zic eu wink

7,877

vladcrisan wrote:

D-na Mary:Va mutumesc :heart:
iancumarian:dupa parerea mea e foarte normal,poate face chiar si 10,dar acum sa te astepti la mai muti pui zic eu wink

deja ma ingrijoreaza faptul ca puii nu or sa aiba loc in cuib!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

7,878

Si eu inainte sa le pun cuib voi confectiona unul mai mare,asa este si al meu wink

7,879

iloveanimals wrote:

smile pai cred ca a auzit sunetul asta la tine sau la tv, poate ai scos sunetul ala de pupic sau a auzit pe undeva. big_smile Asa face si miki cand e relaxat si candy la fel.  :pup:

cred ca ai dreptate smile eu ma mai uit pe Animal Planet si cred ca a auzit de acolo vreo pasare smile eram ingrijorata,ma gandeam ca poate o doare ceva si de asta am intrebat.multumesc de raspuns :pup:

7,880

Sa vedeti ce face Maya ! Nu stiu ce cauta ... poate cum sa iasa din colivie ! smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,881

ce scumpică e! smile

7,882

Kimmy va saluta si va doreste duminica placuta !!!!  :heart:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

7,883

flyaway70 wrote:

Sa vedeti ce face Maya ! Nu stiu ce cauta ... poate cum sa iasa din colivie ! smile

Avea apa acolo? Daca da, inseamna ca se spala si ea.  smile  :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

7,884

Nu avea apa ! Era goala ! Am zis ca nu are rost sa pun in 2 hranitori mancare ... si asa mananca putin ! Ce rost ar avea ? Si acolo se baga de obicei cand fuge de mana mea ! Dar atunci nu eram acasa ! A facut poza sotul meu ! smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

7,885

probabil ca acolo se simte in siguranta smile

7,886

:hihi:  Vinovatii, Micu & Piscotel .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

7,887

oau.....ce frumos e masculu....ptiu sa nu fie de deochi

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

7,888

Ce scumpei sunt.  smile  :heart:  :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

7,889

am sa va pun doar o singura poza cu outele si una cu nebunasii pentru ca imi merge internetul greu.Maine o sa va pun mai multe poze

1-cele 5 oute
2-tata baiatul fetita (de la stanga la dreapta)

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

7,890

ce frumosi sunt sati traiasca si viitori si actuali pui

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

7,891

Buna ! smile
Perusul meu,Rocco, are 5,max. 6 ani (nu stiu exact). El sta pe deget si ma plimb cu el in camera,dar doar atunci cand nu e si Kiki (in colivie ) prin apropiere. Eu nu am curaj sa o iau pe Kiki fiindca ma ciupeste(are 2 ani). Rocco nu prea e curios,el sta pe deget si pe floare si o ciuguleste,dar in rest nu se joaca,nu cerceteaza...nimic neutral.Cum sa il fac mai apropiat de mine? (in afara de vorbit),fiindca uneori fuge de pe deget,se sperie usurel...eu il am de 3 ani big_smile. De asemenea,cum sa il fac mai curios?Sa se joace si el cu oglinduta cu bilute din colivie pe care o am de un an  de ex.?Sau cu lucruri de prin camera,sa fie mai curios ?:)

2 perusi : Rocco & Kiki :x

7,892

cred ca nu poti sal faci mai curios deoarece este o trasatura cu care se naste
de imblanzit trebuie sai dai atentie...........dar daca-s doi nu stiu(ii imblanzesti mai greu)

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

7,893

Ma ajuta si pe mine cineva? va rog. mi-am cumparat inca un perus sa aiba Sunny companie pt ca am inceput sa lucrez si nu ii mai pute-am sa ii acord la fel de mult timp. L-am cumparat pe Coco de la ZOOMANIA am cerut un mascul, intradevar cernomul are o culoare mai albastruie dar si roz in acelasi timp sper sa fie mascul... imi puteti spune voi care este sexul lui Coco? va rog mult si multumesc... :perusi:  :iubareti:

:perusi: Sfaturile bune sunt cel mai probabil ignorate, dar asta nu este un motiv ca , sa nu le oferi. smile  ~~SANDA~~ 1 perus Bella si al 2-lea(coco care s-a dus la ingerasi) sad(

7,894

Poza nu e deloc clara. Mai incearca.  smile

7,895

silviu wrote:
poseidon96 wrote:

cred ca nu poti sal faci mai curios deoarece este o trasatura cu care se naste
de imblanzit trebuie sai dai atentie...........dar daca-s doi nu stiu(ii imblanzesti mai greu)

Nu este adevarat, orice perus cat de incapatant ar fi se poate imblanzi, doar ca trebuie foarte multa perseverenta, dar in general femelele sunt mai greu de imblanzit.

dar nu am zis ca nu ii poti imblanzi .....am zis ca daca sunt in pereche ii imblanzesti mai greu ca-si da atentie mai mult unul altuia

Adaugat: 25-01-2011 08:16

papagalii mei sunt in perioada de naparlire........si au pene in cuib........pana acum nu au avut niciuna.........ei leau pus acolo sau cand au intrat inauntru le-au cazut (mai multe pene sunt de la femela)???...............le scot sau le las acolo?

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

7,896

Lasa-le acolo, ce ai cu ele? eu la ai mei le puneam eu penele in cuib, si ei le scoteau.  smile

7,897

ok....ms

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

7,898

Astazi perusii mei au mancat patrunjel!!!... Abia i-am convins sa manance ceva proaspat. De fructe nu vor sa se atinga si nici de ou... dar eu insist, trebuie sa manance ca sunt papa bun pentru ei. Bibi parca nu mai musca asa tare, s-a mai imblanzit. Am descoperit ca nu-i place sa fie tinuta in pumn, sa se simta acaparata oarecum.. ii place sa stea in palma...si m-am conformat. Nu sta prea mult dar sper sa se obisnuiasca sa se joace cu mine, asa cum face Cipi. Va pup

7,899

paco al meu este acum ingeras :cry:  :cry:  :cry: s-a intamplat acum cateva minute  :cry: toata familia este afectata de moartea lui :cry: cand paco era pe fundul coliviei polly il curata si il incalzea :cry: mi-era atat de mila de ea... :cry:

7,900

Imi pare rau pt pierderea lui Paco,stiu ce simti in momentele astea pt ca nu de multa vreme a murit si Paco al meu sad