Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Din cate vad in prima poza (sunt cam neclare),pare un excrement normal din cate stiu,dar asteapta si alte raspunsuri!
-Piti (hamster pitic rusesc)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Din cate vad in prima poza (sunt cam neclare),pare un excrement normal din cate stiu,dar asteapta si alte raspunsuri!
Nu prea mananca verdeata, asa-i? Imi pare perfect normal.
Iar pipi este partea alba nu partea transparenta si uda.
ms....nu leam dat verdeata.......e oleaca portocaliu de la morcov.......am citit ca alea albe sunt uratiile
Atunci e perfect normal.
Am un inceput de an dezastruos :cry: :cry: :cry: .Baietelul meu este acum un ingeras :cry: .Am vrut sa il scot din colivie sa il arat unor prieteni,cand l-am pus pe mana am vrut sa zboare pe colivie,l-am lasat sa zboare si dintr-o data a cazut jos si in 2 sec a fost mort :cry: :cry: :cry: Nu il voi uita niciodata
Wow,cum vine asta? A murit pur si simplu? S-a lovit de ceva?
îmi pare rău,vlad! :cry:
klauss:era pe colivie si s-a lasat in jos ,statea ca si un liliac ,a cazut ,a mai ciripit scurt si s-a stins :cry:
alexandra10:iti multumesc pt respect
El este ingerasul meu drag :cry: :cry: :cry: :cry:
Si eu la fel astazi. Cu dave. Era la bunica mea in camera, de doua zile, toate animalutele mele pt ca la mine in camera am avut prietenii invitati de revelion. Dimineata la gasit mama pe foundul copiviei, eu nu am stiut nimic pana la 4 cand m-am dus sa-i iau pe toti la mine. :cry: :cry: Nu-mi vine sa cred, imi pare asa rau, nu pt mine ci pt ceilalti, Dave avea pereche pe Candy care l-a mai pierdut pe Snowy o data cred ca o sa-i fie foarte greu din nou. dar el era prieten si cu Miky mereu il curata. :cry: :-<
Imi pare rau si pt al tau,numai vesti triste
Cred ca o sa fie un an oribil, si nu doar din cauza asta. :sol:
Buna seara. Citesc forumul de ceva timp si m-am hotarat sa va arat si eu poze cu perusii mei:
Prima pereche este formata din masculul alb ( dublu dominant pied blue) si femela verde ( dominant pied green) , iar a doua pereche sunt cei doi albastrei - mascul masca galbena, cobalt greywing si femela masca galbena, spangle skyblue.
Doamne cat de mult seamana perusl alb cu Snowy al meu, iar cei albastri cu Dave. :cry: :cry:
sa-ti traiasca.
Foarte frumosi,sa iti traiasca si sa ai grija de ei :pup:
Vlad si Dany nici nu stiti ce rau imi pare pentru sufletelele voastre
Nu cred ca exista vre-un cuvant care sa poata fi spus acum ... Imi pare nespus de rau ! :angel: :angel:
Vlad si Dany imi pare atat de rau pentru pierderile voastre si pentru ceilalti mititei care au ramas fara ei Sincere condoleante .
Eu am trecut deja peste, fiecare dintre noi trebuie sa ne asteptam la asa ceva odata si odata. Cand am pierdul primul animal am fost distrusa si nu pt cateva zile, ci pt 6-7 luni, palngeam in fiecare seara. Dar ce folos, sa plang si sa ma consum atata pt ce? Nimeni si nimic nu-l poate aduce inapoi. Doare dar atata timp cat l-am luat in casa mea sa-l cresc trebuie sa suport consecintele dupa plecarea lui. :-<
Gandeste-te ca macar a dus o viata buna,nu ti-ai batut joc de el si i-ai oferit cam tot ce era posibil,cand putea sa ajunga cine stie unde,si sa fie batjocorit sau pus sa faca cine stie ce pentru a distra respectivul stapan...Trebuie sa gandim si pozitiv,nu doar negativ in astfel de cazuri,la fiecare ne vine timpul o data si o data.
Da stiu, sau putea sa ajunga la altcineva mai bun, nu neaparat mai rau In fine, asta-i viata, te nasti, cresti si mori.
Aceepti sau nu, nu poti schimba nimic.
Mai bun? Eu nu cred ca tu ti-ai batut joc de ei,doamne fereste,si sunt convins ca a avut parte si au in continuare de tot ce au nevoie...
Intotdeauna exista un loc mai bun. Eu le ofer conditii dar poate ca altii le-ar fi oferit mai mult.
La noi totul decurge normal ... Maya a prins gustul libertatii ... I-am dat drumul ieri dupamasa si nici acum nu mai vrea sa intre in colivia ei ! :hihi: Azi-noapte a dormit in colivia motatilor iar acum e sus cu ei pe scarita ! Cel mai mult imi place ca se cearta cu Ally si Sonny pe mancare ! Pe mancarea nimfelor ! Faceau cu schimbul la cele 2 hranitoare ! Aveam 2 recipiente in colivia motatilor , iar acum am 3 ! L-am pus si pe al ei acolo daca tot nu vrea sa mai intre in colivia ei ! Am inceput sa mancam out cu motatii ! Poate asa sa ii fac si pe ei sa manance si fructe !
Cu Sonny se mai chiraie , il ciupeste de degetele de la picioare iar el o ciupeste de unde apuca ! Se tine dupa amandoi si zboara cu ei odata . Ciripesc impreuna toti 3 .
Am sa va tin la curent cum evolueaza prietenia dintr Maya si nimfe !
Poze proaspete !!!
Adaugat: 03-01-2011 00:10
Pozeee !
Ce scumpi suunt sa'ti traiasca piticutii :pup:
eu nici nu pot sa ma uit inspre colivie pt ca fetitza plange incontinuu dupa el .As vrea sa ii iau un baietel dar nu as suporta sa mai vad cum imi moare alt animal.Ce sa fac?? :cry:
maia e o scumpa
Cred ca latifa te v-a face si pe tine in scurt timp super utilizator.
Ii poti pune feteo oglinda, stiu exact prin ce treci, eu am noroc ca cei noi nu au ramas singuri cu toate ca relatia dintre ei nu este foarte apropiata, nici nu stiu daca sa le mai iau pereche pt ca imi e si frica iar peste doi ani o sa plec in bucuresti si parintii nu or sa aibe grija de toate animalele mele din lipsa de timp. Cred ca raman la ce am acum nu mai mult, poate mai putin in scurt timp.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus