@ Maestru - eu zic ca perechea e deja formata ! Altfel nu il lasa deloc sa se apropie de ea ! Are si ea toane, ca orice femeie !
Penajul sigur se reface , iar culoarea obisnuita a pielii lor este roz ... la a ta poate fi mai rosie din cauza ca se ciuguleste si se curata mai des ! Deci , eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi ...
@ Ramona - sa dea Dumnezeu sa le vina la motatii tai mintea la cap si sa puna "aripa" sa faca odata pui !!! :succes: ... Ei nu vad cata lume abia asteapta sa ii vada ? :hihi: Ca sa nu spun ca si eu as fi in stare sa iau unul whiteface de la tine ... Mie mi-ai da ?
... Desi cred ca mama mai are putin si ma bate ! :hihi: :hihi:
@ Chelie - sa sti ca cele mai bune pet-shop-uri sunt cele mai mici
In Cora ... etc. nu prea gasesti ce cauti , de obicei ! Mai repede gasesti in cele mai micute care sunt si mai bine aprovizionate ! De ex. am cautat in Animaxul de pe Iancului Oxivit si nu aveau (nu mai spun cum mi-au vorbit
)... si m-am dus vis-a-vis la un pet-shop care era si farmacie veterinara si am gasit ! Si ce frumos vorbea vanzatoarea ...
@ Silviuof - Este pur si simplu o bucata de BCA taiata ... nimic mai mult ! E pusa pe post de scarita , ca sa urce si sa isi toceasca si gherutele si ciocul in acelasi timp . Vad ca la ai mei le place ! Si dopul (pus la colivia perusei) e o improvizatie pana am sa reusesc sa ii fac si Mayei un bat ca la colivia nimfelor . Nu prea am avut timp !
Si nu mi-a spus si mie nimeni daca e bine ca am suprapus coliviile
Apropo , sa nu uit sa va spun ca acum jumatate de ora Ally era la ora de "amor" ! :hihi: Poate o sa imi faca iar pui ?? :wow:
:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel: