2,876

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Multumim! :pup:

~Maria~iubeste~toate~animalele~!!!

2,877

Sa-ti traiasca Oli si Cipi, sunt niste dulci si niste haiosi.Sa fie sanatosi alaturi de voi, familia lor! smile
alexander, bine ai venit!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

2,878

sa savuram si noi un pic de alune big_smile

2,879

pofta buna smile

http://asia.sunphoto.ro

2,880

multumim tongue

mai nou , "spre bucuria mea" lui Tweety ii place sa roada covoru ...  :wow:

2,881

ei stai linistita al meu roade intrerupatoare si mai nou televizorul smile

http://asia.sunphoto.ro

2,882

televizorul la noi ii la ordinea zilei smile) tare mult ii place la Tweety sa stea pe masa de televizor ... langa televizor ... si apoi mai trage de rama televizorului smile si inca cate cacatele primesc eu pe televizor smile)

2,883

salutare tuturor,o sa va povestesc o problema pe care am avut-o cu Cookie,il am de ceva timp,cand l-am cumparat de la crescator avea pe picior inel,asa cum probabil au  majoritatea pasarilor.
cand l-am lua eu avea 9 luni(asa sustine crescatorul)in timp am vazut ca incerca sa isi roada inelul,am zis ca doar se joaca,pana intr-o zi cand l-am prins sa vad ce are,el fiind salbatic, nu vine la mine.
piciorul incepuse sa prinda o culoare ciudata,iar in locul unde era inelul se formase o oarecare adancitura.
am mers cu el la un renumit medic din bucuresti care s-a uitat la el,i-a dat ceva lichid dintr-o seringa,si a zis ca se va face bine,nu mai spun ca toata operatiunea a costat 100 ron si a durat 5 minute.
a zis ca nu este din cauza inelului si ca are o dermatita.
nu am fost convinsa de raspunsul lui asa ca am plecat in cautarea altui medic care sa ii scoata inelul,am gasit in sfarsit un medic care era de acceeasi parere cu mine si desi nu avea intrumentele necesare a facut tot posibilul sa le gaseasca ( avea nevoie de un cleste si a apelat la o bijuterie)si sa scoata acel inel din metal foarte dur.
ne-a dat tatament pentru el,o crema si vitamine,de la o zi la alta cookie se simtea mai bine,era vesel si incepuse sa se joace din nou.
nu o sa va spun la ce cabinet, vreau sa fac reclama,o sa va dau in schimb nr de tel al medicului 0722.201.994 Petrut Borda.II SUNT RECUNOASCATOARE CA AZI  COOKIE ESTE BINE SI FERICIT.

2,884

E bine ca si-a revenit, multa sanatae si tie si lui  Cookie smile

2,885

andrei... wrote:

E bine ca si-a revenit, multa sanatae si tie si lui  Cookie smile

multumim frumos!
la fel va dorim si noi!

2,886

Tweety in ultima perioada tare ciudat se comporta . Pana acuma rodea ziarele din colivie doar cand o inchideam si atunci le rodea de nervi ca e inchisa ... dar acuma nu mai conteaza ca e inchisa sau e afara  tot merge si roade ziarele din colivie ... si dupa ce se satura iese afara si isi vede de treaba .. oare vrea sa faca cuib?

2,887

Incearca sa schimbi ziarele cu altceva eu ii pun servete de bucatarie absorbante si sunt destul de bune si poate o sa le lase in pace si la mine l-a ros Alex de vreo doua ori cand nu ia convenit ce mancare i-am dat asa ca a protestat cum a stiut big_smile

2,888 (edited by Goti 26-01-2011 12:22)

da... dar ea protesta pana acum cand era inchisa ... dar acuma si daca e afara .. merge inauntru si roade ziarele smile) trebuie sa ii mai cumpar ceva jucarii din lemn sa aiba ce sa roada smile)

2,889

Stateam si ma gandeam, chiar nu mai retin daca Verdeatza are voie ciocolata( cu lapte, nu stiu daca conteaza, dar ciocolata d-asta am acum si as vrea sa ii dau si lui) si miez de la seminte prajite( gen Nutiline si alte neamuri si rubedenii de seminte)... Daca cineva ma poate ajuta cu informatiile astea ii voi ramane recunoscator, atat eu cat si partea inaripata a mea reprezentata de Verdeatza...

Verdeatza rullz...

2,890

Ciocolata NU AU VOIE

2,891

multumesc pentru informatie, totusi as fi inteles si daca scriai cu litere mici, dar e ok, merci inca o data...

Verdeatza rullz...

2,892

Nu am scris cu litere mari din rautate... imi cer scuze daca crezi ca din rautate am scris !

