1,101

Re: Ghiciti rasa ;)

am pus doua poze ...care e mai clara
ghiciti ? :caine:

Adaugat: 30-12-2010 21:26

am mai gasit una ..poate e mai clara

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

1,102

akita inu, pune altcineva poza.  tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,103

gresit nu e akita inu

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro

1,104

spitz finlandez!!  big_smile  tongue  :angel:

Animalutele mele: 1 :hamster: - Furnica , 2 :caine: - Toto si Mira, 1 :pisica: -Puki,  si 1 :tzest: - Frankie.

:heart: I love animals. :heart:

1,105

Ala e...pune tu (nu mai puneti numele imaginii asemanator sau la fel cu cel a rasei...)

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

1,106

da katty55 pune tu poza smile

Adaugat: 31-12-2010 15:56

hai sa puna cineva o poza

www.maria97.sunphoto.ro

1,107

Hai ca pun eu o poza smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,108

Chihuahua

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

1,109

si eu cred ca e Chihuahua

Adaugat: 04-01-2011 23:11

cine pune poza ?

www.maria97.sunphoto.ro

1,110

ar trebui sa puna bratzarinuta,dar mai bine sa puna altcineva poza.sper sa nu se supere bratzarinuta! :pup:

1,111

alexandra10 wrote:

ar trebui sa puna bratzarinuta,dar mai bine sa puna altcineva poza.sper sa nu se supere bratzarinuta! :pup:

sper sa nu se supere daca pun eu  smile

pun doua ...care e mai clara....este aceasi rasa

www.maria97.sunphoto.ro

1,112

nu ma supar:) dar urmatoarea data cand ghicesc pun eu :k: .
Nu stiu daca am voie sa pun 2 variante dar eu cred ca e ori Welsh Terrier ori Schnauzer urias

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

1,113

bratzarinuta wrote:

nu ma supar:) dar urmatoarea data cand ghicesc pun eu :k: .
Nu stiu daca am voie sa pun 2 variante dar eu cred ca e ori Welsh Terrier ori Schnauzer urias

szc ca am pus eu in locu tau ...imi pare rau dar nu este welsh terrier sau schnauzer urias ....daca vrei pune tu

www.maria97.sunphoto.ro

1,114

bratzarinuta nu te supara(pui tu daca vrei dar sunt curioasa ce rasa este)eu zik asa:Fox Terrier ori Airedale Terrier  :pup:

Love Nature
1 :perus: Paco(perus)
1 :caine: Cody(shih-tzu)

1,115

nu este corecta rasa katygwen. daca vreti va spun rasa ca sa puna bratzarinuta ca ea trb sa puna dar daca nu a mai intrat am pus eu . :caine:

www.maria97.sunphoto.ro

1,116

hmmm,imi da dureri de cap rasa aceasta smile

Love Nature
1 :perus: Paco(perus)
1 :caine: Cody(shih-tzu)

1,117

:succes: Lucky :caine:  de revelion  :sanatate:

1,118

cine pune?

www.maria97.sunphoto.ro

1,119

sper sa nu se supere nimeni daca pun eu :hihi: 
o rasa simpla de gicit :bang:

-Ioana-

1,120

Akita Inu

1,121

Shiba Inu

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

1,122

si eu cred ca este Akita Inu

www.maria97.sunphoto.ro

1,123 (edited by ioana99 05-03-2011 13:34)

bravo! :bravo:
Vlad tu ai fost primul, pune tu acum!

-Ioana-

1,124

Sa vedem cine stie ce rasa este acesta

1,125

mastiff tibetan

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*