1,876

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

K,mutumesc :k:

1,877

salut ma numesc Oana si am si eu doua zebrute si de ieri le-am dat drumul prin camera mea si masculul intra dar azi am bagat mana si am scos si femela si acum nu mai intra nici una in colivie e din cauza femelei ca masculu sta numai langa ea si femela nu stie unde sa intre si atunci nu stiu cum sa le prind ma ajutati va rog dar mai repede ca as vrea sa se bage in cuib.

1,878

astazi l'am gasit mort pe Cipy al meu  :cry: m'am uitat la fundulet si am vazut ca avea diaree...maine am sa ma duc sa ii iau pereche lui Ciry ca imi pare rau sa o las singura...oricum, o sa imi fie tare dor de micutul meu  :cry:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,879

Imi pare tare rau Andreea pentru micut sad Sper sa ii iei cat de repede lui Ciry pereche ca saracuta sigur este suparata sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,880

multumesc estera.i'am luat ieri pereche...sper sa se inteleaga

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,881

Buna ziua, sunt noua pe acest forum, si in acelasi timp, proaspata posesoare de zebrute! Fetita are cam 2 luni, iar baiatul l-am luat din pet shop. Am o intrebare: coloritul mai sters al baiatului se datoreaza unei varste mici (asa cum mi-a spus vanzatorul) sau pur si simplu asa este penajul lui? Eu as vrea sa se mai intensifice...am atasat poze. Multumesc!

1,882

Intensificat sau nu,eu zic ca sunt foarte frumoase si sa ai mare grija de ele !

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

1,883

Bine ai venit manuk . Sunt foarte frumoase zebrutele. Sunt amandoua foarte tinere ca inca nu au ciocul si penajul intens colorat . Nu iti face griji ca penajul se va intensifica doar ca sa mai creasca si i se va face si ciocul de un rosu mai aprins smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,884

Am avut si eu 2 perechi de zebre. Acestia imi faceau oua, le cloceau si cand puiii erau mari nu le mai hraneau si ei mureau.
De ce?

1,885

astazi am vazut ca perechile mele de zebrute au cate un ou  smile

1,886

Buna dimineata! Mi-am adus alta pereche de zebrute:D as vrea sa va da-ti cu parerea despre aceastea. multumesc!

1,887

Excelent de frumoase ! Sa ai mare grija de ele !!!

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

1,888

da acuma o sa am pana acuma am mai avut 2 perechi da a reusit pisica sa le ia smile)

1,889

zebrutele mele s'au oprit din ouat.una are 4 oua, iar cealalta are 3 oua

1,890

buna seara! acuma am la zebrute 4 oua:D sper sa mai faca daca nu e bn si atat:X

1,891

Buna ma numesc oana.Zebrutele mele au 2 pui si au prins deja pene,au 1 5 zile as avea si eu cateva intrebari deoarece nu am mai avut pui pana acum....:
-dupa ce puii sar din cuib pot sa schimb cuibul deoarece este murdar?
-ar fi bine sa iau un cuib mare sau sa iau 2 cuiburi mai mici?
-daca puii sar din cuib cum ii pun la loc ca am auzit ca nu e bine sa pui mana pe ei....sa iau manusi?
Astept raspunsuri smile Multumesc

Iubesc animalele

1,892

onutza1998 wrote:

Buna ma numesc oana.Zebrutele mele au 2 pui si au prins deja pene,au 1 5 zile as avea si eu cateva intrebari deoarece nu am mai avut pui pana acum....:
-dupa ce puii sar din cuib pot sa schimb cuibul deoarece este murdar?
-ar fi bine sa iau un cuib mare sau sa iau 2 cuiburi mai mici?
-daca puii sar din cuib cum ii pun la loc ca am auzit ca nu e bine sa pui mana pe ei....sa iau manusi?
Astept raspunsuri smile Multumesc

Iubesc animalele

sati traiasca puisori!Nu sunt expert in zebrute dar cred ca le poti schimba cuibul.ar fi bine sa iei 1 dar mai mare si poti sa ii pui la loc fara nici o grija,Pasarile nu sunt ca mamiferele sa simta mirosul si sa respinga puii.Sunt sanse de 4% sa ii respinga asa ca trage singura concluzia!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

1,893

am zis sa trec si pe aici si sa va spun ca tot astazi a iesit si un pui de zebruta  big_smile

1,894

Am avut si eu 2 perechi de zebre. Acestia imi faceau oua, le cloceau si cand puiii erau mari nu le mai hraneau si ei mureau.
De ce?

1,895

zebrele aus. canta ? Sunt la fel ca si canarii...

1,896

cum aleg o fetitia?si de unde stiu ca am baietel???? :perusi:

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

1,897 (edited by biancadumi 24-01-2011 23:22)

smile poti sa alegi tot o fetita alba (fetitele albe nu au ciocul asa rosu aprins),al tau e baietel pentru ca are ciocul rosu aprins smile,fetitele il au mai  mult portocaliu smile

- Bianca

1,898

mi`a adus tata un mic canar dar  nu stiu ce specie e si nimic depre el..canta foarte frumos in schimb :merci:

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

1,899

Nu cred ca e canar wink

- Bianca

1,900

Aia e zebra australiana, albino.  smile  :k:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki