Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
D-na Mary:Va mutumesc :heart:
iancumarian:dupa parerea mea e foarte normal,poate face chiar si 10,dar acum sa te astepti la mai muti pui zic eu
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
iancumarian:dupa parerea mea e foarte normal,poate face chiar si 10,dar acum sa te astepti la mai muti pui zic eu
deja ma ingrijoreaza faptul ca puii nu or sa aiba loc in cuib!
Si eu inainte sa le pun cuib voi confectiona unul mai mare,asa este si al meu
pai cred ca a auzit sunetul asta la tine sau la tv, poate ai scos sunetul ala de pupic sau a auzit pe undeva.
Asa face si miki cand e relaxat si candy la fel. :pup:
cred ca ai dreptate eu ma mai uit pe Animal Planet si cred ca a auzit de acolo vreo pasare
eram ingrijorata,ma gandeam ca poate o doare ceva si de asta am intrebat.multumesc de raspuns :pup:
Sa vedeti ce face Maya ! Nu stiu ce cauta ... poate cum sa iasa din colivie !
ce scumpică e!
Kimmy va saluta si va doreste duminica placuta !!!! :heart:
Sa vedeti ce face Maya ! Nu stiu ce cauta ... poate cum sa iasa din colivie !
Avea apa acolo? Daca da, inseamna ca se spala si ea. :heart:
Nu avea apa ! Era goala ! Am zis ca nu are rost sa pun in 2 hranitori mancare ... si asa mananca putin ! Ce rost ar avea ? Si acolo se baga de obicei cand fuge de mana mea ! Dar atunci nu eram acasa ! A facut poza sotul meu !
probabil ca acolo se simte in siguranta
:hihi: Vinovatii, Micu & Piscotel .
oau.....ce frumos e masculu....ptiu sa nu fie de deochi
Ce scumpei sunt. :heart: :heart:
am sa va pun doar o singura poza cu outele si una cu nebunasii pentru ca imi merge internetul greu.Maine o sa va pun mai multe poze
1-cele 5 oute
2-tata baiatul fetita (de la stanga la dreapta)
ce frumosi sunt sati traiasca si viitori si actuali pui
Buna !
Perusul meu,Rocco, are 5,max. 6 ani (nu stiu exact). El sta pe deget si ma plimb cu el in camera,dar doar atunci cand nu e si Kiki (in colivie ) prin apropiere. Eu nu am curaj sa o iau pe Kiki fiindca ma ciupeste(are 2 ani). Rocco nu prea e curios,el sta pe deget si pe floare si o ciuguleste,dar in rest nu se joaca,nu cerceteaza...nimic .Cum sa il fac mai apropiat de mine? (in afara de vorbit),fiindca uneori fuge de pe deget,se sperie usurel...eu il am de 3 ani
. De asemenea,cum sa il fac mai curios?Sa se joace si el cu oglinduta cu bilute din colivie pe care o am de un an de ex.?Sau cu lucruri de prin camera,sa fie mai curios ?:)
cred ca nu poti sal faci mai curios deoarece este o trasatura cu care se naste
de imblanzit trebuie sai dai atentie...........dar daca-s doi nu stiu(ii imblanzesti mai greu)
Ma ajuta si pe mine cineva? va rog. mi-am cumparat inca un perus sa aiba Sunny companie pt ca am inceput sa lucrez si nu ii mai pute-am sa ii acord la fel de mult timp. L-am cumparat pe Coco de la ZOOMANIA am cerut un mascul, intradevar cernomul are o culoare mai albastruie dar si roz in acelasi timp sper sa fie mascul... imi puteti spune voi care este sexul lui Coco? va rog mult si multumesc... :perusi: :iubareti:
Poza nu e deloc clara. Mai incearca.
poseidon96 wrote:cred ca nu poti sal faci mai curios deoarece este o trasatura cu care se naste
de imblanzit trebuie sai dai atentie...........dar daca-s doi nu stiu(ii imblanzesti mai greu)Nu este adevarat, orice perus cat de incapatant ar fi se poate imblanzi, doar ca trebuie foarte multa perseverenta, dar in general femelele sunt mai greu de imblanzit.
dar nu am zis ca nu ii poti imblanzi .....am zis ca daca sunt in pereche ii imblanzesti mai greu ca-si da atentie mai mult unul altuia
Adaugat: 25-01-2011 08:16
papagalii mei sunt in perioada de naparlire........si au pene in cuib........pana acum nu au avut niciuna.........ei leau pus acolo sau cand au intrat inauntru le-au cazut (mai multe pene sunt de la femela)???...............le scot sau le las acolo?
Lasa-le acolo, ce ai cu ele? eu la ai mei le puneam eu penele in cuib, si ei le scoteau.
ok....ms
Astazi perusii mei au mancat patrunjel!!!... Abia i-am convins sa manance ceva proaspat. De fructe nu vor sa se atinga si nici de ou... dar eu insist, trebuie sa manance ca sunt papa bun pentru ei. Bibi parca nu mai musca asa tare, s-a mai imblanzit. Am descoperit ca nu-i place sa fie tinuta in pumn, sa se simta acaparata oarecum.. ii place sa stea in palma...si m-am conformat. Nu sta prea mult dar sper sa se obisnuiasca sa se joace cu mine, asa cum face Cipi. Va pup
paco al meu este acum ingeras :cry: :cry: :cry: s-a intamplat acum cateva minute :cry: toata familia este afectata de moartea lui :cry: cand paco era pe fundul coliviei polly il curata si il incalzea :cry: mi-era atat de mila de ea... :cry:
Imi pare rau pt pierderea lui Paco,stiu ce simti in momentele astea pt ca nu de multa vreme a murit si Paco al meu
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus