desana wrote::nimfa: eu am 1 perus si o nimfa in acceasi colivie iar daca nimfa sta langa perus,perusul o bate,a apucato de cap si a tras-o de pielea apului pana am inervenit eu iar acum cateva clipe i-a rupt o pana,nimfa vrea sa se imprieteneasca cu el iar el o bate si nimfa nu il bate deloc,acum sunt in vederea mea si nimfa sta mai langa mine ca stie ca o apar
Scuza-ma ca intervin dar semeni neobisnuit cu katygwen care nu demult a luat ban.Ai acelasi stil de a scrie pe banda si o gramada de sfaturi pentru toata lumea.De unde iei atatea sfaturi,,utile''?Si unde ai vazut tu veterinari priceputi la pasari?????
Daca ma insel scuze,dar nu prea gred.Greu de confundat felul cum iti etalezi toate ,,cunostiintele''.Azi ti-ai luat si nimfa?Nu ne delectezi cu o poza?In cazul in care ma insel si nu esti cine cred eu.....Nu-i asa ca e usor sa dai sfaturi dupa ce cei cu experienta au scris.De ce repeti ca un papagal ce a scris deyseby???Si tot ce rod papagalii,chestii micutze pot fi periculoase.Dar,na ,tu cu atat experienta n-ai patit niciodata nimic.Zau asa.... :bang: Habar n-ai cum se comporta perusii cu nimfele,cum convietuiesc dar scrii in nestire.
Si ca sa nu ma insel am mai recitit mesajele tale:intr-unul scrii ca nu ai o nimfa si stii de comportamentul lor de la o prietena,iar in alt mesaj ca ti-ai luat azi o nimfa.Nu stiu pe cine vrei sa prostesti dar asta e deja jignire adusa celor de pe Latifa si celor care au intr-adevar animale.Nu ai ceva mai bun de facut????
Si ca sa fie totul complet esti cont clona a userului ,,lalea''.Esti atat de neatenta,ca sa nu zic altfel.Latifa i-a atras atentia ei si tu ai raspuns.Iti faci conturi clona,conversezi si te feliciti singura pentru cate stii.Ma uimesti ,pe bune.Cred ca din bun simt,daca ai,ai putea sa te retragi si sa nu mai innebunesti lumea si sa o faci sa corespondeze cu tine degeaba.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: