silviuof wrote:Suana, am o intrebare. La tine, nimfele nu sunt "geloase" pe catel. La mine, golanul meu se cam uita ffffff ciudat cand ma vede ca ma joc cu tora, ca o iau in brate. Faza cea mai dura este cand lucrez la birou si tora sare la mine in brate si golanul din partea cealalta ridica capul si se uita cu un ochi si ne urmareste. Te intreb lucrul acesta, pentru ca ma gandeam astazi, ca, poate golanul meu e cam gelos si de asta nu vrea sa se apropie de mine ca sunt cu "inamicul" lui.
Sunt bucuros astazi pentru ca l-am gasit pe golanul meu afara. A iesit singur. Bineinteles, a inceput sa se joace, sa topaie pe dulap si sa cante. Mi-e cam ciuda pe el, ca s-a invatat un puturos. nu mananca nimic altceva decat semintele de mei, semintele de floarea soarelui le dau la pasarele, pe geam afara. E un incapatinat golanul meu si ma cam oftica.
Ce sfaturi imi mai dati?
La mine e tocmai invers
Daissy e putin geloasa cand ma ocup de pasari.Cum ele sunt obisnuite si vin pe la mine sau in bucatarie in vizita Daissy face o fata si incepe sa latre si sa sara.Dar nu le face nimic la nici unul din ei.S-a intamplat ca unul sa mai aterizeze pe jos ,insa pune doar boticul pe el si se uita apoi la mine.Daca tin vreunul in mana si ajunge la coada linge coditza si da cu labutza.Sunt niste scumpi .
Adaugat: 18-01-2011 19:00
parau nimfele s-au imperecheat?Au cuib?E posibil ca femela sa depuna doar un ou si apoi se opreste.Asta s-a intamplat si la mine dupa ce am adus baietzii.Au depus un ou,Silverina a avut probleme de sanatate,iesindu-i cloaca.Poate ca femela e obosita de atata depus la oua si nu e indicat sa mai depuna acum.
Pe vremea asta mohorata si noi suntem plictisitzi.....

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Adaugat: 18-01-2011 19:11
shadowdinasty wrote:Voi de unde luati polen? Recunosc, sunt apicultoare
dar nu chinuim albinele cu polen, ca nu e chiar ok pt sanatatea lor, ne axam doar pe miere si ceara.
Cat polen amestecati in mancare?
Va mananca pasarile?
E prima oara cand aud ca e ok... (rusine mie:( )
Ce figura esti
Ia polen de la concurentza si da-le cateva seminte amestecata in mancare o zi pe saptamana.La mine nimeni nu refuza nimic,de la ou,morcov,mar,branzica de vaca,firimituri de paine prajita,pop-corn etc.Polenul il papa toti cu placere.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: