Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre
Care? a lui Biancapoli?daca a ei,da e mica
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre
Care? a lui Biancapoli?daca a ei,da e mica
ok mersi mult:*:*
Asta este colivia lui MARCO ! Cine este MARCO ? Noul meu perus ! :angel: :angel: :heart: :heart: :heart:
Asta este colivia lui MARCO ! Cine este MARCO ? Noul meu perus ! :angel: :angel: :heart: :heart: :heart:
Daca o sa il ti decat pe Marco acolo este foarte bine dar daca o sa vrei sa ii cumperi o pereche pe viitor o sa trebuiasca sa cumperi o colivie mai mare!
Asta e de la sine inteles ! E normal daca sunt 2 sa fie o colivie mai mare ! Multumesc Marian ! :pup:
uitati o poza cu colivia mea.Spueti-mi daca ii mai trebuie ceva.Nu e murdara sau asa cred. fac curateie odata la doua zile la ei si curat tot ce e in ea nu doar schimb ziarul.Cu ce se spala ala de apa si de mancare ca sa nu dauneze papagalilor??Eu spal cu apa fierbinte .In colivia asta doar dorm sau stau cand facem curatenie ca se sperie de aspirator:D si in rest zboara prin casa. :k:
imi puteti spune cam cat costa o colivie pentru nimfe? cea mai ieftina... va multumesc.
depinde pt cate nimfe.De ex pe mn colivia asta pe care o am pt 2 perusi am dat 80 de lei de la un crescator si cred ca e buna pt o nimfa marimea asta de colivie.Nu stiu uitate prin piete sau prin petshop.Succes si sa ne spui daca gasesti
am pus mai sus poza cu colivia mea. pentru 2 nimfe.. vreau sa faca si pui.. e buna? adica e buna sa se poata urca baiatul pe fetita?
Dupa parerea mea e foarte mica colivia ta si in nici un caz nu o sa ai puisori daca nu le cumperi una macar la 1 mil.Eu am una la cei doi perusi ai mei dar e dubla fata de a ta
ioana99:exact asa e si colivia mea doar ca a mea jos e alba
am pus mai sus poza cu colivia mea. pentru 2 nimfe.. vreau sa faca si pui.. e buna? adica e buna sa se poata urca baiatul pe fetita?
Sper ca glumesti cu intrebarea asta. :wow: E extrem de mica, minuscula, abia are loc nimfa pe care o ai acum in ea, de alta nimfa nici nu mai vorbesc. :wow:
Si eu am o colivie la fel ca cea a lui vlad si ioana, si tin in ea o nimfa si un perus. Mi se pare destul de ok pt doua nimfe, dar numai lasate libere zilnic pt ca nu exista chiar atat de mult spatiu incat sa-si intinda in voie aripile.
E mai mult decat ok colivia ta Ioana. Sfatul meu este sa renunti la steluta aia... ceva in genul asta am avut prins si eu ceva, iar papagalul meu si a prins piciorusul acolo, si l-a pierdut.
Deuta, e mult prea mica a ta colivie. Cauta sa cumperi ceva mai mare. Nu gasesti in pet-shop, mergi in targul de animale. O sa gasesti.
multumesc. eu am 16 ani, nu am bani.. trebuie sa ii cer tatalui meu pe cusca asta a dat 500 bani vechi.. era la oferta
cam cat costa cea mai ieftina colivie pentru nimfe?
deea, nu exista cea mai ieftina colivie pentru nimfe, nu sunt colivii speciale pentru nimfe... Incearca sa pui cate un banut deoparte.... si poate o sa reusesti sa strangi. Nu stiu.. fa si tu o ``afacere`` cu parintii.. fa si tu o munca suplimentara in casa... ocupa-te cu curatenia, te duci sa platesti aia... si cere si tu o mica recompensa. Spune`le parintilor pentru ce strangi, si nu am nici o indoiala ca te vor refuza.
multumesc :pup: asa o sa fac
Deutzza ai primit sfaturi de cum poti sa strangi niste bani pentru colivie.Nimfele tale au nevoie de una mai mare.Nu pot face reclama aici dar daca cauti pe google:colivii nimfe sau simplu colivii,vei gasi destule site-uri online de unde sa te orientezi.Si iti trebuie cel putin 100 de lei pentru una corespunzatoare.
deutza nici eu nu sunt mai mare, am 17 ani si tot am reusit sa strag pt colivia si jucariile papagalilor si la toate animalutele mele, o sa reusesti sa strangi ceva bani pt colivia lor.
deutza,recunosc colivia pe care o am eu nu o am din economii,dar nu este atat de greu sa economisesti.Eu am 14 ani si ma descurc de minune.Cel mai usor faci rost de bani din ''afacerile'' cu parinti.
Poti incerca mai multe metode. Vara trecuta am facut rost de bani spaland si plimband caini. Daca mai vrei alte sfaturi despre cum sa faci rost de bani lasa-mi un PM. :k:
va multumesc tuturor care imi dati sfaturi si care mi-ati raspuns la mesaj.. :pup:
Deutzza nuu stiu daca o sa te mai uiti la mesajul asta ca esti restrictionata dar poate se vor uita alte persoane care sunt in aceiasi situatie ca tine.daca vreti o colivie foarte ieftina va puteti cumpara de pe net sau de la alte persoane care nu mai au nevoie de colivie ( la second-hand).Sa nu va luati asa colivii mici ca a lui detzza pentru ca da senzatia de sufocare papagalilor.Nu exagerez dar sincer colivia aia cred ca nici unui hamster nu ar fi buna darmite la un papagal si mai ales la o nimfa.(e macar bine ca ii lasa liberi prin casa dar sunt altii care nu fac nici atat)
Am 3 perusi si 2 nimfe cu volier mare de vanzare...nu va intereseaza? Volierul e cel din imagine ...pacmutu adresa de mess daca va intereseaza
Daca nu te superi,de cand nu le-ai facut curatenie,akapac????? :bang: Se vede ca nu sunt deloc multumite pasarile.Poate daca le ia cineva si le va ingriji corespunzator,cu sigurantza le va fi mai bine.
La noi vine incet primavara,inauntru,ca afara se incapataneaza sa ninga.Cateva crengi cu frunze artificiale.....M-am gandit ca infrumuseteaza si da un aspect placut.Gasca mea.... :heart: :heart: :heart:
Uploaded with ImageShack.us
Un colt de PARADIS .. :grey: :iubareti: :perusi:
Da....cand stau cu ei,pana le fac curat,le dau de mancare sau ma joc cu ei,simt ca ma incarc cu energie.E o camera unde gasesti doar zambet,buna-dispozitie.Iepurasul si Alexi nu se vad in poze,sunt mai la dreapta....
Pai daca afara ninge ... undeva tot trebuie sa fie verdeata ! Chiar daca este in casa la tine ! :hihi: Pupici pentru gasca ! :pup: :pup:
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre