7,501

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Nu :cry: Respira si greu.nu stiu ce sa fac

Adaugat: 19-12-2010 13:26

Am rezolvat smile .Cauza era:avea mai joc de gurita mancare si nu putea nici s-o inghita nici sa o scoata dar cu ajutorul meu si al surorii mele a inghitit si acum e mult mai bine :bravo:  :perusi:

7,502

ma bucur ca si-a revenit smile  :perusi:

Gestul Conteaza !

7,503

Am patit ceva asemanator cu micul alexandru anul trecut, s-a intoxicat de la un clopotel de brad. Ii curgea saliva si vomita. Si eu m-am speriat foarte tare, i-am dat doar apa cat mai multa sa bea, dar vroia si el, bea si vomita. In cateva ore si-a revenit. Daca poti si ai unde du-l la un doctor repede.

Adaugat: 19-12-2010 17:24

Cat am scris mai sus ai posstat ca si-a revenit. Ma bucur in tot sufletul!

The more you see the less you know
The less you find out as you go
I knew much more then than I do now

7,504

salut.Am impodobit bradul si lam asezat langa colivia perusilor.Noaptea il las aprins.Credeti ca ii deranjeaza pe perusi?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

7,505

iancumarian wrote:

salut.Am impodobit bradul si lam asezat langa colivia perusilor.Noaptea il las aprins.Credeti ca ii deranjeaza pe perusi?

da eu cred ca iar deranja deoarece si cel mai mic fascicul de lumina ii trezeste asa ca nu va putea dormi

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

7,506

sa va dau o veste...astazi, una dintre perechile de perusi au un ou...  :elefant: si e la prima depunere femela ca e sange pe ou.sunt fericita  :elefant:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

7,507

De ce au inceput sa se bata femela cu barbatu?
La inceput nu faceu asta.

7,508

mai bine te uiti la articole sau , dai un search pe google .. in loc sa faci posturi aiurea ...

Gestul Conteaza !

7,509

iancumarian, mai bine l-ai muta in alt colt al camerei.
poseidon96, nu e vorba de cel mai mic fascicul de lumina, uneori ei sa sperie noaptea si au nevoie si de putina lumina, eu la ai mei le-am luat o lumina de noaptea si le-o aprind seara, pt ca am avut acteva exepriente neplacute si cu ei nu mai vreau. smile
Andreea, felicitari!  :bravo:
4dollar, raspunsul la o asemenea intrebare nu prea se gaseste pe net sau in diferite articole. smile
Man, esti sigur ca sunt femela si mascult? daca sigur sunt femela si mascul inseamna k nu se iubesc si trebuie sa le aduci alt cuplu. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

7,510

Dar restul zilei se pupa.
Doar seara fac asa.

7,511

Al meu abea acum a terminat cu naparlitul .. are un penaj foarte frumos acum o sa pun o poza cu el big_smile .... apropo ai vostrii cum s-au facut?

Gestul Conteaza !

7,512

Maine le cumpar perusilor mei o colivie noua si mult mai spatioasa de craciun.Maine o sa va fac poze si o sa v-o arat si voua.Va pun o poza si cu colivia veche care era foarte mica si am ezitat sa v-o arat pt ca stiam ca o sa ma criticati pt colivie dar perusii in fiecare zii erau liberi

7,513

In legatura cu perusii mei....
Primul ou e facut pe 30 noiembrie,au 4 oua...n-ar fi trebuit sa iasa ceva-ceva ? :ou:  sad

2 perusi : Rocco & Kiki :x

7,514

andreea spor la puiutzi

7,515

multumesc  :pup:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

7,516

Si uite ca am primit si colivia  promisa si muilt dorita,va pun si niste poze cu ea,acum e cam goala dar o sa o amenajez cu jucarii si alte accesorii.
Va pun si niste poze cu colivia
1. Colivia
2.Comparatie intre cea noua si cea veche smile
3.Colivia si perusii

7,517 (edited by biancadumi 22-12-2010 13:39)

ce dimensiuni are?

e foarte frumoasa

- Bianca

7,518

lungime:50 cm
latime:32 cm
inaltime:57 cm
Multumesc pt apreciere,trebuia neaparat sa le schimb colivia

7,519

foarte frumoasa colivia
cat ai dat pe ea?

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

7,520

oho, e buna smile chear,cat ai dat pe ea big_smile ?

- Bianca

7,521

la femela i sa facut nasul pe jumate alb (cealalta jumatate e maro)
de ce?
e normal?
i se va face alb tot?...........o sa atasez imagini imediat ce se incarca bateriile

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

7,522

poseidon96 & biancadumi :pe colivie am dat 84 de lei,avea 2 bete si 2 hranitoare ,mi s-a parut un pret bun
poseidon96:ceromul i se va face tot maro

7,523

asa arata

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

7,524

e perfect normal ceromul perusului,asa este si al perusei mele :perusi:

7,525

Trece de la alb la maro pt ca intra in perioada imperecherii, este un lucru perfect normal.  tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki