Am sa postez mai jos 2 mesaje pe care le-a scris veronika_m84, dar in loc sa apese pe "citeaza" sau sa scrie in fereastra din josul paginii a apasat pe "raporteaza" si a scris in fereastra care se deschide acolo, asa ca mesajele au ajuns la mine in loc sa fie postate aici.
By veronika_m84 17-01-2011 14:53
Pasari : Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Treaba cu aripioarele am observat-o destul de tarziu...dupa ce i-am cumparat adica. Nu le-am taiat eu. Mi-a parut rau cand am observat asta dar am auzit ca le cresc. Nu ii privez de zbor sau libertate...stau mai mult pe-afara si zburda unul dupa altul. Nu se inalta intr-adevar pana la tavan dar zboara. In colivie doar mananca si dorm....in rest joaca cat cuprinde. Sunt foarte fericiti sa scormoneasca pamantul florilor si sa faca mizerie. Nu sunt tentati de flori ci de pamant. Mersi de ajutor
By veronika_m84 Astazi 17:06
Pasari : Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Multumesc pentru ajutor! Te admir pentru cunostintele pe care le ai despre pasari. Am sa-ti urmez sfaturile intocmai. E bine de stiut ca am la cine sa apelez in caz de nevoie. O zi buna iti urez. Sunt convinsa ca si perusii mei iti sunt recunoscatori ca ma inveti cum sa ii tratez. Merci inca o data!
Ambele posturi se adreseaza lui setris.
Intrebari frecvente si raspunsurile lorTermeni si conditiiVa multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!