8,601

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

A,bine o sa-i spun....Dar,poate au cineva de vinzare de pe-aici??? :iubareti: Ca iubesc nimfele...

8,602

alexiq nu cumpara de la pet-shop ca porma  o sa regreti, cumperi de la cineva care cresc pui,in primul rand de pe latifa,eu,deyseby,flyaway etc...daca vrei un pui am eu blanzi de mana

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,603

Bine,chiar m-ai convins big_smile ...Dar  de unde esti???

8,604 (edited by Misu85 08-01-2011 11:35)

suana wrote:

Din pacate nu au pui,nici una din perechi.Poate la primavara......

imi faci si mie rost  unu? mor dupa ele albe  big_smile

P.S Bucuresti

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,605

Bine,o sa-i spun mamicii mele, ma bucur ca m-ati primit si va comportati cu mine parca ma stiti de-o viata.... :pup: vin cu vesti big_smile

8,606

ce draguta e nimfa ta:X,app cei care au nimfa,am vazut la petshop o nimfa splendida care in spatele motolui era chel(in zona capului) si alte nimfa care stateau molestie si nu ca ar fi obosite dar de fiecare data cand ma duc acolo sunt asa si stau impreuna cu rosella si kakariki,dar de ce e cheala acolo pe cap nimfa aceea?m-a apucat groaza,aveau si perusi batrani si daca ii ei acasa a2a zi mor ca era fff batrani si o nimfa la fel de batrana,nimfa cu chelia aia era tanara din cate am observat :furios:

Love Nature
1 :perus: Paco(perus)
1 :caine: Cody(shih-tzu)

8,607

katygwen wrote:

ce draguta e nimfa ta:X,app cei care au nimfa,am vazut la petshop o nimfa splendida care in spatele motolui era chel(in zona capului) si alte nimfa care stateau molestie si nu ca ar fi obosite dar de fiecare data cand ma duc acolo sunt asa si stau impreuna cu rosella si kakariki,dar de ce e cheala acolo pe cap nimfa aceea?m-a apucat groaza,aveau si perusi batrani si daca ii ei acasa a2a zi mor ca era fff batrani si o nimfa la fel de batrana,nimfa cu chelia aia era tanara din cate am observat :furios:

Asa am vazut si eu un mascul care era galben si frumos dar fara pene in spatele crestei.In petshop fiind mai multi la gramada se bat si isi smulg penele ..eu am luat o femela si ieri a implinit o saptamana..abea astept sa i creasca penele (cred ca este pui sau cred ca a naparlit).Ii lipsesc pene de pe gat si de sub aripi.Cand se curata i se vede pielea cateodata.Oare o fi naparlit sau e inca pui :-??.Incepe sa se inteleaga tot mai bine cu masculul.Stau unul langa altul si masculul i canta si se pune cu capul pe aripa ei dar cateodata se mai si ciocanesc.Azi am observat ca daca bag mana in cusca sa o mangai pe femela (pentru ca ea este mai blanda big_smile) masculul vine si ma ciupeste de deget si cand scot mana din cusca se apropie de ea si sta tot pe langa ea.

8,608

Draguta pasarica,Silviu :nimfa: Mamica a spus ca imi ia aga.... sad  :dans:

8,609

un amic(nu e din acelasi oras cu mine)mi-a trimis niste poze cu nimfele lui si mi-a zis ca daca vreau pot sa va arat picii lui :iubareti:
in prima poza este Ciuf
in a2a poza este Ciuf cu Pikaciu
in a3a poza este Ciuf cu Pit
si in ultima poza este Pit

Love Nature
1 :perus: Paco(perus)
1 :caine: Cody(shih-tzu)

8,610

silviu wrote:

http://shareimage.ro/images/uxfnoknmqgfbf3wca3em.png
Revenim si noi cu o poza facuta de dimineata!  smile Cred ca nimfa de la D-na Laura este mascul, fiindca masca incepe sa i se ingalbeneasca, dar nu-i nimic fiindca la vara vom lua 2 femele frumoase pt. amandoi baietii.

P.S: Pe Oliver nu l-am facut azi "vedeta" fiindca in nici o poza nu am reusit sa-l prind cum trebuie, au iesit toate pozele miscate.  smile

Silviu , s-ar putea sa ai dreptate , totusi ! M-am uitat pe poze si acum parca e mai mult galben la fata "ei " ! Dar l-ai auzit cantand sau tipa ? Nici eu nu stiu ce sa mai zic ... :wow:
Chiar imi este dor de toti puiutii pe care i-am dat ! :angel:  :heart:  :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,611 (edited by silviuof 09-01-2011 16:53)

katygwen Incredibil. Ce am vazut noi in poze, e o pisica???? Adica pisica sta in colivie cu nimfa???? smile  smile  smile  smile  smile  Super tare smile  smile
Cand au :sol:  :sol:  :sol: ??
Cine are o  white face (femela pentru golanul meu)? Ma bate gandul sa ii cumpar "toarta"  big_smile

Silviu, am o rugaminte, poate ii inregistrezi putin, ca sa imi dai si mie, sa asculte golanul meu. Tare mult m-as bucura sa invete si el alt trill.

8,612

Pozele puse de katy sunt luate de pe net.Pot fi si ale unui amic,nu zic,dar am mai vazut eu ,,copiatori'' din astia.Stiam ca le-am vazut undeva dar  a primit ban pana am putut s-o contrazic.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,613

pozele sunt foarte interesante!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

8,614

silviu wrote:
silviuof wrote:

Silviu, am o rugaminte, poate ii inregistrezi putin, ca sa imi dai si mie, sa asculte golanul meu. Tare mult m-as bucura sa invete si el alt trill.

Nu am o camera video sa-l pot inregistra, dar daca o sa fac rost, cu siguranta.

Nu neaparat sa il filmezi, ci doar sa il inregistrezi, audio. Este destul pentru golanul meu. Merci

8,615

salut,eu doresc sa imi iau o nimfa si am vazut la peshop o nimfa galbena frumoasa si in spatele motului pe cap era chel,cred ca e mascul,frumos dar nu stiu ce sa fac,sa ma duc duminica la piata de animale sa ma uit acolo sau sa vad de la petshop,ca as fi dorit sa iau nimfa aia galbena dar nu vreau sa fie bolnava si sa o iau asa,ce sa fac? :rusine:

~Maria~iubeste~toate~animalele~!!!

8,616

deutzza_1994 wrote:

a inceput dodo sa manance, deoarece i-am bagat un perus in cusca, si manca el, si acum mananca si dodo smile dar nu mananca mult, oricum e un inceput. vroiam sa ma duc sa il dau inapoi... Si cine are nimfa fetita, 5 luni... nu mai mica.? ca vreau sa ii iau pereche. sa fie din bucuresti... pretul, culoarea ma intereseaza. multumesc!  :nimfa:   big_smile

Sunt atat de suparata pe tine incat nu stiu ce pot sa-ti spun in acest moment. Acest pui pe care tu il ai nici macar nu a fost intarcat de parinti. Este un pui de max 2 luni. El nici macar nu stie sa manace, sa sparga o samanta si tu vrei sa-l dresezi sa vorbeasca sau il tii cu forta pe mana sau in mana sa-l termini total? Stresul la pasari inseamna moarte domnisoara. Nu ti-ai dat seama de la cel care ti-a murit? Puiul pe care il ai acum  il tii intr-o colivie mica de perusi si arata groaznic. Nici macar nu stii ce este si vrei deja o fetita pt el. Eu una nu te inteleg si nici nu are rost sa ma enervez aiurea. Ou fiert i-ai dat? Fructe si legume nu vrei sa-i dai . El nu stie sa manace nimic. Este mult prea mic. As fi in stare sa-i strang de gat pe angajatii din pet shopuri care chinuie animalele astea si pe crescatorii care dau puii numai sa scape mai repede de ei si sa scoata alta tura.  :furios:   :furios: 
Florin, sfatul meu este sa lasi puii sa fie hraniti de tata in continuare. Ii stresezi si pe ei si pe tatal lor.
Dany eu am pui acum dar nu sunt intarcati. Sunt micuti. De cand lucrez , perechea mea s-a plictisit si mi-au scos 4 pui. Sansele sa ajunga unul la tine sunt cam minime datorita distantei. Stii si tu.
Ramona pupa baietii si fetele din partea mea.   :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

8,617

am si eu o mica problema..am un tekel de 4 luni si din cate vad cand le dau drumul nimfelor prin casa fuge dupa ele knd zboara mai ca le`ar manca...ce sa fac sa se invete unu cu altu? knd le las cusca jos catelul se duce la papagali kre se infoaie si sar sal ciupeasca iar el fuge in schimb knd zboara sare la ei

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

8,618

suana wrote:

Pozele puse de katy sunt luate de pe net.Pot fi si ale unui amic,nu zic,dar am mai vazut eu ,,copiatori'' din astia.Stiam ca le-am vazut undeva dar  a primit ban pana am putut s-o contrazic.

Suana,am specificat foarte clar ca nu este din oras cu mine l-am cunoscut prin prietenii si mi-a dat poze cu nimfele lui eu nu am stat sa caut daca sunt sau nu luate dupa net,exista si posibilitatea ca el sa le fi postat pe net,dar,te rog daca mai vezi pozele astea din intamplare pe net zimi si mie site-ul,te rog,rezolv eu problema asta,urasc sa fiu mintita in special despre niste sufletele :heart:

si am vrut sa stiu de unde se poate lua o nimfa,adica cine iti poate spune cu exactitate(aproximare)varsta si cu exactitate sex-ul,am auzit ca de la un crescator e mai bine decat de la pet-shop dar e un targ de pasari la mine in oras in fiecare duminica,ar fi bine sa iau de acolo?

am luat id lui katygwen si a zis ca ea momentan are ban si m-a rugat sa iti transmit acel mesaj suana,si a zis ca ii pare rau daca esti suparata pe ea dar sa ii spui siteul daca il mai observi buga

~Maria~iubeste~toate~animalele~!!!

8,619

:bd: salut tuturor parintilor si motatilor lor!a trecut ceva timp de cand nu mai mi am facut aparitia pe aici,dar am fost plecata din oras.
nu stiu cum a inceput anul ptr. voi dar mie ziua de Sf. Ioan mi a rezervat o mare surpriza.Intru cat a fost ziua mea de nume scumpul meu iubit mi a adus un motat de o frumusete rara(ca orice "parinte" mi se pare ca pufuletele meu este cel mai frumos  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile )asa ca fara a ma mai lungii cu vorba postez cateva poze cu frumosul meu  tongue  tongue  tongue
de asemenea as avea o rugaminte ... dak se poate sa mi spuneti daca este baiat sau fata.eu banuiesc ca este baiat dar nu sunt sigura 100%.
va multumesc!

8,620

salut,as vrea si eu niste sfaturi cu privire la niste pui de nimfa pe care mi i-au facut "copilasii" mei big_smile(am citit ceva prin forum,dar chiar nu am timp sa citesc toate cele 416 pagini,cu toate ca sunt sigur ca voi gasi multe lucruri interesante si ajutatoare,insa sper pe masura ce timpul imi va permite sa-l lecturez wink )

puisorii au deja 23-26 de zile,dar parca nu s-au dezvoltat cum trebuie(o sa atasez si o poza cu ei la 24 de zile).Daca stiti imi puteti spune si mie daca sunt in regula sau nu ???(si ce e de facut daca nu sunt in regula,adica bine crescuti.........parinti le dau mereu sa manance,dar nu stiu ce se intampla de nu cresc sad

orice sfat este binevenit,multumesc

prieten adevarat este cel care,cu toate ca stie totul despre tine,te iubeste

nimfele mele : Kiri-fata ; Stevie-baiat ; puii - Mavro si Aspro

8,621

Au 23 de zile de cand au iesit din ou?
Trebuiau sa fie mult mai mari.
La mine la 30 de zile a iesit din cuib, ieri chiar, dar a intrat imediat.

8,622

da,un pui are 26 de zile si unul 23,si am vazut poze puse de cineva cu 2 pui la 25 de zile si erau mult mai mari si aveau penajul destul de bogat.......

8,623

Locul unde le-ai facut poza banuiesc ca este temporar, nu?
Pare tava unei colivii.

8,624

da,este fundul tavii coliviei,nu este in regula ???

8,625

In mod normal trebuie sa existe un cuib exterior care asigura, printre altele, si conditii de temperatura mai bune.