2,893

silviu wrote:

Ma adresez in special celor care au micul alexander, dar pereche, cat de tare pot tipa fiintele astea "mici"? smile Se intarata la tipat unul pe celalalt?

Eu am doar unul si  iti spun ca poate tipa foarte tare cand vrea si cand ma refer la cuvantul 'tare' vreau sa spun ca s-ar putea sa te doara urechile(pe bune) insa al meu face de obicei atat de tare atunci cand nu-i convine ceva sau ii lipseste ceva,  deci al meu o face rar dar cand o face stie stiu si vecinii big_smile

Adaugat: 04-02-2011 20:06

neagoeg wrote:

Stateam si ma gandeam, chiar nu mai retin daca Verdeatza are voie ciocolata( cu lapte, nu stiu daca conteaza, dar ciocolata d-asta am acum si as vrea sa ii dau si lui) si miez de la seminte prajite( gen Nutiline si alte neamuri si rubedenii de seminte)... Daca cineva ma poate ajuta cu informatiile astea ii voi ramane recunoscator, atat eu cat si partea inaripata a mea reprezentata de Verdeatza...

Dupa cum spunea si Goti ciocolata nu are voie, in general cam nici un animal sau pasare nu prea au voie sa manance ciocolata, seminte prajite iarasi nu prea ar fi recomandate mai ales cele cu sare, sarea le poate face rau papagalilor deci fara sare, eu ii mai dau din cand in cand seminte nutline negre fara sare si nu a patit nimic dar ii dau mai mult pentru ca i se face pofta cand ma vede pe mine ca mananc...daca o sa-i dai seminte de care-ti spuneam si eu sa nu exagerezi, eu ii dau cam 10 boabe, asa de pofta cat sa nu rupa cusca smile

2,894

ma intereseaza sa cumpar 1 pui micul alexandru,daca stie cineva o crescatorie serioasa in zona Olteniei sau cat mai aproape de Craiova,iar daca nu exista in zona oriunde in tara,numai seriosi sa fie proprietarii.

\multumesc!

2,895

micul alex are voie rodie ??  hmm

Ana :heart:

2,896

buna seara
am shi eu un micutz alex...gri... crescatorul dl care l'am luat mi'a spus k o s s fak albastru, insa nu prea stiu c s cred despre asta...inelul din jurul gatului abea aqm incepe s s formeze. conform crescatorului, aqm ar trebui s aiba km 10 luni...
il am din iunie shi ink nu vrea s vina l mn...manank din mana, e f pofticios, zboara linistt prin kmera, s distreaza, face nebunii samd, numai k nu ma lasa s il ating si nici nu vrea s vina s s aseze p mn...
ma intristeaza f tare lucrul acesta, insa sper s capete mai multa incredere in mn d acum incolo...
app, dodo, musca extrem d tare...shi ai vostrii fac l fel? :-s

2,897

Ana, ``crescatorul``, te-a pacalit. Alexandrilor, le apare inelul din jurul gatului pe la aprox. 1 an si jumatate, in nici un caz la 10 luni.

Simo

2,898

annnnna wrote:

buna seara
am shi eu un micutz alex...gri... crescatorul dl care l'am luat mi'a spus k o s s fak albastru, insa nu prea stiu c s cred despre asta...inelul din jurul gatului abea aqm incepe s s formeze. conform crescatorului, aqm ar trebui s aiba km 10 luni...
il am din iunie shi ink nu vrea s vina l mn...manank din mana, e f pofticios, zboara linistt prin kmera, s distreaza, face nebunii samd, numai k nu ma lasa s il ating si nici nu vrea s vina s s aseze p mn...
ma intristeaza f tare lucrul acesta, insa sper s capete mai multa incredere in mn d acum incolo...

Daca se vede doar putin crescatorul a avut dreptate la fel e si al meu, daca e gri ramane gri, la inceput asa sunt ei oricum al tau e destul de sociabil pentru inceput asa ca ai rabdare si seva obisnui sa vina la tine, pe tine, de pus mana nici eu nu pot sa o fac cu al meu si il am aproape de un an, pana acum am reusit sa-l fac sa vina la mine cand ii spun si tot cand ii spun sa intre in colivie.

2,899

annnnna wrote:

buna seara

Doamne ce limba e asta?Pasareasca cumva?.........

On topic:va rog,imi poate recomanda cineva un crescator serios de micul alex?

stima..

2,900

adycoke2 wrote:
annnnna wrote:

buna seara

Doamne ce limba e asta?Pasareasca cumva?.........

On topic:va rog,imi poate recomanda cineva un crescator serios de micul alex?

stima..

Eu de exemplu l-am luat dintr-un magazin si sunt foarte multumit de el, crescatori nu cunosc dar, cred ca ar fi mai usor daca ai specifica pana unde esti dispus sa te deplasezi dupa el...