1,951

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

La Multi Ani Buni !!! 2011

koko de la baita si cata

Adaugat: 01-01-2011 17:42

klausss wrote:

Foarte frumos,si impresionant de inteligenta lor...ceva ce orice iubitor de animale ar trebui sa aiba la casa...
Cat despre incidentul de mai sus,nu am observat pana acum,dar eu zic ca deyseby are dreptate,suana nu mai zic...Ma rog,sper sa nu se mai repede astfel de incidente.

cine greseste plateste, dar totusi nu cred ca trebuie sa fie distribuita o atmosfera gen SS, pentru ca si asa observ ca desi sunt multi posesori de verzituri se sta la o pagina cu saptamanile. de o saptamana tot intru si tot la pagina 87 suntem, la pag 86 tot mult s-a stat, nu prea se mai intra. macar cei cativa care mai sunt sa stim sa ne pastram unii pe alti.
nu stiu daca e chiar bine dar zic si eu

koko cu k

1,952 (edited by suana 01-01-2011 19:34)

,,La multi ani!'' pentru toata lumea.Ai dreptate comiashi.Eu una am fost tot timpul aici,chiar si in ultima perioada,cu toate ca nu am scris.Nu am avut nici timpul, nici nici starea de spirit necesara pentru a posta si a pune poze.Dar acum cu mutarea la casa noua,am sarbatorit cum se cuvine Craciunul si Noul An impreuna cu familia si animalutzele.Vom reveni ,e o promisiune.

http://img524.imageshack.us/img524/5818/dscn0014q.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,953

Buna ziua la toata lumea!!! va urez un an nou mai bun fericire si sanatate multa. am sa pun si eu 2 poze cu baiatelu meu la baie big_smile    apropo vrea cineva sa imperecheze fetita cu baiatu meu? big_smile

1,954 (edited by suana 04-01-2011 13:15)

Apropo....da!!!!! :hihi: Dar e distanta prea mare.....Frumos guleras are.Mi-as dori si eu un baietzel pentru Alexi,dar asta inseamna o voliera mai mare.Si as lua tot unul bland crescut cu mana.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,955

La multi ani!!! va zicem si noi . sa ne traiasca alexeii si toate animalutele sa fie sanatoase si sa fim sanatosi  si noi . :pup:

1,956

sa lionutz84..am mai vb noi....sti ca eu am o fetitza:P...si m-as baga la o imperechere...doar ca trebuie sa intrebam lumea cum se procedeaza....daca ai tu idei...te astept ceau

1,957

Ehei,era timpul sa ma mai pozeze mami.....Nu??? :rusine: Cum am iesit?!

http://i52.tinypic.com/23jiq6o.jpg
http://i53.tinypic.com/sx2mqc.jpg
http://i56.tinypic.com/s4qf4o.jpg
http://i51.tinypic.com/wbe0b6.jpg

1,958

Salut alecss!!! da stiu ca am mai vb smile u de unde esti? ca am uitat sincer big_smile pai nu cred ca ar fi vreo pb treaba cu imperecheatu... intrebam aici pe forum si sigur ne vom descurca noi.   Eeee o fata f frumoasa ai suana big_smile cred cai place mai mult lui coco al meu de ea  cool

App care este id tau de mess smile

1,959

Ce scumpica e Alexiii.  :heart: Vara urmatoare va vizitez ca vara asta nu pot ca nu am carnet.  smile sa stii Ramona ca eu nu plec cu mana goala.  :wis:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,960 (edited by suana 04-01-2011 20:03)

Te primim cu mare drag. :hug: Uite cum facem:ti-l ofer pe Bruno.....doar  pentru o plimbare,daca poti pleca cu el wink

1,961

Lasa-ma sa-mi aleg eu si mai vorbim.  smile  :hug:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,962

cine ne poate ajuta si pe noi cu info despre imperechearea marelui alex?merci

1,963

http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … eproducere
Aici se poate citi.Oricum daca perechea care se formeaza nu e impreuna decat in perioada de imperechere,unul din stapani trebuie sa faca o concesie si sa cedeze pasarea celuilalt pe o perioada de timp.Pe urma iar nu e bine ca trebuie despartiti.Stiu ca e greu cu 2 mari alexanderi dar na,poate gasiti o modalitatea sa fie bine pentru toata lumea.

1,964

merci suana....merci si pt sfat:D

1,965

ufff,abia am mai putut intra,nu mi mai puteam recupera parola.
va saluta din nou Co pe toti si va spune LA MULTI ANI! :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

1,966

La multi ani!  Pate va mai aduceti aminte si de noi. Paco , cel care nu vroia sa vina pe mana si era respingator. Acum nu mai scapam de el ... vine pe umar, vrea pup, numai pe noi, nici nu ne putem schimba sau pieptana  :bang: .   Acum zboara cam mult, vrea bagat in seama mai mult, si vrea sa se uite in oglinda. Zboara pana la oglinde , sta doua secunde in zbor la oglinda si apoi se duce la colivie. De ce? Oare ii trebuie pereche? Paco este baietel si are cam 1an si 4 luni, se cunoaste gulerasul, superb.

Mai , de Oti (ramona12) mai stiti ceva, mai are papagali? Imi plac pasarile astea, mi-as lua din fiecare, dar ma descurc cu ele? :wow:

1,967

Oti s-a retras de ceva vreme de pe forum dar pasari stiu ca are.Daca vrei caut nr. lui de telefon si ti-l trimit prim PM.Sunt frumosi tare si baietzeii mai ales cu gulerul acela superb.Asteptam si poze.....

1,968

Am sa pun si poze saptamana ce vine ... te rog sa-mi dai si nr. de tel. poate mai iau unul... as vrea si jako... si canari... zebre aus. ... acvariu  tongue    big_smile  am sa vad, cred ca mai intai treb. sa-i iau pereche lui Paco.

1,969 (edited by suana 06-01-2011 20:02)

Ti-am trimis numarul.Wow ,dar ai ganduri serioase in a-ti mari menajeria.Nu-i rau.Sa ti se indeplineasca.Viata e tare frumoasa alaturi de animalutze. :bravo:

1,970

o intrebare: pt. catei este ceva special de taiat gherutele; nu se poate folosi si la papagali?

1,971

Exista forfece special pentru catei mici si care se poate  folosi si  pentru papagali.E de marimea unei forfecutze normale de taiat unghii pentru noi.Se gaseste la farmacii sau pet-shop-uri.

1,972

pai, am unul. Poate am sa-l folosesc ...
Merci pt. nr., suana

1,973

costelliny,cat a costat papagalul tau si de unde l-ai luat? :heart:

Love Nature
1 :perus: Paco(perus)
1 :caine: Cody(shih-tzu)

1,974

costelliny wrote:

o intrebare: pt. catei este ceva special de taiat gherutele; nu se poate folosi si la papagali?

noi am rezolvat cu o piatra de la rau. ii place atat de tare de ea ca doarme doar pe piatra, si astfel isi pileste ghearele deoarece piatra e lata si e in permanent contact cu varfurile. de atunci nu mai inteapa

koko cu k

1,975

katy, il am de un an de zile. L-am luat de la cineva din iasi si am dat atunci 900
comiashi, nu se agata de plante, mai sunt intregi?
kati , daca vrei unul gasesti mai ieftin...