Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Daca se usca rana o sa-si revina.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Daca se usca rana o sa-si revina.
Isi va reveni...doar sa ai mai mare grija !
Au venit si pozele. Aici papam mancarica din lingurita. Cel mic a papat si au venit si restul inclusiv Puf si Perluta.
deyseby chiar ai la pasarici multe sa-ti traiasca foarte frumoase
Salut in primul rand ... mi-am achizitionat si eu astazi un papagl (Nimfa - mascul) si se prezinta ok dar are cateva tentative de a ciupi , oare din ce motive ? papagalul este pui are aproximativ 2 luni si cateva zile .. ce ar trebui sa fac ca sa ii castig increderea ( sa stea pe deget,umar,sa manance cu mine ) toate aceste lucruri.Multumesc
Bine ai venit. Daca ai rabdare cu el va fi perfect. Eu am reusit sa ma apropii de nimfele mele adulte care erau si foarte salbatice, dupa 2 ani. Nu am insistat si m-au acceptat pana la urma langa ei. Incearca sa-l lasi cat mai mult timp liber cu tine in camera si va veni el . Nu-l prinde fortat ca se sperie mai rau si va veni mai greu la tine. Va dura un pic, dar va veni. Daca il stresezi si intinzi mana spre el, se va speria foarte tare.
xxy, multumesc. Acum sunt 6 nimfe. Avem si un filmulet de astazi.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YNCAspx6__A[/youtube]
Salut in primul rand ... mi-am achizitionat si eu astazi un papagl (Nimfa - mascul) si se prezinta ok dar are cateva tentative de a ciupi , oare din ce motive ? papagalul este pui are aproximativ 2 luni si cateva zile .. ce ar trebui sa fac ca sa ii castig increderea ( sa stea pe deget,umar,sa manance cu mine ) toate aceste lucruri.Multumesc
Papagalului ii trebuie timp de acomodare cam o saptamana.Deci timp de o saptamana e mai bine sa nu il stresezi si sa il lasi sa se acomodeze.Te mai uiti din cand in cand la el i dai seminte,mar, morcov printre gratii ca sa vada ca nu i faci nimic rau.Si eu am procedat la fel cu nimfele mele.Masculul meu e obisnuit sa se aseze pe o perna care in urma cu cateva saptamani o tot puneam langa el sa se aseze pe ea si acum cand o vede merge pe ea.Cand se acomodeaza mai bine (3-4 saptamani) daca il poti lua in mana il iei si il mangai pe cap , le place sa fie mangaiati pe cap.Asteptam si niste poze .
Multumesc app foarte frumosi papagali tai mai ales si filmuletul .. Debea astept sa se ataseze si nimfa mea de mine
Fara frica...se va atasa,nu se poate totul din prima zi..usor usor,incearca sa stai cat mai mult pe langa cusca ei,dar nu sa te uiti tot timpul la ea,prefate ca este acolo de mult timp si ca e ceva normal.
Mary cine-i papagalul alb? :heart: :heart:
Am verificat azi dimineata si nimic Oricum o sa mai astept poate se va produce surpriza zielele astea
eu nu vad niciunul alb,doar unul whiteface
oricum sunt superbi toti :heart: sa iti traiasca
PS: care e puiul salvat de sotul tau ?
Mary pupam dulce frumusetzile. :pup: si ai mei baietzi canta exact la fel,doar au venit de la tine..... :hug: Frumosi si alintatzi.Am pus si eu la incarcat un film dar inca nu e gata.....Revenim......
credeti k am vreo sansa sa ii invat unu cu altu....knd il tin pe mascul in mana si il pun aproape de catel papagalu sare sal piste si catelu sal miroase :sol:
Am si eu o intrebare ... papagalul meu a mancat astazi normal dar in schimb nu a baut apa ... e ceva in neregula cu asta ? Sta suparat intr-un colt al coliviei
pai cel whiteface bianca. Tot alb e.
whiskey poate nu l-ai vazut tu. E primul papagal? Nu-ti fa griji ca nu moare el de sete.
Da e primu ... am uitat sa zic ca e pui si azi l-am cumparat nu cumva sa ii fie somn ?
pai daca l-ai cumparat azi e normal sa fie asa, cusca noua, mediu nou, alt trai.
haideti ca neam facut poze noi ca azi am fot prin casa si neam jucat
Foarte frumosi si ......motzatzi :hihi: Bravo lor.....Le prieste libertatea.
Am si eu o intrebare ... papagalul meu a mancat astazi normal dar in schimb nu a baut apa ... e ceva in neregula cu asta ? Sta suparat intr-un colt al coliviei
Este in regula, nu va dura mult starea lui, in maxim 2 zile se va adapta. Aceeasi reactie a avut-o si papagalul meu cand l-am cumparat. Statea mititelu asa trist si umflat si in ziua respectiva nici nu s-a apropiat de manacare iar acum sta numai in capul meu.
Debea astept si eu clipele alea :X
Mary cine-i papagalul alb?
:heart: :heart:
Este Puf al meu! Ilove, am papagalul asta de 2 ani. :hihi:
Bianca, puiul este unul lutino. Am doi pui lutino. Se cunoaste diferenta intre cel hranit de parinti si asta micu. Aia sunt mai grasi si mai zburdalnici. Si acum umbla dupa parinti sa-i hraneasca. A vrut Perluta sa-l hraneasca si pe cel mic, dar el nu a vrut. Instinctul de mama. In schimb sta cu fratii lui si se joaca, zboara toti si e ok. Cand il hranesc, nici nu-l dau jos de pe colivie. Il hranesc sus. Asa se apropie si ceilanti de mine. Vin toti 6 la lingurita si sunt tare scumpi. Doamne fereste sa misc un deget ca sunt in fundul coliviei
Ramona sa stii ca astept cu nerabdare filmuletul. Parca ii vad pe Puf si Perluta cum ii cauta prin casa. Am mai patit asta o data.
Parca era mai colorat, nu stiam ca e whiteface.
Mary cred ca e mai lung filmul,de ieri tot incerc sa-l incarc si se tot blocheaza. :sol: Maine fac unul nou si sper sa reusesc. :k:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus