8,551

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Mai, eu nu inteleg de ce tot va agitati atat,cand l-am adus pe paco i-am dat drumul imediat si bine inteles la inceput asa e,dar porma se linistesc ei,si din prima zi au dormit frumos ca doi porumbei in colivie!

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,552

Acum 10 minute au intrat in cusca impreuna papagalii dupa ce au stat pe afara cam 2 ore big_smile.Cum au intrat s-au pus sa se odihneasca dupa plimbarea prin casa.Ei si cand sunt afara cauta pe covor si peste tot ..sunt foarte curiosi..As vrea sa stiu as putea sa le dau si alune , nuci si mai multe feluri de fructe.

8,553

Le poti da,morcov, cartof, broccoli, sfecla, napi, ardei gras, varza de Bruxelles, rosii bine coapte, vinete, fasole, mazare, mar, para, struguri, stafide, caisa, piersica, portocala, ananas,si lista poate continua...

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

8,554

buna.. stiti cumva daca noaptea trebuie acoperita cusca cu ceva?

8,555

Nu e nevoie,numa daca consideri ca iti vor face galagie,mai bine nu le acoperi deoarece asa se vor obisnui mai bine cu mediul.

My Pets:

8,556

nu face galagie. vroiam sa il acopar, deoarece am crezut ca poate se face  curent..

cum puteti voi sa va schimbati imaginea de  la avatar? ca am incercat si nu se pune alta. nu mai vreau poza asta daca a murit, nu mai are rost sa o tin sad

8,557 (edited by flyaway70 02-01-2011 23:49)

Esti off topic Deutzza , dar iti spun totusi ... trebuie sa incarci poza si dupa aceea sa dai ctrl+F5 .  wink

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,558

neata :* ii pot da drumu motatului prin casa? ca face ture in continuu prin cusca  :nimfa:

8,559

Desigur,de ce nu,dar ai grija sa nu se loveasca !

My Pets:

8,560

i-am dat, nu se loveste, dar da cu aripile de tavan, adica zboara prea sus. si stii ca nu manca deloc. nu a mancat de 2 zile. ar fi trebuit sa se acomodeze. bea multa apa pe stomacu gol sad

8,561

si baiatul meu se loveste de undele lucruru daca ii dau drumu prin casa
dar au mam gandit ca din cauza ca ii lipseste jumte de coada

8,562 (edited by klausn 03-01-2011 15:44)

parau@- Daca ii lipseste se poate,dar depinde si cat a fost lasat sa zboare,daca e pui si e la inceput e clar...

i-am dat, nu se loveste, dar da cu aripile de tavan, adica zboara prea sus. si stii ca nu manca deloc. nu a mancat de 2 zile. ar fi trebuit sa se acomodeze. bea multa apa pe stomacu gol

Despre lovitul de tavan,si kiki a mea se loveste cu aripile de tavan,parca e legata de el...asa zboara,cand se va obisnui mai mult,atunci va zbura prin locuri cunoscute de el/ea,depinde cum se invata...

My Pets:

8,563

Coada este importanta pt directie. smile aripile sunt principale in zborul unei pasari, are nevoie de pene mari la aripi pt a se inalta si muschii sa fie antrenati.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

8,564

Am si eu de pus o intrebare.Femela mea este foarte mare si grea (are 122 grame) si ma intrebam daca poate sa depuna oua.Asa am luat-o de la petshop acum cateva zile.Cum imi dau seama daca are oua?

8,565

pai baiatu isi rupe penele din coada
adica i le tot gasesc prin cusca pe jos si penele nu is cazute conplet numa de la jumatea penei ii cad sau le rupe nu stiu

Adaugat: 04-01-2011 01:25

masteru wrote:

Am si eu de pus o intrebare.Femela mea este foarte mare si grea (are 122 grame) si ma intrebam daca poate sa depuna oua.Asa am luat-o de la petshop acum cateva zile.Cum imi dau seama daca are oua?

nu ai cum sa iti dai seama daca are oua daca chiar ii femela va depune oua dar ii trebe o perioada sa se acomodeze cu mediu nu se intampla asa repede de exemplu a mea a depus oua debea dupa un an dupa e am avuto

8,566

Nu putea sa aiba o pereche la petshop si acum sa aiba oua? :-??

8,567

Se putea,cum sa nu x(

Am dat drumul la amandoi prin camera acum 5 minute,ea sta tot sus pe mobila,iar el sta jos pe covor,nu poate zbura cum trebuie,mai deloc,nu stie...sa vedem ce vor face,acum i-am lasat singuri in camera...e liniste.

My Pets:

8,568

Pai el nu poate zbura bine pentru ca nu are toate penele in coada..plus de asta e si mai mic smile.

8,569

Am fost astazi la pet-shop sa cumpar de mancare la ai mei si un adapator..la care intru in magazin si intreb:
-Aveti adapator?
-Avem
-Ok,dati-mi va rog unul.
-Adapator de apa sau de mancare doriti?

E corect adapator de apa sau mancare? Eu zic ca NU smile) FAIL

My Pets:

8,570

Pai da, este destul de corect, pt ca sunt si adapatoare de mancare gen cele pt apa dar si la hranitoae tot adapator ii poti spune.  tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

8,571

Adapator e doar pentru apa ..  tongue

8,572

Da..si daca te uiti pe internet,adapator = pt apa,iar hranitor = pt mancare...

My Pets:

8,573

Mie mi se pare destul de corect si asa, oricum adapator este specific suportului pt apa, dar adapator= un suport din care orice fel de animal se hraneste sau bea apa. wink Poti sa-i spui cum vrei.

8,574

Astazi s-a adaugat inca ceva in + la mancarea lor,si anume ovazul ! E bine ca mananca ceva in +,dar asta pentru ca le-am cumparat alta mancare care contine ovaz.Nu stiu cum sa ii invat cu altceva,ma asteptam macar la el sa manance,dar nu,doar seminte...si totusi,cat sa le pun? Ca eu cand vad ca nu mai au,cand le schimb mancarea,e o problema? ATENTIE! Altceva nu mananca asa ca nu vreau sa ii infometez.

My Pets:

8,575

@deutzza_1994 sa inteleg ca tiai luat tot de la pet-shop asa-i?,daca aveai un pic rabdare iti dadeam eu un pui sanatos,apropo La multi ani! eu am lipsit 3 zile si iam lasat pacolini si puii cu ai mei si cand m-am intors erau asa veseli cand m-au vazut, deci deutzza gandeste ce ti-am zis.   
   buna.. eu as vrea sa cumpar  o fata.. imi poti spune cat costa, si de unde esti?

nimfa185    vreau sa cumpar si eu o fata/nimfa... imi poti spune cat costa si de unde e?