8,426

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

un mic ajutor va rog ,Piri al meu cred ca s/a lovit la piciorul drept ,schiopateaza, ce ar trebui sa fac  ? nu ii rosu la piciorus ,nici unflat ,dar nu strange la fel ca si cu celalat ,cand sta pe bara ,degetul al 3/lea si/l tine in sus ,nu prinde bara cu el ,ceea ce ma ingrijoreaza pe mine ,ca de un an ,nici aripa dreapta  nu ii inregula ,de atunci nici nu mai zboara,nu o tine pe langa corp ca pe cealalta ci mai sus si departata de corp,ar putea fi o paralizie ,sau ?va multumesc anticipat .SARBATORI FERICITE!!!!!

Cine te iubeste nu te face sa suferi...

8,427

De obicei casca cand le este somn sau inainte de culcare . Ai mei fac la fel ! Nu cred sa fie ceva probleme !
Probleme am eu cu Sonny! smile De cand am adus perusul acasa e agitat rau si canta incontinuu ! Ma dor urechile ! :music:  smile Nu mai spun ca e calare pe colivia lui si da sa il ciupeasca printre gratii ! Acum nu stiu sigur daca e fata sau baiat ... dar nu conteaza ! Daca e baiat il cheama Marco , daca e fata o sa fie Maya ! :angel:

Adaugat: 27-12-2010 19:25

Cateva poze cu Sonny si Marco/Maya !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

8,428

Saracul perus smile)

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

8,429

desi a trecut destul de mult timp de la pierderea scumpei mele printese inca imi este dor de ea,si desi,acum am doi perusi minunati pe care ii iubesc foarte mult,ei nu pot sa mi inlature dorul de ella,ci doar sa l amelioreze putin... :grey:  :grey:  :grey:  :perusi:
iubitul meu ma indeamna sa mergem sa cautam alta nimfa...adevarul este ca mi surade ideea intru cat nu mai lucrez si as avea destul timp sa i ofer tot ce i trebuie,dar nu stiu ce sa fac...as vrea sa intreb daca  este cineva care sa stie de unde imi pot lua si eu un puiut de nimfa sanatos?deoarece,din cate am vazut,in majoritatea petshopurilor se gasesc doar nimfe bolnave sau batrane(cel putin asta am gasit eu in petshopurile din zona)
va multumesc! smile    :hug:  :hug:
          Daca esti din Bucuresti, poti sa te duci la Iancului, este un Animax acolo are orice pasare. Eu de acolo l-am luat pe motatul meu(dodo). te asigur ca acolo toate nimfele sunt blande. Cum am ajuns acasa, l-am scos pe motat din cutie si a fost foarte bland... sta toata ziua cu mine, face "urat" daca nu il bagi in seama. toate nimfele de acolo sunt asa.
deutzza_1994 iti multumesc foarte mult ptrt sfat imediat dupa sarbatori voi trece p acolo
sarbatori fericite tuturor va doresc voua cat si motatilor vostri multa sanatate si momente cat mai placute impreuna

8,430

Venim si noi cu poze noi

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,431

Frumoase pozele big_smile Sunt pui?

8,432 (edited by Misu85 28-12-2010 15:18)

Da, sunt pui

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

8,433

Salut latifa,nu credeam ca voi reveni cu o alta problema.In urma cu cateva zile,am observat pe gratiile custii ceva ca niste 'oua',chestii rotunde ca si un galben..dar foarte deschis,mai degraba spre alb...iar acum,stand in pat,am vazut ca i-a cazut ceva din gura,cand m-am dus sa ma uit,era exact aceeasi treaba,si de 2 ori,in 2 locuri am gasit.Ce poate fi? Nu imi trece prin cap nici cea mai mica idee !!! Va rog ajutor maxim cat se poate de repede !

Adaugat: 28-12-2010 17:16

Scuzati de double-post,dar ar putea fi voma?...

My Pets:

8,434

ps .  pitici mei Amore si Piri
in ultima poza  prima intalnire de gradul 4 ,Piri,Amore  ,Lino si Coco

Adaugat: 28-12-2010 20:11

klausss wrote:

Scuzati de double-post,dar ar putea fi voma?...

cred ca ii vorba de regurgitare http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ii-de-bine si sper sa am dreptate ,pt binele lui

Cine te iubeste nu te face sa suferi...

8,435

Din cate am citit,are nevoia unui partener,am zis ca ii cumpar unul,poate saptamana asta,poate nu ii mai cumpar,sa vad ce si cum...As astepta parerea si lui suana de ex,etc.

My Pets:

8,436

klauss ,nimfa ta vomita.Ori a aluat ceva din aer,ori in seminte a gasit ceva care nu i-a cazut bine.Nu e vina ta,din pacate mai exista si mancare alterata si nu ne dam seama.fa-i putin ceai de menta si cauta la farmacie IMEQUIL sau DOXIVIT.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

8,437

Suana,in legatura cu masculul,daca voi gasi vreun whiteface,la acela cum stiu sigur daca este mascul? Deoarece kiki a mea e fetita si vreau sa ii cumpar un mascul...

My Pets:

8,438

E greu de deosebit mai ales la unele mutatii.Dar dacail iei mai matur putin ,sa nu aiba dungi pe coada.Nici eu nu ma pricep prea bine la determinarea sexului,insa daca cunosti pe cineva si e de incredere ,o sa-ti vanda exact ce vei dori,sa nu te pacaleasca.Poate intra si Mary,ea e mai experta la capitolul asta.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

8,439

Am fost la pet-shop acum 2 luni cand am luat-o pe kiki si am cerut mascul,dar s-a dovedit a fi femela.Cand voi intra in pet-shop,ma uit dupa unul care canta,acum stiu cum sa ii deosebesc,dar ma gandeam ca la white face e alta treaba...desi nu cred ca voi gasi unul.Important e sa fie mascul. :grey:

My Pets:

8,440

deci am revenit cu o noua poveste despre papagali mei am observat ca fetita a inceput sa aiba sintomele dinainet sa depuna oua si baiatul acum a inceput sa cante si se tot agita si tot tipa si si fetitza se agita oneori cu el

8,441

va rog mult imi spuneti daca papagalu meu e fata sau e baiat? :iubareti:

8,442

Inca e pui...nu stiu daca poti afla exact ce este...
Am sa ma duc la farmacie sa vad...insa care e mai bun? Imequil sau Doxivit? Ca nu am mai cumparat niciodata si nu ma pricep la medicamente pentru animale...

My Pets:

8,443 (edited by suana 29-12-2010 15:15)

Amandoua sunt bune,daca e pe digestiv.Mai vomita?E posibil si de la sporii de la plante sa aiba probleme,daca ai plante prin apropiere.Sau un fir de paianjen sau curent.Cauze sunt multe,trebuie elliminate pe rand.Ceai de menta i-ai facut?Cum se simte azi?

8,444

Azi nu am vazut sa mai vomite,acum ii fac ceaiul de menta,il pun in loc de apa nu ?
Cat despre medicamente,sa vedem cum se simte dupa ceai,si daca mai vomita,ma duc maine si ii cumpar Doxivit...Am inteles ca poate avea reactii adverse neplacute,este adevarat?

My Pets:

8,445

Revenim si noi cu poze noi.Astazi au venit in bucatarie si m-au ajutat la ciugulit paine :hihi: Se simt ca la ei acasa,nu mai au probleme de viraj dintr-o camera in alta .Vin in vizita in bucatarie ,apoi se catara sus pe langa jucarii.

http://img525.imageshack.us/img525/1419/dscn0037j.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img151.imageshack.us/img151/2856/dscn0038y.jpg

http://img695.imageshack.us/img695/4356/dscn0047o.jpg

http://img819.imageshack.us/img819/2610/dscn0049y.jpg

8,446

Deci suana...raspunde-mi te rog !

My Pets:

8,447 (edited by suana 29-12-2010 15:26)

Pui ceai de menta putin in apa de baut.Nu e nevoie doar de ceai,nu prezinta simptome grave.Reactii adverse de la medicamente la ai mei nu am vazut.Imequil-ul m-a ajutat foarte bine.Oricum dozajul e foarte mic si nu se face tratament indelungat.Pe langa e bine sa iei si Multivitaminico de la Padovan.Ma bucur ca e mai bine motzata ta.

8,448

In urma cu aprox 1 luna,i-am facut tratament 5-7 zile cu picaturi luate de la pet shop,Vita-Plus.
Nu stiu,sa reiau tratamentul cateva zile? Pe instructiuni spune 5-7 zile,30-40 picaturi la 100ml de apa,iar tratamentul se poate repeta la 3-4 saptamani,ce zici?

My Pets:

8,449

E iarna si toata lumea are nevoie de aport de vitamine.Daca e deja o luna distanta poti sa-i dai din nou.

8,450

I-am pus ceai de menta,a mancat si a baut,se pare ca ii place smile)
Sa vedem maine ce a fi...

My Pets: