Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Buna !
Tocmai am scapat de una din tezele la mate :bleah:,mai am una vineri :furios: .
Ma gandeam ca ar fi frumos sa va tin la curent cu peruseii mei :iubareti: , dupa ce m-ati ajutat cu sfaturi.
In primul rand, Kiki a mai iesit din cuib ca sa vomite,sa se "usureze" si am vazut-o odata ducandu-se la castronel sa manance,asta (probabil) insemnand ca s-a saturat sa-i dea Rocco,ingurgitand. :iubareti:
Colega mea are deja 2 puisori si a zis ca sigur cele 4 oute ale mele sunt fertile ,sigur voi avea 4 pui :perus: :perus: :perus: :perus: .
Femela ei a avut 7 oua,unul a fost spart...a ramas cu 6,are 2 puisori iar colega mea a zis ca daca mai ies 2 pui,scapa de celelalte oua (asta insemnand ca le arunca). Mi-ar parea foarte rau pentru acei puisori,asa ca ma gandeam ca ar fi bine daca Kiki mea ar fi mama adoptiva... ar fi posibil asa ceva ?Daca da,cum ar putea sa aduca ouale,mai ales pe frigul asta.... ? :ill:
Revenind la moi :ironic: ,primul ou al Kiki mele a fost facut pe 30 noiembrie,asta ar insemna ca,daca este pui in acel ou:ou:,ar trebui sa iasa de pe 17 incolo, right ? :perusi:
:pup: